LUSS - Erkek Anti Aging Hair Serum - Saç Yoğunlaştırıcı , Anti Aging , Dökülme Karşıtı

601,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
601,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
598,50 TL

Ürün Bilgileri

LUSS - Erkek Anti Aging Hair Serum - Saç Yoğunlaştırıcı , Anti Aging , Dökülme Karşıtı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CARSHİPAZAR Satıcı Ünvanı: İDE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470097229100001 Vergi Kimlik Numarası: 4700972291
    Bu ürün CARSHİPAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Erkek Anti Aging Hair Serum - Saç Yoğunlaştırıcı , Anti Aging , Dökülme Karşıtı LUSS Anti-age hairserum Saç ve saç derisinintüm beslenme ihtiyacını sağlayan ve yoğun bakım sunan LUSS Anti-Age Hair Serum saçlarınızın yeniden yapılanmasına destek olur. Saçları güçlendirerekdaha güçlü ve canlı görünümünü sağlayarak saç dökülmesine karşı saçın ihtiyacı olan yoğun bakımısağlayan zengin ve yoğun formülü ile LUSSAnti-Age Hair Serum 3 aylık düzenlikullanımda gözle görülür fark sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 cc
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Luss Erkek Anti Aging Hair Serum - Saç Yoğunlaştırıcı, Dökülme Karşıtı

Saç dökülme problemi erkeklerde sıklıkla görülür. Genellikle vitamin ve mineral eksikliğinden doğan bu problem gün geçtikçe daha da belirgin hale gelebilir. Saç dökülmesini azaltmak ve yok etmek için deriyi güçlendirmek gerekir. Bu duruma karşı üretilen Luss - erkek anti aging hair serum, içerisinde bulundurduğu vitaminler sayesinde ihtiyaç duyduğunuz bakımı sağlar. İçerisindeki yoğun minerallerle birlikte saçınızı kökten uca güçlendirir. Bir damla serumu nemli deriye masaj yaparak uygulanır. Luss erkek dökülme karşıtı serum, yoğun bitki özleri içen özel formülü sayesinde büyük beğeni toplar. Aynı zamanda yoğunlaştırıcı etkisiyle dökülme problemi yaşayan birçok müşterinin sıklıkla tercih ettiği ürünlerden biridir. Saçları güçlendirmesinin yanı sıra doğal ve canlı bir görünüm sağlar. Özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Özel saç bakımı
  • Tahriş etmeyen yapısı
  • Dermatolojik olarak onaylı

Saç Dökülmesine Karşı Luss Erkek Saç Serumları

Saç Dökülmesine Karşı Luss Erkek Saç Serumları

Saç dökülmeleri birçok insanın problemlerinden biri olarak bilinir. Vitamin ve mineral takviyesi ile saçlarınızı güçlendirebilirsiniz. Serumlar, zayıf kıl köklerini anında onararak gerekli korumayı sağlar. Serumu oluşturan formüller tozdan ve hava kirliliğinden dipleri arındırarak sağlıklı bir görünüme kavuşmanızı sağlarken aynı zamanda kıl kökü oluşumuna yardımcı olur. Luss erkek saç yoğunlaştırıcı serum, deri tedavilerinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve saçın bütün beslenme ihtiyacını karşılar. Yoğun bakımı sayesinde ölü derilerden kurtulmasını sağlar. Düzenli kullanım ve zengin formülüyle köklerin yeniden oluşmasına yardım eder. Derisinin yeniden yapılanmasında ve güçlenmesinde etkili rol oynar. Müşteriler tarafından nemli deriye 2-3 dakika bekletilerek kullanılır. Güçlü bitkilerden elde edilen ve müşterilerinin gözde ürünlerinden biri olan Luss erkek anti aging hair serum yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Sağlıklı Görünüm İçin Luss Anti Aging Erkek Saç Serumu

Sağlıklı Görünüm İçin Luss Anti Aging Erkek Saç Serumu

Saç kökleri, saçların aldığı besine göre sağlık ve hacim kazanır. Kökler ne kadar güçlüyse deri de o kadar sağlıklıdır. Saçlara bu besin kaynağı hem yiyeceklerle hem de kullanılan bakım ürünleriyle verilir. Bakım sırasında çokça tercih edilen ürün serum olarak bilinir. Erkeklerde oluşan dökülme, saç oluşumunda ve yapısında etkili olan hormonların zayıflamasıyla sıklıkla görülür. Saçların zarar görmesini engellemek ve tehlikeli ışınlardan korumak için serum tercih edilir. Canlandırıcı ve güçlendirici etkisiyle Luss erkek anti aging serum, dipten uca besleyerek sağlıklı bir saç kökü kazanmanıza yardım eder. Saçın yenilenmesi hazlandırmakla beraber gür saçlara sahip olmanızı sağlar. Saç kökünün nefes almasını zorlaştıran sebumları kontrol etmenize olanak tanır. Silikon içermez ve bitkisel içeriğiyle sıklıkla tercih edilir. Bu sayede dış etkenlere karşı koruyucu bir katman oluşturabilirsiniz.

Saç Bakımında Luss Erkek Anti Aging Serum Uygun Fiyatlarla

Saç Bakımında Luss Erkek Anti Aging Serum Uygun Fiyatlarla

Saç serumları, saçların gerek duyduğu nemi derinize nüfuz ederek katkı sağlar. Çinko ve kalsiyum ile gereken besin ihtiyacını karşılar. Saçların ihtiyacı olan bakıma katkı sağlayan Luss serumlarının pH değeri her saç köküne uygundur. Bu serumların fiyatları ve gösterdiği etki arasında doğru orantı bulunur. Özellikle uygun ve kampanyalı olan Luss erkek anti aging hair serum fiyatları, her bütçeye uyarak keyifli bir alışveriş deneyimi sağlar. Uygun fiyat avantajıyla saç köklerinizi yeniden kazanabilir ve güvenli alışveriş imkanı yakalayabilirsiniz. Luss erkek saç serumları içerdiği antioksidanlar sayesinde saç derisini iyileştirerek sağlıklı köklerin oluşumunu destekler. Günlük kullanıma uygundur ve gözle görülür değişimlere öncülük eder. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu serumlar gözde ürünlerdendir. Luss erkek anti aging hair serum kullananların yorumlarını Trendyol’dan okuyabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.