Lumberjack Erkek Siyah Outdoor Ayakkabı 118fw18m20.004-001

3.299,99 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 41
Beden Tablosu
40
41
42
43
44
45
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lumberjack Erkek Siyah Outdoor Ayakkabı 118fw18m20.004-001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KeySpor Satıcı Ünvanı: KEY OTOMOTİV TURİZM İNŞAAT İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548004017500015 Vergi Kimlik Numarası: 5480040175
    Bu ürün KeySpor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: Siyah Marka: Lumberjack Model: Shell Hi Üst Malzeme: Poliüretan / Tekstil Sezon Mevsim: Kış SKU: 100263675 Taban: Phylon

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Siyah
  • Dış Materyal Suni Deri
Geri Bildirim Ver

Lumberjack SHELL HI Siyah Erkek Outdoor Bot Kar Botu 100263675

Lumberjack SHELL HI siyah erkek outdoor kar botu, kısa bir topuğa (1- 4 cm), yüksek bir kemere ve önden bağcıklara sahiptir. Üst kısmı kaliteli sentetik deriden yapılmıştır. Dış tabanı ise esnek ve dayanıklıdır. Lumberjack SHELL HI, dış mekan kullanımı için idealdir. Siyah sentetik deri temizlemeyi kolaylaştırırken bağcıklı stili modaya uygun bir dokunuş gösterir.

 
  • Phylon taban
  • Su geçirmez
  • Bağcıklı tasarım

Lumberjack SHELL HI Siyah Kar Botu Kullanımı

Lumberjack SHELL HI Siyah Kar Botu Kullanımı

Lumberjack SHELL HI siyah erkek outdoor kar botu 4 cm’lik topuğu ile ekstra yükseklik sunarken rahat ve dengeli olmanızı sağlar. İç astarı teri emen benzersiz bir sistem kullanılarak üretilirken su geçirmez membranı ayakları kuru tutar. Dayanıklı sentetik deri üst kısım kullanıcıları dikenli döküntülere, kayalık topraklara ve diğer açık hava tehlikelerine karşı korur. Dış tabandaki ekstra kavrama her türlü arazide etkili çekiş gücü sağlar. Kar botları, karlı arazilerde yürüme ve kayma için tasarlanmış botlardır. Açık havada uzun süre kalmanın serinliğini önlemek için ısı izolasyonlu malzemeler kullanılır. Kar botları, kar ve suya maruz kalmadan korunması için su geçirmezdir. Kişinin hızını ayarlamasına olanak tanıyan hız ajustmanı özelliklerine sahiptir. Botların kalıbı, kişinin boyuna ve ağırlığına göre ayarlanabilir. Tabanları daha rahat ve güvenli bir deneyim için yumuşak malzemelerden oluşur. Kaymak için tasarlandığından tabanlarında güç sağlayacak kaliteli materyaller bulunur.

 

Lumberjack SHELL HI Siyah Kar Botu Avantajları

Lumberjack SHELL HI Siyah Kar Botu Avantajları

Kaliteli malzemelerden üretilen Lumberjack SHELL HI siyah erkek kar botu, doğa sporları amacıyla giyilebilecek rahat bir modeldir. Rahat, gündelik ve dayanıklı bir tasarıma sahip olan Lumberjack kar botu, suni deri ve tekstil kullanılarak üretilmiştir. Sağlam ve şık ayakkabı, teknoloji ve performansın rakipsiz bir kombinasyonunu sunar. Düşük profili sayesinde giymesi ve yürümesi kolaydır. Kauçuk dış taban ayaklara mükemmel çekiş gücü sağlar. Lumberjack SHELL HI, kaliteli ve rahat topuk yüksekliğine sahip bir ayakkabı olarak outdoor koleksiyonunda yer alır. Bu sayede ayakkabıyı bahçenizde çalışırken ya da alışveriş gibi gündelik etkinliklere katılırken rahatlıkla giyebilirsiniz. SHELL HI şık tasarımı ile her yerde şık ve konforlu görünmenize yardımcı olur. Detaylı bilgi için Lumberjack SHELL HI siyah erkek outdoor kar botu yorum ve değerlendirmeleri bölümünü inceleyebilir ve kullanıcı deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

 

Lumberjack SHELL HI Siyah Kar Botu Fiyatı

Lumberjack SHELL HI Siyah Kar Botu Fiyatı

Lumberjack SHELL HI siyah erkek outdoor kar botu fiyat performans dengesi ile kullanıcılardan tam not alır. Günlük maceralarınıza etkili bir şekilde eşlik ederek sizi memnun eder. Kar botları, karlı arazilerde dolaşmak, yürümek ve kaymak için özel olarak tasarlanmıştır. Botlardan maksimum performans almak için bazı detaylara dikkat edilmesi gerekir. Botların ayarı, kişinin boyuna ve ağırlığına göre yapılmalıdır. Ayar yapmadan önce, botları denemek önemlidir. Botların içinde kaymak istemeyenler, su geçirmez ve ısı tutan ayakkabılar giymelidir. Doğa sporlarına katılmak ve kar botlarını zor koşullarda kullanmak için doğru teknik ve denge becerilerini bilmek oldukça önemlidir. Botların durumunu ve kullanıcıya uygunluğunu tespit etmek gerekir. Botların vidalarını ve diğer bileşenlerini de sık sık kontrol etmeyi unutmayın. Lumberjack SHELL HI bot ayak sağlığınız ve konforunuz için tasarlanmıştır. Detaylı bilgi için ürünü Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilir ve güvenilir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.