Lumberjack LEGEND WMN 9PR Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı 100406623

257,13 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lumberjack LEGEND WMN 9PR Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı 100406623

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnstreet Satıcı Ünvanı: FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388023942900019 Vergi Kimlik Numarası: 3880239429
    Bu ürün İnstreet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Menşei: Çin
  • İç Materyal: Tekstil
  • Dış Materyal: Suni Deri / Tekstil
  • Taban: Phylon
  • Kapama Şekli:Bağcıklı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
Geri Bildirim Ver

Lumberjack Legend WMN 9PR Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı

Giyinmek insanlar için temel gereksinimlerin başında gelir. Örtünmek, hava koşullarına uyum sağlamak, gün içerisinde yapılan aktiviteyi rahat ve konforlu hale getirmek gibi birçok sebep giyim tercihlerini doğrudan etkiler. Giyim konusu oldukça geniş bir alana sahiptir. Her yaş grubundan insan için pek çok farklı ürün ortaya çıkarılır. Bunlar arasında spor ayakkabılar öne çıkar. Hemen hemen herkesin vazgeçilmezi haline gelen bu ürünler, günlük kullanım için idealdir. Rahatlık, hareket kabiliyeti ve konfor sunan bu ürünler, uzun süre ayakta kalan kişiler için uygun olur. Lumberjack LEGEND WMN 9PR beyaz kadın sneaker ayakkabı, ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanır ve rahat kullanmanız için özenle üretilir. Uzun yıllardır faaliyet gösteren markanın ortaya koyduğu bu harika tasarımla yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

  • Düz taban rahatlığı
  • Bağcıklı tasarım
  • Outdoor aktiviteler için uygunluk

Şık Tasarımı ve Ergonomik Formuyla Lumberjack Sneaker

Şık Tasarımı ve Ergonomik Formuyla Lumberjack Sneaker

Ayakkabılar, yapılan aktiviteye göre belirlenen ve oldukça önemli yere sahip olan ürünlerdir. Bu sebeple kalitesiyle öne çıkan markanın tasarımını tercih etmek size pek çok avantaj sağlar. Hem görüntü hem de konfor açısından fark yaratmanızı sağlayan Lumberjack LEGEND 9PR, gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir modeldir. Pek çok kıyafetin altına uyum sağlayan bu model, beyaz rengiyle sıklıkla tercih edilir. Spor ayakkabılara fazlasıyla yakışan bu renk, kullanım açısından sağladığı pratiklikle hayatınıza kolaylık katar. Lumberjack LEGEND kadınlar için özel olarak üretilir ve zarif görüntüsüyle güzelliklerini tamamlamaya yardımcı olur. Düz taban olması sebebiyle günlük kullanıma uygundur. Dilediğiniz her yerde giyebileceğiniz kadar şık ve rahat olması sebebiyle dolapların olmazsa olmazıdır. Bağcıklı tasarımı ile ayağınızı tam olarak sarar ve gün boyu rahat etmenize yardımcı olur.

Üstün Özellikleri ile Fark Yaratan Lumberjack Ayakkabı

Üstün Özellikleri ile Fark Yaratan Lumberjack Ayakkabı

Uzun yıllardır başarılı bir şekilde faaliyet gösteren ve kendini geniş kitlelere kanıtlamış olan ünlü markanın ortaya koyduğu Lumberjack LEGEND WMN 9PR kadınların ayak anatomileri göz önünde bulundurularak özenle tasarlanır. Bu sayede ayağa tam oturan model, konforlu bir kullanım imkanı sunar. Alanında uzman bir ekip tarafından hassas bir şekilde yürütülmüş çalışmalar sonucunda tasarlanan Lumberjack LEGEND WMN 9PR kadın sneaker ayakkabı, sunduğu özellikleriyle farkını ortaya net bir şekilde koyar. İç malzemesi son derece kalitelidir. Dış materyali ise suni deri ve tekstil karışımıdır. Ürünü kullanışlı ve şık hale getiren bu detay, sizlerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak tasarlanır. Ayakkabıların hafif kalmasını, kolay kontrol imkanı sunmasını ve dengeli bir his vermesini sağlayan sprintweb taban teknolojisiyle markanın farkını hissedebilir, yaşam standardınızı bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bütçe Dostu Lumberjack Kadın Sneaker Fiyatları

Bütçe Dostu Lumberjack Kadın Sneaker Fiyatları

İhtiyaçlarınızı karşılamanızda ve güvenli bir İnternet alışverişi yapmanızda sizlere büyük oranda destek olan Trendyol’un sağladığı birçok kolaylık vardır. Seçkin markaların kaliteli ürünlerini sizler için bir araya getirir ve uygun fiyatlar sayesinde ürünlere kolaylıkla erişmenize yardımcı olur. Tüm bunlara ek olarak belli dönemlerde çeşitli indirimlere ve kampanyalara ev sahipliği yapar. Bu sebeple cazip Lumberjack LEGEND WMN 9PR beyaz kadın sneaker ayakkabı fiyatları üzerinden ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Ürün kalitesi veya bedeni hakkında kararsızlık yaşamanız halinde müşteriler tarafından yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Güvenli, doğru ve pratik bir alışveriş için Lumberjack LEGEND WMN 9PR yorumlarına göz alabilirsiniz. Kolay karar verebilir ve doğru ürünü bulabilirsiniz. Dilediğiniz zaman bütçe dostu Lumberjack LEGEND WMN 9PR kadın sneaker fiyatlarına ulaşarak sipariş işlemlerini saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.