Lumberjack Grazzı Erkek Sneaker

718 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
Beden Tablosu
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Lumberjack Grazzı Erkek Sneaker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVKOLİK Satıcı Ünvanı: JASPER İTHALAT İHRACAT İNŞAAT AKARYAKIT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484105854300013 Vergi Kimlik Numarası: 4841058543
    Bu ürün EVKOLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İç Materyal: Tekstil
  • Dış Materyal: Suni Deri
  • Taban: Termo
  • Kapama Şekli: Bağcıklı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lumberjack Grazzi Beyaz Erkek Kalın Taban Sneaker Spor Ayakkabı

Günlük yaşamda ayakkabı tercihi, tüm vücudun yükünü taşıyan ayaklar için oldukça önemlidir. Lumberjack sneaker erkek spor ayakkabı rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren tasarımı ile dikkat çeker. Markanın GRAZZI seçeneği size birçok açıdan avantaj sağlar. Günlük hayatta büyük öneme sahip olan ve günü verimli geçirmeyi sağlayan spor ayakkabı modeli ile ayağınızın konforunu ön plana çıkarabilirsiniz. Şık tasarımı ile her ortamda giyebileceğiniz Lumberjack erkek beyaz spor ayakkabı tüm gün ayakta durabilmeniz için özel kalın tabanlara ve rahat tasarıma sahiptir. Hareketli bir gün geçirirken ayağınızdaki rahat sneaker modeli sayesinde verimli bir şekilde her işe yetişebilirsiniz. Hem şık hem de konforlu olan bu ayakkabıyı birçok kıyafetle kolayca kombinleyebilirsiniz. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Suni deri materyal
  • Konforlu kalın taban
  • Bağcıklı tasarım

Konforunuzu Öne Çıkaran Lumberjack GRAZZI Sneaker Modeli

Konforunuzu Öne Çıkaran Lumberjack GRAZZI Sneaker Modeli

Ayak sağlığı tüm vücudu etkiler. Bu nedenle size günlük hayatta büyük avantaj sağlayan Lumberjack markasının GRAZZI modelini tercih edebilirsiniz. Kalın tabanlı bu sneaker topuk kısmını destekler. Böylece topuğunuza fazla yük binmesini engeller. Lumberjack beyaz erkek kalın taban sneaker spor ayakkabı özel tasarlanan tabanıyla rahatlık odaklı bir üründür. Dış görünüm olarak suni deri, şık bir izlenim için idealdir. Hem şık hem de rahatlık için Lumberjack GRAZZI beyaz erkek modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Nefes alan yüzeyiyle ayağın hava almasını sağlayan ürün, kötü koku ve cilt problemlerine karşı özel tasarımı ile beğeni kazanır. Müşteri memnuniyeti ve isteklerini ön plana çıkaran bir ürün çeşidi olan Lumberjack GRAZZI, her yaştan kişiye hitap eder. Ayak sağlığınız için gönül rahatlığı ile bu modeli tercih edebilirsiniz.

Şık Tasarıma Sahip Lumberjack GRAZZI Beyaz Erkek Sneaker

Şık Tasarıma Sahip Lumberjack GRAZZI Beyaz Erkek Sneaker

Bir ayakkabıda ergonomik yapının yanında dış tasarım da oldukça önemlidir. Spor ayakkabınızı tercih ederken kullanım alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurmanızda fayda vardır. Ergonomik yapılı ve hoş dış tasarıma sahip bu ürün sayesinde günlük hayatta ayağınızın konforunu koruyabilirsiniz. Lumberjack GRAZZI beyaz erkek sneaker suni deri dış tasarımı, bağcıklı özelliği ile ayağınıza göre şekillenebilen esnek bir modeldir. Bağcıklı spor ayakkabı kullanımı, özellikle erkekler için konforu ön plana çıkarır. Taraklı bir ayak yapısına sahip olan kişiler, bu bağcıklı modelle konforlu bir gün geçirebilir. Lumberjack kalın taban spor ayakkabı özenle tasarlanır. Beyaz renk olması sayesinde tarzınıza tarz katmak için idealdir. Spor şık bir görünüm için kombinleriniz ile uyumlu rahat Lumberjack spor ayakkabı modelini seçerek gün içinde rahatlıkla her ortama uyum sağlayabilir, girdiğiniz ortamlarda ilgi odağı olabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Lumberjack Erkek Beyaz Spor Ayakkabı

İndirimli Fiyatlarla Lumberjack Erkek Beyaz Spor Ayakkabı

Uzun kullanım ömrüne sahip bu ürün sayesinde bütçe dostu bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Kalitesi, konforu ve şıklığıyla öne çıkan model, çeşitli kıyafetlerle birlikte kullanılabilir. Temizliği oldukça kolay olan suni deriden üretilmesiyle uzun yıllar boyu rahatça ürünü kullanabilirsiniz. Nemli bir bez yardımıyla düzenli olarak ayakkabınızı temizleyerek ürünün kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Kalın tabanlar, gün boyunca ayaklarınızı destekleyerek yorulmanızın önüne geçer. Markanın bu şık ürünü ergonomik ve konforlu yapısı sayesinde dolabınızın vazgeçilmezlerinden olur. Lumberjack beyaz erkek kalın taban sneaker spor ayakkabı fiyat performans açısından oldukça uygundur. Her bütçeye ve her yaşa hitap edebilen avantajlı bir üründür. Dilerseniz ürünü deneyen kişilerin Lumberjack GRAZZI Beyaz Erkek Sneaker Spor Ayakkabı yorumlarını okuyarak modelle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Online alışverişin güvenli adresi Trendyol’dan Lumberjack markasının şık ve konforlu GRAZZI modeline kolayca ulaşabilirsiniz.