Lumberjack Erkek 101012795 1m Castello 1fx,sıyah/k Grı, 40

1.649,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
Beden Tablosu
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
1.467 TL
1.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
1.599,90 TL
1.500 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
1.648,90 TL
1.799 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
1.799 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lumberjack Erkek 101012795 1m Castello 1fx,sıyah/k Grı, 40

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYRAMOĞLU KUNDURA Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ÇÜKÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2650311345
    Bu ürün BAYRAMOĞLU KUNDURA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LUMBERJACK ERKEK 101012795 1M CASTELLO 1FX,SIYAH/K GRI, 40

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
  • Astar Materyali Tekstil
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
Geri Bildirim Ver

Lumberjack CASTELLO 1FX Siyah Erkek Terlik

Lumberjack Castello 1FX siyah erkek terlik, konforu ve uygun fiyatı aynı anda sunan bir üründür. Geniş beden aralığı ve kaliteli materyalleri ile rahatlık sağlar. Şık ve estetik tasarıma sahip olan ürün, geniş beden aralığı ile her ayak numarasına uygun seçeneği içerisinde barındırır. Fileli kumaştan oluşan üst bölümü ile ayakların nefes almasını sağlar ve yürüyüş esnasında rahatlık sunar. Konforlu tabanı ile ayakların terlik içerisinde rahat olmasını sağlar. Yüksek kaliteli materyalleri ve şık modeli farklı alanlarda kullanım için de uygundur. Dilerseniz evde dilerseniz dışarıda, yürüyüşte ya da çalışırken kullanabilirsiniz. Lumberjack erkek terlik, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı oluşu ile müşterilerden beğeni alır. Şık ve estetik tasarımı ile müşterilerin farklı alanlarda kullanımına olanak sağlar.

  • Fileli üst yüzey
  • Phylon taban
  • Konforlu iç yüzey

Lumberjack Castello 1FX Siyah Erkek Terlik Özellikleri

Lumberjack Castello 1FX Siyah Erkek Terlik Özellikleri

Lumberjack Castello 1FX siyah erkek terlik, geniş beden aralığı ile müşterilere sunulur. Hem konforlu hem de uygun fiyatlı bir ürün oluşu ile dikkat çeker. Tekstil dokuma üst yüzeyi ile nefes alan yapısı, ayakların terlik içerisinde konforlu olmasını sağlar. Phylon taban hafif, esnek ve iyi yastıklama yapar. Izgaralı tabanı ile yürüyüş esnasında zemini iyice kavrar ve kaymayı önler. Yırtılma ve kopmaya karşı dirençli olan phylon tabanı, müşterilerin ürünü uzun süre kullanmasına olanak tanır. 40, 41, 42, 43, 44 ve 45 numaraları bulunan ürün, müşterilerin ayak numarasına uygun seçeneği içerisinde bulundurur. Lumberjack Castello 1FX siyah erkek terlik yorumları, ürünü deneyimleyen müşterilerin tecrübeleri hakkında bilgiler içerir. Kaliteli materyallerden imal edilen terlik, size hem konfor hem de uzun süre kullanım imkanı sunar.

Lumberjack Castello 1FX Siyah Erkek Terlik Kullananlar

Lumberjack Castello 1FX Siyah Erkek Terlik Kullananlar

Evde ya da dışarıda rahatlıkla kullanılabilen terlik, müşterilere rahat bir yürüyüş deneyimi yaşatır. Phylon tabanı, tekstil iç yüzeyi ve fileli üst yüzeyi ile rahatlık sunar. Phylon taban özellikleri ile tam rahatlık ve konfor sunan ürün, sağlam ve uzun ömürlüdür. Müşterilerin farklı alanlarda kullanabilmesi için üretilen ve sunduğu konfor ile dikkat çeken terlik, hem şık tasarımı hem de uygun fiyatı ile beğeni alır. Lumberjack Castello 1FX siyah erkek terlik kullananlar, rahat ve konforlu bir yürüyüş deneyimi yaşar. Fileli üst düzeyi ile ayaklarınızın kokmasını önler ve uzun saatler giyildiğinde dahi rahatlığınızı korur. Tekstil iç yüzeyi ile ayakların terlemesini de önler. Sağlıklı ve rahat bir deneyim yaşatır. Ev ya da dış mekanda tercih edilebilecek ürün, müşterilerin tercih sebeplerine uygunluk gösterir.

Lumberjack Castello 1FX Siyah Erkek Terlik Fiyatı

Lumberjack Castello 1FX Siyah Erkek Terlik Fiyatı

Lumberjack Castello erkek terlik, fiyat olarak dikkat çeken ürünler arasında yer alır. Kaliteli iç ve dış yüzeyi ile konfor sağlarken aynı zamanda ızgaralı phylon tabanı ile yürüyüş esnasında rahatlık sunar. Şık ve estetik tasarıma sahip olmasıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Aynı zamanda dayanıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı bir üründür. Fiyatlandırma yapılırken materyal tedariği, işçilik ve modelin gelişmiş taban tasarımı gibi özellikler göz önünde bulundurulur. Lumberjack Castello 1FX siyah erkek terlik fiyatı her bütçeye uygunluk gösterir. Geniş beden aralığı sunan model sayesinde kendi ayak numaranıza uygun seçeneği bulabilirsiniz. Uygun fiyatı ve kalitesi ile dikkat çeken model, hem maliyet hem de kullanım açısından müşterilere avantaj sağlar. Kaliteli ve uygun fiyatlı Lumberjack Castello 1FX siyah erkek terliğe Trendyol üzerinden avantajlı fırsatlarla ulaşabilirsiniz.