Lumberjack Agatha Erkek Spor Siyah Ayakkabı

1.223 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
47
48
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
1.434,43 TL
9.1
merchant-badge-image
Kargo Bedava
1.471,11 TL
Kargo Bedava
1.229 TL
Kargo Bedava
1.289 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Lumberjack Agatha Erkek Spor Siyah Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKOR SPORT Satıcı Ünvanı: ESRA ÖZATA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4068494542600001 Vergi Kimlik Numarası: 2210384032
    Bu ürün REKOR SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İç Materyal: Tekstil
  • Dış Materyal: Tekstil
  • Taban: Phylon
  • İç Taban Özelliği: Memory Foam
  • Kapama Şekli: Bağcıklı

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Renk Siyah
  • Astar Materyali Tekstil
  • İç Taban Materyali Tekstil
Geri Bildirim Ver

Lumberjack Agatha Ayakkabı

Spor ayakkabılar, enerjik ve özgün tarza sahip erkekler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde müşterilerine birçok çeşidini yüksek kalite standartları ile sunan Lumberjack, bu alanda favori markaların başında gelir. Lumberjack erkek beyaz siyah comfort ayakkabı, her sezon beğeni toplayan seçenekler arasındadır. Son derece konforlu yapısı ile ön plana çıkarken şık ve modern tasarımı ile göz doldurur. Ayakları rahat ettiren ve gün boyu yokmuş gibi hissettiren bu model, ayak sağlığı için de faydalıdır. Klasik ve desensiz bir görünüme sahiptir. Bu nedenle her türlü kombin altına rahatlıkla uyum sağlayabilecek bir modeldir. Bu yönüyle gardıropların kurtarıcı parçaları arasında yer almayı başarır.

  • Örme koton dış tasarım ile nefes alabilir yapı
  • Çok yönlü kullanım imkanı
  • Çağdaş ve modern çizgiler

Dikkat Çekici Özellikleri ile Lumberjack Comfort Ayakkabı

Dikkat Çekici Özellikleri ile Lumberjack Comfort Ayakkabı

Lumberjack comfort ayakkabı rahat ve dayanıklı yapısı ile ön plana çıkar. Sağlam iç materyali sayesinde uzun süreli giyime karşı dayanıklıdır. Kaliteli tekstil malzemesi kullanılan iç kısmı ile ayakların terlemesini en aza indirger ve konforlu bir kullanım sunar. Dış materyali örme koton yapıdan oluşur. Örme koton yapı, fileyi anımsatan bir görünüme sahiptir. Bu fileli yapı, birçok popüler ayakkabı çeşidinde kullanılır ve tasarıma estetik bir görünüm katar. Hafif delikli yapısı sayesinde kullanım süresi boyunca hava ile temas eder ve daha rahat bir kullanım olanağı sağlar. Gün boyu kapalı bir alan oluşturan ayakkabı, bu şekilde hava aldığı için ferah bir yapıdadır. Phylon taban özelliğine sahiptir. Bu taban özelliği ile ürün, ayak hareketlerine uyum sağlar ve yürüme esnasında oluşan darbeler, minimum düzeyde hissedilir.

Lumberjack Comfort Ayakkabının Kullanım Rahatlığı

Lumberjack Comfort Ayakkabının Kullanım Rahatlığı

Spor ayakkabılarda oldukça önemsenen faktörlerin başında taban rahatlığı gelir ve bu rahatlık ürünün tüm özelliklerini etkiler. Lumberjack erkek comfort ayakkabı phylon taban özelliği sayesinde rahat bir yapıya sahiptir. İkincil köpük olarak da adlandırılan phylon taban, hafif ve esnek yapıdadır. Hafif yapısı ile ayakkabının ağırlık yapmasını önler. Esnek yapısıyla ise ayak şeklini almada başarılı olur. Böylece hareket esnasında yastıklama görevi görerek engebenin, taşın ve sert cisimlerin yarattığı darbeyi emer. Bu da hareketleri özgürleşmesini sağlar. Ürünün kullanım rahatlığı sağlayan bir başka özelliği de bağcıklı olmasıdır. Bağcıklı modeller, görüntü olarak tarz bir yapı oluştururken aynı zamanda konforu destekler. Gevşeklik veya sıkılık, kişinin kullanım tercihine göre ayarlanabilir. Özellikle geniş yapıda taraklı ayaklara sahip olan kişiler için dar kalıp sorununu ortadan kaldırır. Ürünün uzun süre kullanım imkanı sunması ve bilek kısmında genişleme yapmaması için bağcıklarının açılarak giyme-çıkarma işleminin yapılması tavsiye edilir.

Bütçe Dostu Lumberjack Comfort Ayakkabı Fiyatları

Bütçe Dostu Lumberjack Comfort Ayakkabı Fiyatları

Lumberjack comfort erkek ayakkabı fiyatları, ürün kalitesi ile orantılı olarak belirlenir. Dönemsel fiyat artışları ya da azalmaları görülebilir. Ürünün birden fazla tedarikçi tarafından satışa sunulmuş olması fiyat farklılıkları oluşturabilir. Lumberjack comfort ayakkabının farklı tasarımları bulunur. Lumberjack Agatha erkek comfort ayakkabı, taban dahil olmak üzere tamamen siyahtır ve kıyafetlerle uyum sağlar. Lumberjack Comfort erkek ayakkabı Liponis serisinde ise delikli yapıya sahip tasarım, oldukça şıktır. Lumberjack Weasley erkek comfort ayakkabı serisindeki seçenekler de bağcıklı yapıdadır ve oldukça kullanışlıdır. Comford serisinin beyaz tabanlı olanları, siyah tabanlı olanlardan farklı fiyata sahip olabilir. Gün boyu içinde olacağınız ayakkabıların kaliteli ve sağlıklı olması oldukça önemlidir. Yürüyüş ve çalışma temponuzu destekleyecek kaliteye sahip Lumberjack ayakkabıları bütçe dostu fiyatlar üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bu ürünleri incelemek için Trendyol’dan destek alabilirsiniz.