8
ErkekDeodorant ve Roll On kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Luis Bien El,Ayak ve Koltuk Altı Terleme Önleyici Sprey 100 ml

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Luis Bien El,Ayak ve Koltuk Altı Terleme Önleyici Sprey 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luis Bien Satıcı Ünvanı: SCANDİ KOZMETİK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757093410700001 Vergi Kimlik Numarası: 7570934107
    Bu ürün Luis Bien tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Terleme sorununa çözüm için Luis Bien Terleme Önleyici Sprey ile tanışın. Aşırı terleme olan bölgelere uygulayarak terlemeyi önleyin. Koltukaltı, eller, ayaklar gibi yoğun terleme yaşadığınız bölgeye uygulayın. Tüm gün kuru cildinizin tadını çıkarın. Düzenli kullanımla fazla terleme sorunundan tamamen kurtulun. Kuru ve temiz cildinize gece yatmadan önce uygulayın. Spreyi uygularken cildinizin terli ve nemli olmamasına özen gösterin. Spreyi gün içinde ihtiyaç halinde tekrar uygulayabilirsiniz. Düzenli olarak kullanımda terlemenin azaldığını fark edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Çeşit Pudrasız
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Luis Bien 8681967483826 El, Ayak ve Koltuk Altı Terleme Önleyici 100 ml Sprey

Luis Bien ter önleyici sprey, özel olarak hazırlanan içeriği sayesinde gün boyu temiz hissetmenize olanak tanır. Terlemenin önüne geçen ürün, kötü koku oluşumunu da önler. Spreyi yüzünüz haricinde tüm vücudunuza uygulayabilirsiniz. Temiz ciltte kullanılan ürün, gün boyu beklenen etkiyi gösterir. Luis Bien 100 ml terleme önleyici sprey içeriğinde hit yağına ek olarak alüminyum ve magnezyum silikat vardır. Oldukça kullanışlı olan ürünü edinerek kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.

  • 100 ml ağırlığındadır.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Terleme ve kötü kokuyu önler.

Luis Bien El, Ayak ve Koltuk Altı Terleme Önleyici Kimler İçindir?

Luis Bien El, Ayak ve Koltuk Altı Terleme Önleyici Kimler İçindir?

Luis Bien tarafından geliştirilen sprey, gün içerisinde aşırı terleyen kişiler için uygundur. Tüm cilt tiplerine uyumlu olan ürünün içeriğinde alüminyum bulunmaz. Özel olarak formülize edilen spreyi koltuk altı, el, ayak gibi bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Etkisi uzun süren Luis Bien 100 ml terleme önleyici sprey, yetişkin kişilerce rahatlıkla kullanılabilir. Kadın ve erkeklerin terleme oranları farklılık gösterebilir. Ürün, her iki grup için de ideal bir etki sunar. 100 ml ağırlığındaki sprey, yoğun terlemelerin önüne geçerek gün boyu kendinizi ferah ve temiz hissetmenize olanak tanır. Kolay kullanılabilen terleme önleyici spreyi dilediğiniz her an rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Terlemenin önüne geçen ürün aynı zamanda vücudunuzda kötü koku oluşumunu da önler. Luis Bien 100 ml el, ayak ve koltuk altı terleme önleyici spreyle güne mükemmel şekilde başlayabilirsiniz.

Luis Bien 100 Ml Terleme Önleyici Sprey Nasıl Kullanılır?

Luis Bien 100 Ml Terleme Önleyici Sprey Nasıl Kullanılır?

Luis Bien 100 ml terleme önleyici spreyin kullanımı oldukça kolaydır. Ürünü uygulamadan önce kullanılacak olan bölge sabunla derinlemesine temizlenir. Kir ve ter kalıntılarından arındırılan cildinizi kurulayarak ürünü uygulamaya hazır hâle getirmeniz gerekir. Terleme önleyici spreyin uygulanma miktarı bölgeye göre ayarlanır. Teninize 10 cm kadar uzaklıktan ürünü sıkarak bölgenin kurumasını beklemelisiniz. Terleyen bölgede kuruyan ürün, gün boyu kuru hissetmenize olanak tanır. Dilerseniz spreyi gece uyumadan önce uygulayarak sabaha temiz ve ferah bir hisle uyanabilirsiniz. Luis Bien 100 ml terleme önleyici şeffaf spreyi sabah koşturmalı bir güne başlamadan önce de kullanabilirsiniz. Çantada kolayca taşınan ürün gün içerisinde ihtiyaç duyulduğu takdirde tazelenebilir. Terleme önleyici sprey, her daim kendinizi temiz ve kuru hissetmenize olanak tanır. Tene uyumlu ürün, farklı cilt tiplerinde rahatlıkla tercih edilebilir.

Luis Bien Ter Önleyici Şeffaf Sprey’in Etki Süresi Ne Kadardır?

Luis Bien terleme önleyici spreyin beklenen etkiyi göstermesi ürünün düzenli kullanımına bağlıdır. Günlük olarak yenilenmesi gereken ürün, 2 haftanın sonunda beklenen etkiyi göstermeye başlar. Spreyin etkisi kişilerin terleme oranına göre değişiklik gösterebilir. Ürün, terlemenin yanı sıra kötü koku oluşumunu da büyük ölçüde engeller. Spreyi ellerinize uyguladığınız takdirde ürün, kurumasının ardından suyla temas etse dâhi etkisini yitirmez. Kullanıldığı bölgede gün boyu kuruluk hissi veren ürün, yaz aylarında ihtiyaç duyulduğu takdirde 24 saat dolmadan yeniden uygulanabilir. Dermatolojik olarak test edilen sprey, günde birden fazla kullanılsa da cilde herhangi bir zarar vermez. Terleme sorununuzu kökünden çözmek için söz konusu ürünü edinebilirsiniz. Luis Bien 100 ml terleme önleyici sprey fiyatı, farklı bütçelere uygun şekildedir. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Luis Bien 100 ml terleme önleyici sprey yorumlarını okuyabilirsiniz. Luis Bien terleme önleyici spreyi uygun fiyat ve kaliteli alışverişin adresi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.