LR Nemlendirici Göz Kremi 30 ml Zeitgard Beauty Diamonds

114,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LR Nemlendirici Göz Kremi 30 ml Zeitgard Beauty Diamonds

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BonoMomo Satıcı Ünvanı: ELÇİN AKSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 1461541811200015 Vergi Kimlik Numarası: 0350261430
    Bu ürün BonoMomo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Leke ve göz altı torbası görünümünü hafifletmeye destek olur • Cildi pürüzsüzleştirir • Çizgilerin görünümünü azaltır Düzenli kullanıldığında göz çevresindeki hassas cildi onarır ve yeni beliren çizgilerin oluşumunu önler. Özenle seçilmiş bitkisel, denizden gelen ve cilde özgü etken maddeler şişkinlikleri azaltır. Günde 1-2 kez temizleme ürünlerinden sonra göz çevresine nazikçe uygulanabilir. Eyeliss (3 aktif maddeden oluşan etken madde kombinasyonu) cildin sıkılığını ve elastikiyetini iyileştirir. Lenfatik sirkülasyonu artırarak, şişkinlikleri görünür şekilde azaltır. Optimum etkiye ulaşmak için Beauty Diamonds serisinden gündüz kremiyle birlikte kullanılmalıdır. ÇALIŞMALAR Dermatest GmbH, Beauty Diamonds Göz Kremini Nisan 2011’de 50’li yaşlara kadar olan 20 kadında test etmiştir. Kullanıcılarla gerçekleştirilen anket değerlendirmesi göz bölgesiyle ilgili şu parametrelerin azaldığını ortaya koymuştur: %49,1 oranında daha az göz halkası %51,5 oranında lekelerin daha az yayılması, %57,6 oranında azalmış şişkinlik İçindekiler: Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Propylene Glycol, Glycerin, Squalane, Olus (Vegetable) Oil, Cyclohexasiloxane, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Hexyldecyl Laurate, Hexyldecanol, Butylene Glycol, Panthenol, Hexylene Glycol, Hesperidin Methyl Chalcone, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Glucose, Fructose, Steareth-20, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Chlorhexidine Digluconate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Dipeptide-2, Coco-Glucoside, Carbomer, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Potassium Sorbate, Palmitoyl Tripeptide-1, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Dextrin, Urea, Sucrose, Hexyl Nicotinate, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Acetyl sh-Pentapeptide-35, Diamond Powder, Silica, Ferric Hexapeptide-35, CI 14700 (Red 4), CI 15985 (Yellow 6), CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33)

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver