LR L-recapin 1+1 Set

1.499 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.590 TL
1.250 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.798,60 TL
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.895 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LR L-recapin 1+1 Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AÇI Pazar Satıcı Ünvanı: AÇI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0005003614200012 Vergi Kimlik Numarası: 0050036142
    Bu ürün AÇI Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L-Recapin 1+1 set

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

LR 1+1 Set L-recapin

Hem kadınlar hem de erkekler için saç dökülmesi büyük bir problem olabilir. Zamanla azalan saçlar, kişinin kendisini kötü hissetmesine veya aynada gördüğü görüntüden memnun kalmamasına neden olabilir. Bu gibi durumları önlemek ve saç dökülmelerini yavaşlatarak ortadan kaldırmak için ise Lr L-recapin tercih edilebilir. Ürün, saç dökülmesine karşı özel olarak geliştirilen yenilikçi bileşeni ile dökülmeyi durdurmayı amaçlar. Aynı zamanda saç hacminin artmasına olanak tanıyan Lr L-recapin 3695694 1+1 set, şampuan ve tonikten oluşur. Saç kaybı yaşayan kişilerin denemesi gereken ürünlerden olan bu set, temel özellikleri ile öne çıkar.

  • Her biri 200 ml’dir.
  • Kalıtsal saç dökülmelerini durdurur.
  • Temizleme ve dinlendirme etkisine sahiptir.

LR L-recapin 1+1 Setin Özellikleri Nelerdir?

LR L-recapin 1+1 Setin Özellikleri Nelerdir?

Saç dökülmelerinin önüne geçmek, temizlemek ve saç kökleri güçlendirmek için Lr L-recapin 3695694 1+1 set, iyi bir seçenektir. Kullanıcıların daha sağlıklı ve dolgun saçlara sahip olması sağlamak için birçok özellikle donatılan ürün, bitkisel içeriği ile kalıtsal saç dökülmelerinde bile etkili olabilir. Temel olarak saç köklerinizin yuvasına daha iyi bir şekilde sabitlenmesi sağlar. Bu sayede, saçlarınız henüz uzama aşamasındayken boyutunu koruyarak uzamaya devam etmesini sağlar. Temizleme ve dinlendirme açısından oldukça işlevsel olan şampuan, saç yapısındaki bozulmaların giderilmesine yardımcı olur. Şampuandan sonra uygulayacağınız tonik ise kan akışını hızlandırarak saç köklerini uyarır. Düzenli kullanımlarda, saç dökülmelerini gözle görülür bir şekilde azaltarak durduran söz konusu set, bilimsel olarak onaylanmıştır.

LR L-recapin 1+1 Setin Kullanım Önerisi Nasıldır?

L-recapin şampuan, saç dökülmesini ortadan kaldıran formülünün yanı sıra, etkili bir saç temizliği sunar. Duşta, avucunuzun 4/1 olacak miktarda uygulayacağınız şampuanın, dairesel hareketlerle saç diplerine yedirilmesinin ardından durulama yapılır. Saç yoğunluğunuza bağlı olarak her banyoda bir kez kullanmanız yeterli olur. Yeterli gelmediğini hissettiğiniz anlarda bu işlemi tekrar edebilirsiniz. Şampuan uygulamasının ardından nemli saçınıza uygulayacağınız tonik, düzenli ve uzun süreli kullanımlarda optimum başarı sağlayabilir. L-recapin tonik, uygulama işlemini kolaylaştırmak için pipete sahiptir. Pipet yardımıyla, toniği üst derinizin tamamına gelecek şekilde uygulayarak yuvarlak hareketlerle kafa derisine masaj yapabilirsiniz. L-recapin şampuanın ve toniğin, dökülmeleri durdurması için etkili bir şekilde kullanılması gerekir. Her banyo ve sonrasında Lr L-recapin 1+1 set kullanılarak sağlıklı ve kaliteli saçlara ulaşabilirsiniz.

LR L-recapin 1+1 Seti Kimler Kullanmalıdır?

Lr L-recapin 3695694 1+1 set, saç dökülmelerinin yavaşlatarak engellemek için geliştirilmiştir. Bu noktada, genlerden kaynaklı saç dökülmesi sorunu yaşayanlar için etkili bir çözüm sunabilir. Yalnızca, kalıtsal saç dökülmelerinde değil herhangi bir sebepten dolayı, saç kaybı yaşayan kişiler için de etkili seçenekler arasında yer alır. Direkt olarak kafa derinizdeki köklere müdahale ederek sabit kalmalarını sağlayan şampuan, daha güçlü saçlara erişmek isteyenler tarafından tercih edilebilir. Tonik ise, formülünde zeytin ağacı yapraklarından elde edilen zeytinyağını içeriğini barındırır. Zeytinyağlı formül, saçınızın deforme olmadan uzamasına imkân tanır. Eğer sağlıklı, uzun ve bakımlı saçlara sahip olmak istiyorsanız, bu seti kullanabilirsiniz. Lr L-recapin 36956941+1 set yorumlarına bakarak ürün hakkında daha detaylı bilgi alarak şampuan ve toniği kullanan kişilerin deneyimlerini ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Lr L-recapin 1+1 sete sahip olmak ve yeni bir görünüm kazanmak için Trendyol’u tercih ederek indirimli fiyatlardan yararlanmanız mümkündür.