LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi 200 Ml

469 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
534,75 TL
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmetik dükkanı Satıcı Ünvanı: SİBEL YUSTEMUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9880312920
    Bu ürün kozmetik dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %15 Aloe Vera Jel ve 7 çe?it yağdan olu?an Nutri-Oil- Repair-Complex içerir
  • Saçları derinlemesine besler ve onarır, saçlar dayanıklılığını geri kazanır ve böylece uzun süre saç kırılmasının önüne geçer.*
  • Özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için üretilmiştir
  • Maske, 7 çeşit yağdan oluşan Nutri-Oil-Repair-Complex içeriği ile saçları içten besler ve onarır.
  • İçeriğindeki 18-MEA yağı, gözenekli alanları doldurarak saçı derinlemesine onarır, böylece saçın stabilitesini düzeltir ve uzun süre saç kırılmasını önler.
  • Saç yüzeyi mühürlenir ve pürüzsüzleşir.
  • KULLANIM ŞEKLİ
  • İhtiyaca göre, haftada 1-2 kez uygulayarak, ceviz büyüklüğü miktarında maskeyi saç kremi yerine kullanın, saç diplerine gelmeyecek şekilde baştan aşağıya saça masaj yaparak uygulayın.
  • 3 dakika bekletin ve durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Kırık Giderme
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi 200 ml

Saç bakımı için üretilen ürünler geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Genellikle kadın müşteriler tarafından tercih edilen saç maskesi tüm özellikleri ve avantajları ile ön plana çıkar. LR aloe vera besleyici onarıcı saç maskesi 200 ml içerdiği tüm özellikler ile müşteriler tarafından fazlası ile beğeni toplar. Bakım yapan, besleyen ve kırıkları onaran model, birçok özelliği ile müşterilerin dikkatini çeker. Deriye nüfus eden ürün, kökleri derinlemesine besler ve sağlıklı saç tellerinin oluşmasını sağlar. Böylece saçlarınız beslenir ve ışıltılı bir hal alır. Etrafınızdaki herkes aldığınız etkili sonucun farkına kolaylıkla varır. LR saç maskesi yumuşak, ışıltılı ve güçlü bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Kolay şekil alabilen ve dış etkenlere karşı dayanıklı saçlara kavuşabilirsiniz.

  • Bakım ve besleyici özellik
  • Kolay kullanım avantajı
  • Aloe veralı formül

LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi Özellikleri

LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi Özellikleri

Aloe veralı özel formülü ile ön plana çıkan LR markasının aloe vera besleyici onarıcı saç maskesi 200 ml organik yapısıyla müşterileri oldukça memnun eder. Kırık giderme gibi etkilere sahip olan model kıl köklerini besler ve onarır. Bu ürünü kullanarak sağlıklı görünüme sahip olabilirsiniz. Pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz bu model kısa sürede etkisini gösterir. Kıl köklerine direkt olarak temas eden krem, saç tellerini güçlü ve dış etkenlere karşı dayanıklı hale getirir. Böylece saçlarınız hem ışıltılı hem de güçlü bir görünüme sahip olur. LR aloe vera besleyici onarıcı saç maskesi 200 ml kullananlar kısa sürede aldıkları etkili sonuçlar sayesinde ürün hakkında olumlu geri dönüşlerde bulunur. Ürün performansı, üst düzey bir seviyededir. Uzun ömürlü kullanım avantajına sahip olan model müşteriler tarafından beğeni kazanır.

LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi Avantajları

LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi Avantajları

Üstün bir performans göstererek beğeni toplayan model, müşterileri oldukça memnun eder. Birçok etkin özelliğe sahip olan ürün, aynı zamanda önemli avantajları müşterilere sunar. Ürün kullanımı sonrasında aldığınız sonuçlardan fazlası ile memnun kalırsınız. Saçlarınızı hem besleyen hem de onaran formülü ile istediğiniz güçlü ve parıltılı saçlara kavuşabilirsiniz. Kolay şekil alan ve dış etkenlere karşı dayanıklı saçlara sahip olabilir ve modelin pratik kullanım avantajından yararlanabilirsiniz. LR aloe vera besleyici onarıcı saç maskesi 200 ml yorumları müşteriler tarafından ürün kullanımı sonrasında yapılır. Modeli büyük bir keyifle deneyimleyen müşteriler yaptıkları yorumlar ile memnuniyetlerini dile getirir. Övgü dolu yorumlar diğer müşterilere model hakkında doğru bilgiler verir ve büyük bir avantaj sunar. Bu olumlu yorumlara dikkat ederek avantajlı alışveriş fırsatını kullanabilir ve kendiniz için doğru tercihi yapabilirsiniz.

LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi Fiyatı

LR Aloe Vera Besleyici Onarıcı Saç Maskesi Fiyatı

Sahip olduğu tüm özellik ve avantajlar ile ön plana çıkan ve büyük bir keyifle tercih edilen model, aynı zamanda uygun fiyat seçeneği ile büyük bir memnuniyet yaratır. Müşteriler tarafından yoğun ilgi gören model listelerde hesaplı fiyat özelliği ile dikkat çeker. Yetişkin kadın müşterilerin severek tercih ettiği bu modelin sahip olduğu uygun fiyat özelliği, satın alma kolaylığı sağlar. Hemen hemen her kesimden müşterinin rahatlıkla ulaşabileceği model bütçe dostu niteliği ile fark yaratır. LR aloe vera besleyici onarıcı saç maskesi 200 ml fiyatı bütçelerde önemli bir değişiklik yaratmaz ve her kesim tarafından tercih edilir. Model, kısa sürede sonuç veren özellikleri ve üstün performansı ile fark yaratır. Tüm bu özellikleri ve avantajları ile eşsiz bir deneyim sunan modele kolaylıkla Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.