Lowa 210505 - Vento Erkek Outdoor Spor Ayakkabı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 41
40
41
41,5
42,5
43,5
44
44,5
45
46
47
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
3.999 TL

Ürün Bilgileri

Lowa 210505 - Vento Erkek Outdoor Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dağevi Doğa Sporları Satıcı Ünvanı: MUSTAFA LEVENT HEKİMOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3588763176400019 Vergi Kimlik Numarası: 4610078412
    Bu ürün Dağevi Doğa Sporları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lowa 210505 - Vento Erkek Outdoor Spor Ayakkabı Lowa Vento hem gündelik yaşamda hem de spor ayakkabı olarak kullanabileceğiniz çok işlevli aynı zamanda konforlu bir outdoor ayakkabıdır. Lowa,üretimde ayak sağlığını ön planda tutan ayakkabı üreticilerinden biridir. Lowa’nın teknolojilerini barındıran bu ürün sizin ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılamaktadır. Lowa Teknolojileri : Lowa Kauçuk Dış Taban Karşılayabileceğiniz zorlukları düşünülerek tasarlanmış bir tabandır. Şehirde veya hafif arazide en iyi konforu sağlaması garanti edilmektedir. Profil kanalları, nemi ve kiri en iyi şekilde geri püskürtecek şekilde tasarlanmıştır. Minimal Seams Bu modelde daha fazla konfor için daha az dikiş kullanılmıştır. LOWA DynaPU® Orta taban konforun, yuvarlanma özelliklerinin ve ayakkabı yastığının kalbidir. Genellikle köpüklü bir plastikten yapılır. LOWA poliüretan kullanır. Orta taban binlerce köpük kabarcıktan oluşur. Hafif, esnek ve son derece dayanıklı bir malzemedir. Her kullanımdan sonra malzeme orijinal konumuna geri döner. LOWA, tüm yastıklama, konfor ve dayanıklılık kriterlerini karşılayan özel bir poliüretan köpük malzemesi geliştirmiştir. LOWA DynaPU® tabanında malzeme son derece kararlıdır. 1000 kere basıldığında bile kararlılığını ve maddesini korur. Sonuç olarak, bu ayakkabılar onlarca kilometre yürüdükten sonra bile en uygun yastıklama özelliğini koruyacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Özellik Sıcak Hava İçin
  • Renk Siyah
  • Spor Türü Trekking
Geri Bildirim Ver