Love Halı Hello Kids Kolay Temizlenen Hav Toz Vermez Dayanıklı Antibakteriyel Bebek Ve Çocuk Odası Halısı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Love Halı Hello Kids Kolay Temizlenen Hav Toz Vermez Dayanıklı Antibakteriyel Bebek Ve Çocuk Odası Halısı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hello kids kolay temizlenen leke tutmaz dayanıklkı hav toz vermez antibakteriyel, kullanılan malzeme: %100 polipropilen, yıkanabilirlik: Profösyönel yıkama, 2 yıl garantili hav yüksekliği
  • 12 mm her ebeveyn için çocuklarının odalarında onlara özel bir atmosfer yaratmak, dekorasyon oluşturmak ayrı bir heyecan yaratır. Bu nedenle de çocuğunun ilgi alanlarını keşfetmesini sağlayacak ve yanı sıra kendi zevklerini belirlemesini teşvik edici olacak çocuk odası dekorasyonuna her zaman önem göstermektedir. Çocuk odalarında oluşturulan dekorasyon, çocukların kendilerine özel bir alana sahip olmalarına yardımcı olmanın dışında gelişimlerine destek verme açısından da çok önemlidir. Antibakteriyel çocuk odası halısı modelleri de bu konuda son derece işlevsel bir avantaj sağlamaktadır. Yapısal özellikleri nedeni ile halı dokusu içerisine toz partikülleri, yemek artıkları vb. Zararlı maddeler birikebiliyor. Gün boyunca halı üzerinde sürekli oyun oynayan çocukların bunlarla teması, henüz gelişmemiş bağışıklık sistemleri nedeni ile hayati risk oluşturabilecek sağlık sorunlarına mahal verebilir. Bu nedenle çocuğunuzun odası için seçeceğiniz halılarda mutlaka antibakteriyel özelliğinin bulunması gerekir. Antibakteriyel özelliğe sahip olan çocuk odası halıları, her türlü bakteri oluşumunu önleyerek, çocukların üzerinde rahat ve güvenli şekilde hareket etmesini sağlar. Bu noktada yıkanabilir çocuk odası halısı modelleri de hijyen açısından önemli bir avantaj sağlar.Antibakteriyel, yumuşak ve dolgun yapılı çocuk odası halıları ile çocuğunuzun her zaman güvenle oyun oynayabileceği bir oyun alanına sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Çocuk odalarında kullanım için tasarlanan halılarda zengin desen çeşitliliği ile de birbirinden farklı ve özel çocuk odası atmosferi yaratabilmenize yardımcı oluyor.Özel desenlere sahip olan çocuk odası halıları sayesinde çocuğunuzun ilgi alanlarını ve yeteneklerini dahi keşfetmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle de çocuğunuzun gelişimine sadece odasında kullanacağınız bir halı ile bile destek olabilme avantajından faydalanabilirsiniz. Kız ve erkek çocuklarının farklı ilgi alanlarına hitap edecek zengin çocuk odası halı çeşitleri ile de daha özgürce hareket edebilirsiniz. Bakım talimatı:Hafif sabun ve soğuk su kullanarak temizleyin. Islaksa yada nemliyse bir kaç gün kurumaya bırakın ve havalandırın. Hafif sabun ve soğuk su kullanarak temizleyin. Islaksa yada nemliyse bir kaç gün kurumaya bırakın ve havalandırın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polipropilen
  • Özellik Saçaksız (Overlok)
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Taban Dokuma Taban
  • Hav Yüksekliği Orta (6 - 12 mm)
  • Tema / Stil Figürlü
  • Renk Siyah
  • Şekil Dikdörtgen
  • Saçak Tipi Saçaksız (Overlok)
Geri Bildirim Ver