1
Diğer Soslar kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Lotus Biscoff Topping Sauce 1 Kg Topping Sos (TEMMUZ 2024)

515 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
523,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lotus Biscoff Topping Sauce 1 Kg Topping Sos (TEMMUZ 2024)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LoveBrands Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün LoveBrands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biscoff Topping Sauce 1 Kg Topping Sos (TEMMUZ 2024)
Geri Bildirim Ver

Lotus Biscoff Topping Sos 1 kg ile Lezzete Lezzet Kat

Tatlı, dondurma ve waffle gibi yiyeceklerin aromalarını zenginleştirmek için soslar mevcuttur. Lotus topping eşsiz lezzeti ve kıvamı ile tüm tatlılarınızda kullanabileceğiniz bir sostur. Lotus bisküvisi ve zengin içeriği ile sık tercih edilen Lotus soslarından biridir. Karamel renginde ve akışkan bir yapısı vardır. Tadı da karamel ve Lotus bisküvisi tadındadır. 1 kg ambalajda satışa sunulur. Lotus Biscoff 1932 yılında kurulan bir markadır. İlk gününden beri değişmeyen lezzeti ile tatlı tariflerine tat katmak için oldukça uygun seçenekler arasında yer alıyor. Bisküvi, karamel ve tarçın tadında bir sostur. Eşsiz lezzeti ile içeceklerin ve tatlıların vazgeçilmez aromaları arasında yer alır. Lotus topping sos içeriği doğaldır, koruyucu katkı maddesi barındırmaz. Kolay kullanıma uygun korumalı kapağı bulunur. Akışkan kreması katı ve sıvı her şekilde değerlendirilebilir.

  • 1 Kg
  • Özel Lotus Bisküvisi
  • Kullanışlı Ambalaj

Lotus Biscoff Topping Sos 1 kg İçeriği

Lotus Biscoff Topping Sos 1 kg İçeriği

Özellikle tatlı ve soslarda ürün içerikleri dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Lotus biscoff topping sos 1 kg içeriği doğaldır. Vegan dostu RSPO onaylı palm yağı içeriğinde bulunur. Lotus biscoff topping sos içeriğinde herhangi bir yapay tatlandırıcı bulundurmaz. Renklendirici, koruyucu maddeler içermeyen sos çocuklar için tüketime uygundur. GDO içermez. Karamelize tadı ve içerisindeki tarçın aroması ile tuzlu atıştırmalıklar için de uygun bir seçenektir. Doğal tatların bir araya gelmesi ile oluşturulan bir sostur. Çocuklar için sıcak ya da soğuk süte eklenerek tatlı bir içecek oluşturulabilir. Hafif ve oldukça lezzetli olan tadı her damak zevkine uyum sağlar. Özellikle vanilyalı ve sütlü tatlılar üzerine sıkça kullanılır. Klasik Lotus bisküvisinin alışılmış tadının yanında farklı tatlar ile zenginleştirilerek içeriği oluşturulmuştur. Her yaştan insanın tüketebileceği, kullanışlı bir sostur.

Lotus Biscoff Topping Sos 1 kg Kullanımı

Lotus Biscoff Topping Sos 1 kg Kullanımı

Yoğun ve akışkan bir kıvamı olan lotus biscoff topping sos 1 kg kullanımı farklı şekillerde yapılabilir. Korumalı kapağı ile kolay açılır kapanır. Kapağında sosun yeterli miktarda çıkmasını sağlayan bir delik bulunur. Böylelikle hızlı ve pratik bir şekilde sos kullanılabilir. Kapak etrafa sıçratmadan sosu istediğiniz alana sıkmanızı sağlar. Dondurma, krema ve tatlıların üzerine kullanıma hazır olan karamelize tadında lotus biscoff topping sos 1 kg kullanıma uygundur. Waffle ve krep gibi hamurların üzerine tatlandırıcı olarak tercih edilebilir. Kahvaltıda tatlandırıcı olarak gevreklere kullanılabilir. Kraker, ekmek gibi tuzlu yiyeceklere eklenerek farklı bir tat yakalanabilir. Kahve, süt ve smoothie gibi içeceklere bir kaşık eklenerek kullanılabilir. Vegan dostu içeriği ile doğaya ve hayvanlara saygılı bir içeriği bulunur. Kapağı kapalı şekilde serin ve direkt güneş almayan kuru bir alanda muhafaza edilmesi önerilir.

Lotus Biscoff Topping Sos 1 kg Fiyatı

Lotus Biscoff Topping Sos 1 kg Fiyatı

Lotus Biscoff topping sos çok amaçlı kullanılabilir bir üründür. 1 kg boyutundaki ürün uzun süreli kullanım için idealdir. Tatlı tarifleri, soğuk ve sıcak içecekler için kullanılabilir. Yoğun tadı ile kullanım miktarı isteğe bağlı olarak belirlenebilir. Lotus biscoff topping sos 1 kg yorumları ürünü daha satın almış ve deneyimlemiş kişilerin ürün hakkındaki görüşlerini yazdıkları alandır. Tadı, kalitesi ve kullanımı ile detaylı bilgi almak için yorumları inceleyebilirsiniz. Ürünün fiyatını satıcı belirlemektedir. Fiyatlar ürün boyutuna, içeriğine ve çeşitlerine göre farklılıklar gösterebilir. Kampanya ve indirim dönemlerinden yararlanarak Lotus biscoff sosu avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz. 1 kg büyük boyu ile uzun süreler tatlılarınızı lezzetlendirebilirsiniz. Ürünün son tüketim tarihi ambalajında yazılıdır. Son tüketim tarihine kadar tüketilmesi önerilir. Uzun ömürlü kullanım için kapağı kapalı şekilde muhafaza edilmesi önerilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü tamlottop01 ürün kodu ile inceleyebilir, ardından sipariş vererek satın alabilirsiniz.