9
Özel Ezme kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Lotus Bıscoff Spread Orıgınal 400 Gr + Bıscoff Spread Crunchy 380 Gr (ikisi Bir Arada)

505 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL
5 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lotus Bıscoff Spread Orıgınal 400 Gr + Bıscoff Spread Crunchy 380 Gr (ikisi Bir Arada)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LilaPlus Satıcı Ünvanı: LİLA UNLU MAMÜLLER GIDA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608032499800010 Vergi Kimlik Numarası: 6080324998
    Bu ürün LilaPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lotus Biscoff Spread Original 400 Gr + Biscoff Spread Crunchy 380 Gr (ikisi Bir Arada)
Geri Bildirim Ver

Lotus Biscoff Spread Original + Crunchy ile Lezzetli İkili

Sürülebilir bisküvi lezzeti günün her öğününde ağzınızı tatlandıracak. Lotus spread original özel içeriği ile krema kıvamında satışa sunuluyor. Karamelli bisküviler ile yapılan sürülebilir bisküvi Lotus bisküvisi tadında satışa sunulur. Lotus spread crunchy içerisinde kıtır bisküvi parçaları ile yoğun lezzet içeren bir kavanoz kremadır. İki ürünü bir arada satın alarak kahvaltı, ara öğün ve lezzetli tatlılarda kullanabilirsiniz. Kahve tatlandırıcı olarak, tatlılara eklenerek ya da tek başına kullanılabilir. Belçika üretimli sürülebilir bisküvi ezmeleri doğal içerikleri ile her yaştan kullanım için uygundur. Ekmek üzerine sürerek tüketilebilir. Günün her öğünü tüketilebilir. Tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar ile bir arada kullanıma uygundur. Cam kavanozu ile yapısını bozulmadan korumaya devam edecektir. Açıldıktan sonra yapısının bozulmaması için ağzı sıkıca kapatılmalı, serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmelidir.

  • İkili Paket
  • Karamel Lezzeti
  • Sürülebilir Bisküvi

Lotus Bıscoff Spread Orıgınal 400 gr + Bıscoff Spread Crunchy 380 gr İçeriği

Lotus Bıscoff Spread Orıgınal 400 gr + Bıscoff Spread Crunchy 380 gr İçeriği

Yıllardır değişmeyen Lotus bisküvisinin lezzeti lotus bıscoff spread orıgınal 400 gr + bıscoff spread crunchy 380 gr içeriği ile birleştirildi. Yoğun krema kıvamında, karamelli bisküvi tadında ezmeler günün her anında tüketime hazır. Lotus 400 gr cam kavanozda satışa sunulur. Korumalı ambalajı ile ürün tazeliğini açılana kadar korur. İçeriğinde GDO, yapay tatlandırıcılar bulunmaz. Vegan dostu bir içeriğe sahiptir. Lotus biscoff spread crunchy içindekiler; %65 karamelize bisküvi, buğday unu, şeker, bitkisel yağ palm ve kanola, şeker çözeltisi, sodyum hidrojen karbonat kabartıcı, soya unu, tuz, tarçın, bitkisel yağ kanola, şeker, emülgatör soya lesitini, sitrik asit. Besleyici zengin içerikleri ile sağlıklı bir atıştırmalık alternatifi olarak değerlendirilebilir. 1 adet 400 gram 1 adet 380 gram cam kavanoz Lotus ezme bir arada satışa sunulmuştur. Serin ve kuru bir alanda muhafaza etmeniz önerilir.

Lotus Bıscoff Spread Orıgınal Kullanımı

Lotus Bıscoff Spread Orıgınal Kullanımı

Yoğun bir krema yapısında karamel aromalı bisküvi ezmesi ekmek ve wasa gibi ürünlerin üzerine sürülerek tüketilebilir. Tatlı ve içecekleri tatlandırmak için kullanıma uygundur. Kahvaltı ve ara öğünlerde farklı şekillerde tüketime uygundur. Lotus bıscoff spread orıgınal 400 gr + bıscoff spread crunchy 380 gr kullananlar ürünün lezzeti ve aromasından memnun kaldıklarını belirtmişlerdir. Vegan beslenmeyi isteyen kullanıcılar için de doğal ve temiz içerikli bir ürün alternatifidir. Koruyucu katkı maddesi içermeyen lotus bıscoff krema çocuklar için de uygundur. Tatlı tost için yeni bir aroma olarak kullanılabilir. Simit, kruvasan gibi yiyecekler ile tüketilebilir. Aynı zamanda tuzlu atıştırmalıklar ile bir arada tüketilebilir. Kahve yanında sağlıklı bir tatlı olarak kaşıkla tüketilebilir. Karamel ve bisküvi lezzeti ile her zevke uygun hale getirilerek çeşitli şekillerde kullanıma uygun bir üründür.

Lotus Bıscoff Spread Orıgınal 400 gr + Bıscoff Spread Crunchy 380 gr Yorumları

Lotus Bıscoff Spread Orıgınal 400 gr + Bıscoff Spread Crunchy 380 gr Yorumları

İkili avantajlı paketi ile satışa sunulan lotus bıscoff spread orıgınal 400 gr + bıscoff spread crunchy 380 gr yorumları ürünü satın alan kullanıcıların görüşlerini içerir. Ürünü satın almadan önce bu yorumları incelebilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini gözlemleyerek ürün hakkında fikir sahibi olmanız mümkündür. Ezme kategorisinde bulunan bu ürün sağlıklı bir alternatif olarak değerlendirilebilir. Yoğurt ve granolaların üzerine tatlandırıcı olarak tercih edilebilir. Günün her öğününe dahil edilebilen, tek başına ve farklı lezzetler ile birleştirilebilen Lotus bisküvisi tadında ezmeyi satın alarak lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. Spor öncesi meyvelerin üzerine sürülerek enerji yüklemesi yapılabilir. Zengin içeriği ile tokluk hissi verirken vücudun tatlı ihtiyacını da karşılayacaktır. Bisküvi parçacıklı ve normal krema zevke göre tercih edilebilir. Son tüketim tarihi ambalaj üzerinde yazılıdır. Bu tarihten önce tüketilmesi önerilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü LOT011-PK ürün kodu ile inceleyip hemen sipariş verebilirsiniz.