Lotus Biscoff Spread Crunchy 380 G X 2

500 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL
5 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lotus Biscoff Spread Crunchy 380 G X 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LilaPlus Satıcı Ünvanı: LİLA UNLU MAMÜLLER GIDA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608032499800010 Vergi Kimlik Numarası: 6080324998
    Bu ürün LilaPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lotus Biscoff Spread Crunchy 380 G x 2
Geri Bildirim Ver

Lotus Biscoff Spread Crunchy ile Kahvaltı Saati

Belçika kökenli olarak üretilen karamelize bisküvilerin krema haline getirilmesi şeklinde hazırlanan Lotus biscoff spread crunchy 380 g x 2 LOT011-1 her yaştan tüketicinin beğenerek tükettiği bir lezzettir. Özellikle kahvaltı sofralarında yer alan ekmek, meyve ya da simitlerin üzerine sürülerek yenen bir tatlı türü olarak bilinse de günün her saatinde çay ve kahve yanında yenebilen tatlı bir atıştırmalık olarak da tüketilmektedir. Karamelize olan bisküvilerin bitkisel yağlar ile krema kıvamında hazırlanmasıyla üretilmiş olup içerisinde domuz yağı veya katkıları yoktur. Günlük tatlı ve enerji ihtiyacını karşılamak için yepyeni bir alternatif sunar. Damak tadına göre tatlılara kek ve çöreklere de eklenebilir. Tatlı ve tuzlu tariflerde sıklıkla kullanılır. Ekmek ve granola gibi eşlikçiler ile tüketilebileceği gibi tek başına da yenebilir. Sağlığa zararlı maddeler ve renklendiriciler içermez.

  • İkili paket
  • Eşsiz lezzet
  • Çıtır tat

Lotus Spread Crunchy

Lotus Spread Crunchy

Hızlı ve pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz lezzetli atıştırmalıklarınızda güvenle kullanabileceğiniz lotus biscoff spread crunchy 380 g x 2 cam kavanozlarda satışa sunulur. İkili paket seçeneği ile ekonomik bir alışveriş olanağı sunar. Günlük olarak tüketime uygun olan kremanın içeriği doğaldır. Lotus kremayı tüketirken dikkat edilmesi gereken en önemli husus içeriğinde bulunan maddelere karşı alerjik reaksiyon riskini göz önünde bulundurmak olmalıdır. Alerjik bir bünyeniz varsa tüketimden önce içindekileri okumanız önerilir. Cam kavanoz ürünün tazeliğini korumada avantaj sağlarken sağlıklı bir ambalaj şeklidir. LOT011-1 serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak saklanmalıdır. Pürüzsüz kıvamı sayesinde sürümü kolay ve ağızda eriyen bir lezzettir. Doğal içeriği sayesinde çocuklarınıza da güvenle yedirebilir atıştırmalık ihtiyacını sağlıklı bir hale getirebilirsiniz. Kahvaltı ve ara öğünlerde tüketime uygundur.

Lotus Biscoff Spread Crunchy 380 g x 2 İçeriği

Lotus Biscoff Spread Crunchy 380 g x 2 İçeriği

Lezzetini içinde bulunan ve tam kıvamında karamelize edilen bisküvilerden alan Lotus biscoff spread crunchy 380 g x 2 içeriğinde buğday unu, şeker, bitkisel yağ, soya unu ve tarçın bulunur. Krep ve waffle sürülerek farklı bir lezzet katmanıza yardımcı olur. Kendine has aroması ile yapay tadlandırıcı veya aromalar içermez. İçeriği ve lezzeti doğal lezzetlerden oluşur. Karamel tadından hoşlananlar için oldukça cazip bir seçenek olan kremalar doğal içeriği sayesinde en çok tercih edilen ve güvenle tüketilen yiyecekler arasında yer alır. Hayvansal içerikler barındırmayan ürün özellikle vegan beslenme tarzını benimseyenler için uygun içeriğe sahiptir. Pasta kremalarında farklı bir aroma katmak isteyenlerinde kullanabileceği uygun alternatifler sunar. Ara öğünler için de meyve veya krep arasına sürülerek lezzetli bir öğün avantajı sağlar. Lotus biscoff spread crunchy 380 g x 2 kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

Lotus Biscoff Spread Crunchy 380 g x 2 Fiyatı

Lotus Biscoff Spread Crunchy 380 g x 2 Fiyatı

380 gr’lık cam kavanozlar halinde satışa sunulan Lotus spread crunchy 100 gr için besin değeri şöyledir; 584 kcal enerji, 57 gr karbonhidrat, 38 gr yağ, 36 gr şeker 0,5 gr tuzdur. Günlük enerji ihtiyacı göz önünde bulundurularak porsiyon miktarı ayarlanabilir. Kahvaltılarda kızarmış ekmekle birlikte harika bir bütünlük sağlarken farklı alternatiflerden hoşlananlar için cupkek kremalarında sütlü tatlılarda da kullanılabilir. Ambalajı açılan ürünlerin buzdolabında saklanması önerilir. Ürün buzdolabından çıkarıldıktan sonra tüketilmeden bir süre önce oda sıcaklığında yumuşaması beklenmelidir. Lotus biscoff spread crunchy 380 g x 2 yorumları ürünün doğal içeriği ve aromasının güzelliği sayesinde çokça tavsiye edilen ürünler arasında yer aldığı şeklindedir. Lotus biscoff spread crunchy 380 g x 2 fiyatı çoklu paket avantajı ile tüketiciye sunulmaktadır. Her bütçeye uygun fiyatlar ile sunulan bu ürünü Trendyol'da bulabilirsiniz.