8
Bisküvi kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Lotus Bıscoff (125 GR)

89 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lotus Bıscoff (125 GR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Topla Sepeti Satıcı Ünvanı: TOPLA SEPETİ ELEKTRONİK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0854118303900001 Vergi Kimlik Numarası: 8541183039
    Bu ürün Topla Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LOTUS BISCOFF (125 GR)
Geri Bildirim Ver

Biscoff 125 gr Karamelize Bisküvi

Gün içerisinde açlığımızı yatıştırmak ya da çay ve kahve molalarına eşlik etmesi için çeşitli atıştırmalıklar tüketiriz. İçeceklerin yanında tüketilen bisküvilerin lezzet dengesi ve içeriğinde bulunan besin değerleri oldukça önemlidir. Lotus tarafından üretilen Biscoff Karamelize bisküvi, atıştırmalıklarında farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyen herkese hitap etmeyi başarır. Hafif içeriğini buluşturduğu dengeli ve kıvamlı lezzeti sayesinde damakta eşsiz bir tat bırakır. Lotus Biscoff Karamelize bisküvi küçük şirin paketler halindedir. Her paketinin içerisinde bulunan bisküviler yanık karamel tadıyla adeta büyüleyici bir deneyim yaşatır. Ürün, karamel ve bisküvinin karışımını, fırından yeni çıkmış gevrek kıvamı ile tamamlar. Besleyici ve hafif içeriğiyle Lotus Biscoff bisküvi içeceklerinizin yanında eşlik etmesinin yanı sıra gece tüketmek için de ideal bir atıştırmalıktır.

  • İçerik: 16 Adet
  • Miktar: 125 Gram
  • Öz: Karamel

Biscoff Karamelize Bisküvinin İçeriğinde Neler Bulunur?

Biscoff Karamelize Bisküvi

Lotus Biscoff içindekiler sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilir. Lotus Biscoff Karamelize bisküvi 125 gr halinde satışa sunulur. Her bir paketin içerisinde bulunan 16 adet bisküvi, paketi açıldığı andan itibaren eşsiz kokusuyla buluşturur. Lotus Biscoff bisküvi içerisinde; buğday unu, şeker, bitkisel yağ, şeker çözeltisi, kabartıcı, soya unu, tuz ve tarçın bulundurur. Renklendirici ve aroma içermeyen özel yapısı ile güvenli tüketime uygundur. Lotus Biscoff bisküvi karamelin yanık lezzetini kullanıcıyla buluşturur. Karamelin bisküvide birleşen dayanılmaz lezzeti, çay saatlerine eşlik etmek için idealdir. Karamel özleriyle desteklenmiş bisküvi, hafif ve besleyici bir içeriğe sahiptir. Bu sayede keyifli saatlerin lezzetini arttırmak için ideal bir besindir. Çay ve kahve saatlerinde hafif lezzetler tercih eden ya da öğün aralarında doyurucu atıştırmalıklar isteyen kişilere hitap etmeyi başarır.

Biscoff Karamelize Bisküvinin Lezzeti ve Kalitesi Nasıldır?

Lotus Biscoff Karamelize bisküvi 125 gr yorum olarak da kalitesini tescillemiş bir atıştırmalıktır. Aroma ve renklendirici içermeyen içeriğiyle çay ve kahvenin yanında güvenle tüketilir. Lotus tarafından üretilen bisküvi içeriğinde buğday unu, şeker, bitkisel yağ, şeker çözeltisi, kabartıcı, soya unu, tuz ve tarçına yer verir. Güvenli besin içeriğine sahip ürün, sağlığa yönelik zararlı hiçbir maddeye yer vermez. Biscoff Karamelize bisküvi karamelin kıvamlı ve baş döndürücü lezzetiyle buluşmak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilir. Karamel ve bisküvi karışımının kokusu, fırından yeni çıkmış gevrek bir kıvam hissi verir. Kullanıcıların damak lezzetine tümüyle hitap eden bisküvi, çay saatleri ve gece atıştırmalıklarının ideal besin öğesini oluşturur. Eşsiz karamel lezzeti, kaliteli besin içeriği ve şirin paketiyle kullanıcıya her yönden hitap eden bir üründür.

Biscoff Karamelize Bisküvi Nasıl Tüketilebilir?

Lotus Biscoff bisküvi sahip olduğu eşsiz karamel lezzeti ve güvenilir içeriğiyle çocuk, genç ve yaşlılar olmak üzere her yaştan insana hitap etmeyi başarır. Hafif ve besleyici lezzeti, ürünün günün her vaktinde tüketilmesine yardımcı olur. Atıştırmalık; günlük öğün araları, gece acıkması ve çay-kahvenin yanında tercih etmeye uygundur. Hafif tadının yanı sıra dolgun karameliyle bulunduğu her öğüne lezzet katan bir üründür. Lotus Biscoff bisküvi damak zevklerine hitap ettiği gibi küçük şirin paketiyle göz zevkine de aynı anda hitap etmeyi başarır. Çay ve kahvenin yanına çok yakışan bisküvi, renklendirici ve koruyucu içermeyen özel besin değerleri sayesinde tüm beslenme şekillerine uygundur. Lotus Biscoff fiyat olarak da kullanıcının cebine dost bir atıştırmalıktır. Eşsiz lezzetini makûl fiyatlarla birleştiren ürün, ideal bir atıştırmalık türüdür. Lotus garantisiyle üretilen ürün, Trendyol’da 27478 koduyla satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.