Lotus Anna's Portakallı Bisküvi 150 gr

119,89 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lotus Anna's Portakallı Bisküvi 150 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ithal bakkal Satıcı Ünvanı: HAMİN BEKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1620337322
    Bu ürün ithal bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Lotus Anna's Portakallı Bisküvi ile Çay Servisi Tamam

Üretim merkezi İsveç olan Lotus Anna's Portakallı Bisküvi 150 gr KAREN134 20’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Ülkemizde de beğenilerek tüketilen bu bisküviler ince çıtır ve muhteşem portakal aroması ile tüketiciye sunulur. Tatlı aroması olan bisküvi portakal ve tarçın ile tatlandırılarak satışa sunulmuştur. Tamamen doğal buğday unu kullanılarak yapılan bisküviler sağlıklı ve güvenli atıştırmalıklar arasında yer alır. Vegan tüketime uygun içeriktedir. Çocuk ve yetişkin her yaştan bireyin severek tükettiği ürünler arasında yer alır. 150 gr’lık kutulu ambalajında ezilme, kırılma olmadan tüketiciye ulaşırken kutu ile taze bir şekilde saklanabilir. Kutu içinde yaklaşık 33 adet papatya şeklinde çıtır kurabiye yer alır. Kutu sayesinde taşıması kolay ve pratiktir. Ara öğün atıştırmalıklarında, arkadaş toplantılarında ve misafir ikramlarında severek tüketilebilir. Görüntüsü ve lezzeti kullanıcılardan beğeni toplamıştır.

  • Tarçın ve Portakal Aromalı
  • Çıtır Kurabiye
  • Doğal İçerik

Lotus Anna's Portakallı Bisküvi

Lotus Anna's Portakallı Bisküvi

Çay saatlerinin, kahve yanında yenilen tatlı kurabiyelerin vazgeçilmez lezzeti haline gelen Lotus Anna's portakallı bisküvi 150 gr çocuk ve yetişkin her yaştan her zevke ve damak tadına uygun çıtır kurabiye keyfi sunar. Çocuklar için sağlıklı atıştırmalık sunmak isteyen ebeveynlerin güvenle tercih edeceği bisküviler süt veya meyve ile tüketilebilir. Tarçın ve portakal aromasının birbiriyle uyumunu sevenler tarafından sıklıkla tüketilen bisküviler açlığı yatıştırıcı, tok tutma özelliği ile de beğeni toplar. Taze ve çıtır lezzeti günün her saatinde tüketim için uygundur. Okulda iş yerlerinde uzun seyahatlerde yanınızda taşıyabileceğiniz pratik paketi ile acıktığınız her yerde yanınızda olabilir. Ambalajı ve paketlenmesi ile tazeliğini uzun süre korur. Direkt güneş ışığı almayan serin ve kuru bir yerde muhafaza etmeniz tazeliği koruması için önerilir. Ambalaj açıldıktan sonra hava almayacak şekilde kapatılmalıdır ve en kısa sürede tüketilmelidir.

Lotus Anna's Portakallı Bisküvi 150 gr İçeriği

Lotus Anna's Portakallı Bisküvi 150 gr İçeriği

Özellikle vegan beslenme tarzını benimseyenler için sağlıklı ve güvenli bir atıştırmalık alternatifi sunan Lotus Anna's portakallı bisküvi 150 gr içeriği katkı maddesi ve koruyucu içermez. Domuz yağı ve katkıları içermez. Buğday unu, şeker, bitkisel yağlar, az miktarda tuz, kabartıcı madde, doğal portakal verici aroma kullanılarak hazırlanmıştır. Son teknolojik fabrikalarda hijyenik şartlarda üretilir ve el değmeden ambalajlanır. Ürünler serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir. Paket açıldıktan sonra ağzı kapalı olarak saklanmalıdır. İçeriğinde bulunan maddelere karşı alerjisi bulunan kişilerin tüketmemesi gerekir. Lotus Anna's portakallı bisküvi 150 gr kullananlar oldukça çıtır ve lezzetli bir aromaya sahip olduğunu belirtirken 100g bisküvi için besin değerleri yaklaşık olarak şu şekilde hesaplanmıştır; 18.6 g yağ, 70 g karbonhidrat, 472 kcal, 1.3 g lif, 33g şeker, 9.1 g doymuş yağ ve az miktarda tuz içerir.

Lotus Anna's Portakallı Bisküvi 150 gr fiyatı

Lotus Anna's Portakallı Bisküvi 150 gr fiyatı

Sevdiklerinizle sohbetlerinize eşlik eden KAREN134 ev yapımı tadında taze, incecik ve çıtır bir formda tüketiciye sunulur. 150 gr’lık ambalajlarda satışa sunulan ürün için günlük porsiyon miktarı kolaylıkla belirlenebilir. Pratik açılıp kapanan kutu sayesinde kolayca saklanabilir. Lotus Anna's portakallı bisküvi 150 gr yorumları her yaştan tüketicinin severek yediği bisküviler arasında ilk sıralarda yer aldığı şeklindedir. Yorumları inceleyerek kullanıcı deneyimlerini görmek mümkündür. Özel kalıplarla hazırlanan şekli ile çay saatlerinde şık bir sunum olanağı ile de beğeni toplar. Portakal aroması oldukça lezzetli bir dokuya sahiptir. Her yaştan tüketime uygun olan GDO ve tatlandırıcı içermeyen bisküvi içerik olarak oldukça doğaldır. Ürün fiyatı ambalaj boyutuna göre değişkenlik gösterebilir. Bütçe dostu uygun fiyat avantajlarından faydalanmak için kategorilerimizi inceleyebilir ihtiyacınıza en uygun ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.