Loris K-92 Frequence Parfume Edp 50ml Oryantal-Çiçek Kadın Parfüm

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Loris K-92 Frequence Parfume Edp 50ml Oryantal-Çiçek Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LORİS PARFUM Satıcı Ünvanı: TURA PARFÜM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867083408800001 Vergi Kimlik Numarası: 8670834088
    Bu ürün LORİS PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku Ailesi : Oryantal-Çiçek
  • Notalar : Vanilya, Badem, Hindistan Cevizi, Sandal
  • Sıcacık, samimi ve baştan çıkarıcı bir koku…Cesur ve son derece kadınsı.. Parfum, yoğun kıvamıyla teni adeta sarıyor, büyüleyici aurasına çevresindeki herkesi kolayca çekiyor. Kış ayları ve gece kullanımı için muhteşem bir seçim olacak. Üst notalarda Hindistan cevizi, mürdüm eriği, kayısı Orta notalarda sümbül, yasemin, inci çiçeği, gül, kimyon, brezilya gül ağacı Alt notalarda sandal ağacı, badem, vanilya, musk.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Loris K-92 Frequence Parfume EDP 50 ml Oryantal - Çiçek Kadın Parfüm

Parfüm çeşitleri, kadın müşteriler tarafından yüksek ilgiye sahiptir. Kimliğinizi ortaya koyan bu ürünler, eşsiz kokusuyla dikkat çeker. Özellikle çiçeksi notalara sahip olan parfümler, cezbedici ifadenizin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Tasarımı ve eşsiz notaları ile oldukça dikkat çeken bu ürünler, müşterileri memnun eder. Kadın müşteriler genellikle çiçeksi kokulardan hoşlanırlar. Loris markası tarafından satışa sunulan K-92 numaralı ürün, oryantal ve çiçek notaları ile formülize edilir. Gün boyu kalıcılığını koruduğundan kadınların ürüne olan talebini artırır. Özellikle antialerjik yapıya sahip olduğundan sağlıklı bir deneyim kazanmaya yardımcı olur. Siz de birbirinden farklı çiçek kokuları ile formülize edilen bir koku arıyorsanız Loris K-92 Frequence Parfume EDP 50 ml oryantal-çiçek kadın parfüm satın alabilir, günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Eşsiz notalar
  • Gün boyu kalıcı yapı
  • Antialerjik özellik

Eşsiz Notalarıyla Loris K-92 Frequence Parfume EDP

Eşsiz Notalarıyla Loris K-92 Frequence Parfume EDP

Çiçeksi kokularla formülize edilen parfüm çeşitleri, özel günlerde ve günlük hayatta sıklıkla tercih edilir. Özellikle sıcak ve samimi kokular, dikkatleri üzerinize çekmeye ve gittiğiniz her mekanda tanınmanıza yardımcı olur. Cesur müşterilerin tercihi olan Loris kadın parfüm, eşsiz kokusuyla dikkat çeker. Oryantal ve çiçeğin birleşimiyle bir bütün oluşturduğundan kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz. Notalarında badem, sandal ve Hindistan cevizi bulunur. Bununla birlikte vanilya kokusunun yoğun bir biçimde hissedildiği yapıya sahiptir. Büyüleyici yapısıyla gittiğiniz mekanlarda insanları auranıza çekebilir, sıcak ve samimi sohbetler edebilirsiniz. Loris K-92 Frequence Parfume EDP 50 ml oryantal-çiçek kadın parfüm kullananlar, ürünün eşsiz notalarından ve vanilya içerikli olmasından oldukça memnundur. Siz de özel günlerde ya da günlük hayatta güzel kokmak istiyorsanız bu kokuyu deneyebilir, sevdiklerinize de önerebilirsiniz.

Kalıcı Etkisiyle Loris K-92 Frequence Parfume EDP 50 ml

Kalıcı Etkisiyle Loris K-92 Frequence Parfume EDP 50 ml

Müşteriler parfüm satın almadan önce, tercih ettikleri modellerin yapısına ve kalıcılığına dikkat eder. Gün boyu kalıcılığını koruyan parfüm çeşitleri kadın müşterilerden yoğun ilgi görür. Loris markası tarafından özel olarak formülize edilen bu ürün, muhteşem bir kokuya sahiptir. EDP tipi ile kalıcılığı da son derece yüksektir. Loris K-92 Frequence Parfume EDP 50 ml oryantal-çiçek kadın parfüm, farklı notaların birleşimi sayesinde kullanım kalitenizi artırır. Özellikle belirli noktalara ve eklem bölgelerinize bu ürünü sıkabilir, gün boyu etkisinde kalabilirsiniz. Gün içerisinde yenilemek zorunda kalmadan eşsiz bir deneyime sahip olabilirsiniz. Kış aylarında ya da akşam gezmelerinde tercih edebilir, yoğun notalarla geçtiğiniz yerlerde izinizi bırakabilirsiniz. Mürdüm eriği, sümbül ve gül gibi çeşitli bitkilerden esinlenerek üretilen bu koku sayesinde kalıcı bir deneyime sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu K-92 Frequence Parfume EDP Loris Parfüm Fiyatı

Bütçe Dostu K-92 Frequence Parfume EDP Loris Parfüm Fiyatı

Parfüm çeşitlerinin kıyafete ve cilde sıkılabilmesi önemlidir. Antialerjik yapıya sahip olan parfüm modelleri, sağlıklı bir deneyim yaşatır. Loris markası tarafından özenle toplanan çiçek ve bitkiler ile üretilen bu koku, kadın müşterilerin eşsiz bir kokuya sahip olmasına yardımcı olur. Bununla birlikte antialerjik özelliği sayesinde kaliteli bir kullanım sunar. Ürünü dilerseniz kıyafetinize dilerseniz de cildinize sıkabilirsiniz. Sağlıklı yapısından faydalanarak teninizin kızarmasını ya da kaşınmasını engelleyebilirsiniz. 50 ml şeklinde satışa sunulduğundan uzun süreli bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz. Loris K-92 Frequence Parfume EDP 50 ml oryantal-çiçek kadın parfüm fiyatı her bütçeye uygundur. Trendyol sayesinde avantajlı bir biçimde ürüne sahip olabilirsiniz. Loris K-92 Frequence Parfume EDP 50 ml oryantal-çiçek kadın parfüm yorumları sayesinde müşterilerin deneyimlerini inceleyebilir, gerekli bilgilere pratik bir biçimde ulaşabilirsiniz.