Loris K-24 Frequence Parfume Edp 50ml Tatlı-Meyve Kadın Parfüm

290 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Loris K-24 Frequence Parfume Edp 50ml Tatlı-Meyve Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LORİS PARFUM Satıcı Ünvanı: TURA PARFÜM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867083408800001 Vergi Kimlik Numarası: 8670834088
    Bu ürün LORİS PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku Ailesi : Çiçek-Odunsu
  • Notalar : Şeftali, Vanilya, Kayısı, Yasemin
  • Şık, sade ve feminen kadınlar için odunsu ve meyvemsi esintilere sahip baştan çıkartıcı bir koku. Güneş ışıkları kadar sıcak, bağımlılık yaratacak kadar etkileyici teninizle bütünleştiğinde etkisine kimse karşı koyamayacak. Sade ama şık, kendinden emin, ne istediğini bilen, zarif.. Üst notalarda şeftali, kayısı, armut ve frenk üzümü
  • orta notalarda yasemin, sandal ağacı ve sedir içermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Loris K-24 Frequence Parfume Edp 50Ml Tatlı-Meyve Kadın Parfüm

Okula, işe, gezmeye ya da arkadaşlarınızla buluşmaya giderken uzun süreli kalıcılık imkanı sunan ve güzel bir kokuya sahip olan bir parfüme ihtiyaç duyabilirsiniz. Kadın parfümü olan bu ürünü istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Feminen yapıya sahipseniz, şık ya da sade tarzda bir kadınsanız bu ürün size göredir. Baştan çıkarıcı kokusu ile dikkat çeken Loris parfüm K 24 seçeneği, sahip olduğu özellikleri ile sizi her anlamda memnun etmeyi başarır. Bu ürün sayesinde bulunduğunuz ortamda ilgi odağı olabilirsiniz. Sıkıldığı zaman etrafa baskın ve hoş bir koku yayar. Özellikle kış aylarında ve soğuk günlerde rahatlıkla tercih edilebilecek bir üründür. Etkileyici bir kokuya sahip olan bu ürünü hem kendiniz hem de sevdiklerinize hediye etmek için alabilirsiniz.

  • Uzun süreli kalıcılık
  • Geniş hacim
  • Tatlı ve etkili koku

Loris K-24 Frequence Parfume EDP Kadın Parfüm Özellikleri

Loris K-24 Frequence Parfume EDP Kadın Parfüm Özellikleri

Loris kalitesine sahip olan bu ürün, K-24 modelidir. Odunsu bir kokusunun yanı sıra tatlı meyva kokusu da yayar. Şişenin ve kutunun üzerinde EDP ibaresi yer alır. Esans yoğunluğu, son derece yüksektir. Kalıcı koku sağlar. Kalıcı kokusunun yanı sıra çok ağır gelecek bir yoğunluğa sahip değildir. Bu model; şeftali, kayısı, armut ve frenk üzümü tatlı meyve aromalarının yanı sıra yasemin, sandal ağacı ile sedir aromasına da sahiptir. Gün boyu kalıcılık imkanı sunan ürünü günde bir defa sıkmanız yeterlidir. Bu sayede tasarruflu bir şekilde kullanabileceğiniz ekonomik ürün olma özelliği de taşır. Parfümün ve şişenin rengi beyazdır. Aynı zamanda şeffaftır. Anti alerjik özelliği bulunur. Loris K-24 Frequence parfume EDP 50 ml hacme sahiptir. Bu kullanışlı ve kaliteli ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Loris K-24 Frequence Parfume Kadın Meyveli Parfüm

Kullanışlı Loris K-24 Frequence Parfume Kadın Meyveli Parfüm

Soğuk günlerde kullanmak üzere etkili kalıcılığa sahip bir parfüm arıyor olabilirsiniz. Bu seçenek, her mevsimde kullanıma uygundur. Ancak soğuk kış günlerinin vazgeçilmezidir. Bu ürünü kullanarak bulunduğunuz ortamdaki tüm gözleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Bu koku, oldukça cezbedicidir. Kadınlar, sevgilileri ile buluşmalarında bu modeli gönül rahatlığıyla sıkabilir. Anti alerjik özelliği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Loris K-24 Frequence parfume EDP 50 ml tatlı-meyve kadın parfümü aynı zamanda bütçe dostu bir üründür. Uzun süreli kalıcılığı sayesinde sürekli parfüm sıkmak zorunda kalmazsınız. Bu sayede şişeyi erkenden bitirmemiş olursunuz. Şişe, beyaz rengi ile şık bir görünüme sahiptir. Cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ürünün üst notaları size tatlı meyve aroması, orta notaları ise odunsu bir aroma verir. Siz de tüm bu kullanım avantajlarından yararlanmak için ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Loris Frequence Parfume Kadın Parfüm Fiyatları

Avantajlı Loris Frequence Parfume Kadın Parfüm Fiyatları

Parfüm fiyatları; seçeneğin miktarına, kokusuna ve kalitesine bağlı olarak belirlenir. Koku, kalıcılık, etki ve kalite gibi faktörler Loris K-24 Frequence parfume EDP 50 ml tatlı-meyve kadın parfüm fiyatlarının belirlenmesinde önemli bir role sahiptir. Kadınların kullanımına uygun olan Loris markalı ürün, uzun süreli kalıcılık sağlar. Bu özelliği sayesinde sık sık tercih edilir. Ağır olmayan ve etkileyici olan kokusu sayesinde farklı zevklere sahip insanları da memnun etmeyi başarır. Cam şişe içinde olan parfüm, kaliteli ve özenli bir şekilde müşterilere sunulur. Loris K-24 Frequence parfume EDP 50 ml tatlı-meyve kadın parfüm yorumlarını görmek için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Dikkat çeken bu seçeneğe uygun ve avantajlı fiyat imkanından faydalanarak sahip olabilirsiniz.