Loris K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Loris K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LORİS PARFUM Satıcı Ünvanı: TURA PARFÜM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867083408800001 Vergi Kimlik Numarası: 8670834088
    Bu ürün LORİS PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku özelliklerine bakıldığında kahve kokusu tüm notalarda hissedilmekte ve aynı zamanda çiçek kokuları Yasemin çiçeğinin tutkulu kokusunun kahve ile birleşimi ise oldukça yenilikçi bir koku rengi olmaktadır. Güne başlarken oldukça enerjik olmanızı sağlayacak olan parfüm, kahvenin ferahlığı, çiçeklerin cezbedici kokusu ile birleşerek çok özel ve sıra dışı bir kokuya bürünmektedir. Üst Notalar: Pembe Biber, Portakal Çiçeği, Armut Orta Notalar: Kahve, Yasemin, Acı badem, Meyan Kökü Alt Notalar: Vanilya, Kaşmir ağacı, Sedir, Paçuli

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml Kadın Parfüm

Binlerce yıldır insanlar tarafından farklı amaçlarla kullanılan parfüm, çeşitli özellikleri ile büyük beğeni toplayan ürünler arasında yer alır. Koku duyusuna hitap eden bu ürün tipinin seçimi sırasında ten renginden kişilik özelliklerine kadar pek çok etken göz önünde bulundurulur. Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml kadın parfüm bütün cilt tipleri ile bütünleşerek eşsiz bir uyum yakalanmasına yardımcı olur. Ürün, içeriğinde bulunan farklı bitki özleri sayesinde gün boyunca eşsiz bir kokuya sahip olmanıza yardımcı olur. Özellikle hafif ve çiçeksi kokuları sevenler için ideal bir parfümdür. Kalıcı özelliklere sahip olan bu etkileyici kokuyu duştan sonra veya evden çıkmadan önce uygulayarak günü oldukça enerjik ve keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

  • Minimalist tasarıma sahip ambalaj
  • Uzun süre kullanıma uygun miktar
  • Kalıcı ve cezbedici etki

Baş Döndüren Kokusuyla Öne Çıkan Loris K-222 Plus Perfume

Baş Döndüren Kokusuyla Öne Çıkan Loris K-222 Plus Perfume

Parfümlerin geliştirilme sürecinde pek çok esans tercih edilerek notalar oluşturulur. Bu notalar parfümün sürülmesinden itibaren farklı zamanlarda ortaya çıkan kokuları yaratır. Loris kadın parfüm özel olarak geliştirilen esansların eşsiz birleşiminden ortaya çıkar. Ürünün üst notalarında portakal çiçeği, armut ve pembe biber yer alır. Meyve ağırlıklı üst nota, tepe noktası olarak da bilinen ilk aldığınız kokudur. Orta notayı ise meyan kökü, acı badem, yasemin ve kahve oluşturur. Kalp noktasında yer alan bu bitkiler keskin aromalı ve dikkat çekici bir koku yaratır. Loris Parfüm K 222 alt notasında ise sedir, pançuli, kaşmir ağacı ve vanilya aromalı esansları tercih eder. Baskınlığa sahip olan bu özel dip nota seçimi sayesinde gün boyu kalıcı ve dikkatleri üzerinize çeken bir koku elde edebilirsiniz.

Eşsiz Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml Kadın Parfüm

Eşsiz Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml Kadın Parfüm

Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml kadın parfüm kullananlar ürünün özellikle temsil ettiği zıtlıktan etkilendiklerini dile getirirler. Işık ile karanlığın zıtlığını temsil ederek tasarlanıp geliştirilen parfüm, içerdiği esanslar sayesinde bu temsili güçlendirip oldukça somut bir hale getirir. Kahve, meyve ve beyaz çiçeklerin koku uzmanları tarafından titizlikle bir araya getirilmesinden oluşan eşsiz koku size sıra dışı bir özellik katar. Ürünü kendinize uygulamanın yanı sıra kıyafetlerinize, dolaplarınıza ve nevresimlerinize de sıkabilirsiniz. Bu sayede ürünün etkileyici kokusu ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml kadın parfüm yorumları incelendiğinde parfümün memnuniyet oranının oldukça yüksek olduğu göze çarpar. Özel olarak geliştirilen sıra dışı formüle sahip olan bu ürünü isterseniz gün içerisinde isterseniz de özel davetlerde kullanabilirsiniz.

Avantajlı Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml Kadın Parfüm

Avantajlı Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml Kadın Parfüm

Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml kadın parfüm satın alanların beğendikleri özelliklerden biri ise ürünün miktarıdır. 50 ml miktarından oluşan cam ambalajda beğeninize sunulan koku, keskin hatlara sahip şişe tasarımı ile göz doldurur. Spreyli şişesiyle büyük bir kullanım avantajı yaratan ürünün altın rengi kapağı bulunur. Bu kapak, şişenin içerisindeki sıvının buharlaşmasını ve bozulmasını önleyip uzun süreli bir kullanım sağlar. Şeffaf camdan üretilen keskin formlu şişenin üzerindeki minimalist tasarıma sahip etiket, ürüne modern bir hava katar. Parfümü seçim sürecinde yararlanabileceğiniz pek çok farklı değerlendirme seçeneği bulunur. Pratik bir seçim süreci için puanlama bölümüne göz atabilir veya yazılan yorumları okuyarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Loris K-222 Plus Perfume EDP 50 ml kadın parfüm fiyatı açısından oldukça avantajlı şekilde Trendyol’da bulunur. Vakit kaybetmeden bu özel ürünü elde edebilirsiniz.