Loris K-204 Frequence Parfume Edp 50ml Çiçek&Meyve Kadın Parfüm

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Loris K-204 Frequence Parfume Edp 50ml Çiçek&Meyve Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LORİS PARFUM Satıcı Ünvanı: TURA PARFÜM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0867083408800001 Vergi Kimlik Numarası: 8670834088
    Bu ürün LORİS PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tazelik veren ve zengin çiçeklerle dolu zarif bir koku. Zengin yasemin yaprakları ve çarpıcı manolya içeriyor. Büyüleyici, çarpıcı ve kendinden emin hissetmek istiyorsanız denemek isteyeceksiniz. Pembe greyfurt ve enfes şeftalinin ışıldayan tazeliği, baştan çıkarıcı yasemin tonları ile uyumlanıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Loris K-204 Frequence Parfume Edp 50 ml Çiçek & Meyve Kadın Parfüm

Güzel görünmek kadar güzel kokmak da önemlidir. Hoş kokuların karıştırılmasıyla ortaya çıkan parfüm, her ortamda ve her zaman gereklidir. Temizliğine önem veren birçok kişi güzel kokmak ister. Loris K-204 Frequence Parfume EDP 50 ml çiçek & meyve kadın parfüm sade ve şık şişesiyle gözünüze hitap eder. Loris tarafından imal edilen bu ürün, çarpıcı ve kalıcı kokusu ile gün boyu güzel kokmanızı sağlar. Eşsiz notaları içeren K 204 parfümü dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Etkileyici kokusuyla çekici olmanızı sağlayan bu ürün neşeli bir gün geçirmenize yardımcı olur. Güzel kokulu kozmetik ürünler arasında ön sırada yer alır. Çiçek ve meyve notalarını harmanlayan Loris parfüm çiçeksi ve tutku dolu bir kokuyla sizi mutlu eder.

  • Çarpıcı etki
  • Eşsiz notalar
  • Sade ve şık şişe

Loris Frequence Parfume EDP Çiçek & Meyve Parfüm

Loris Frequence Parfume EDP Çiçek & Meyve Parfüm

Çiçek ve meyve notalarını size hitap edecek şekilde birleştiren Loris K-204 etkileyici kokulu ürünler arasında yer alır. Greyfurtun tazeliği ile yasemin yapraklarının çarpıcılığını birleştirerek çekici görünmenize yardımcı olur. Gün içinde oluşan yorgunluğunuzu atmak ve kodunuzu yükseltmek için doğru bir seçenektir. Şık kıyafetlerle uyum sağlayarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Güzelliğine önem verenlerin beğenerek kullandığı bu ürün ile eşsiz bir kokuya kavuşursunuz. Kombinlerinizi tamamlama konusunda yardımcı olan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz. Yaydığı güzel koku sayesinde farkınızı ortaya koyarsınız. Cilt sağlığınıza önem veren Loris tarafından formüle edilen bu ürün, evde ya da ofiste konsantrasyonunuzu artırır. Aromatik kokusu sayesinde pek çok kişiye hitap eder. Loris K-204 Frequence Parfume EDP 50 ml çiçek & meyve kadın parfüm yorumlarına göz atabilirsiniz.

Loris Frequence Parfume EDP 50 ml İçeriği

Loris Frequence Parfume EDP 50 ml İçeriği

Greyfurt ve şeftalinin tazeliği ile ferahlık sağlayan bu ürünü her ortamda kullanabilirsiniz. İçinde bulunan yaseminin çarpıcı etkisiyle güzel koktuğunuzu bilmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Farkınızı ortaya koyarak öz güveninizi artıran bu ürünü sevdiklerinize güvenle önerirsiniz. Aksesuar dolabından eksik edilmeyen parfüm, sıklıkla tercih ettiğiniz ürünler arasında yer alır. Loris tarafından formüle edilen kadın parfüm, eşsiz kokusuyla ilginizi çeker. İstediğiniz kokuya sahip olmanıza yardımcı olan bu ürünle olduğunuzdan daha çekici göründüğünü fark edersiniz. Günün koşullarında parfüm kullanmak kötü kokuları önlemede etkili bir çözüm olabilir. Kalitesi ve çarpıcı kokusuyla sizi mutlu eden bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Loris K-204 Frequence Parfume EDP 50 ml çiçek & meyve kadın parfüm kullananlar çarpıcı kokuya sahip olarak kendilerini mutlu hissederler. İstediğiniz zaman istediğiniz ortamda güzel kokmanıza yarayan bu ürün vazgeçilmeziniz olur.

Fiyat Avantajlı Loris Frequence Parfume EDP Parfüm

Fiyat Avantajlı Loris Frequence Parfume EDP Parfüm

Loris tarafından üretilen parfüm harika kokusuyla ilginizi çeker. Kokusunun güzel oluşu kadar kalitesinin iyi oluşunu da önemseyenler bu ürüne sahip olmak ister. Loris K-204 Frequence Parfume EDP 50 ml çiçek & meyve kadın parfüm satın alınca ürünü severek kullanırsınız. Şık şişesi ve çantada taşıma kolaylığı müşteriye avantaj sağlar. Kalitesi, formülü ve fiyatı ile tercih ettiğiniz ürünler arasında yer alır. Eşsiz notaların oluşturduğu harika kokusu sayesinde vazgeçemediğiniz bir ürün olur. Loris K-204 Frequence Parfume EDP 50 ml çiçek & meyve kadın parfüm fiyatı ile de müşteriyi memnun eder. Kokusunun güzel oluşu kadar kalıcı olması da önemlidir. Hafıza ile bağlantılı olan güzel koku, anılarınızı canlandırma özelliğiyle size hitap eder. Çarpıcı kokusuyla sizi cezbeden bu ürünü satın almaya karar verdiğinizde Trendyol'a göz atabilirsiniz.