lra style's Sarı Mumlar - Tek Parça Kanvas Tablo

719,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 120 x 60
120 x 60
Tek Ebat
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

lra style's Sarı Mumlar - Tek Parça Kanvas Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LORA STİL Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6332210476400001 Vergi Kimlik Numarası: 5341220525
    Bu ürün LORA STİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Ölçüleri • 60x120 cm Ürün Özellikleri • Kanserojen madde içermeyen boyalar kullanılmıştır • 280gr %100 polyester canvas kumaş kullanılmıştır. • Temizliğini yaparken hafif nemli ya da kuru bezle temizliğini yapmanız önerilir. • 3 cm kalınlıkta fırınlanmış ahşap şase kullanılmıştır, bu sayede zamanla eğilme bükülme gibi sorunlar yaşanmaz. • Ürün duvara monte edilmeye hazır vaziyettedir. • Çivi yardımıyla duvarınıza asabilir, mekanlarınızın havasını anında değiştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kanvas
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Lora Stil 120x60 Cm Kanvas Tablo

İdeal boyutu ve modern tasarımı ile günden güne kullanımı yaygınlaşan kanvas tablo ürünleri, birçok farklı alanda kullanıma uyumlu bir yapı sunar. Modern ve estetik formu ile dikkat çekerken kalitesini de gözler önüne seren Lora Stil kanvas tablo 120 x 60 cm’lik ürün, eşsiz bir görüntü oluşturur. Geniş müşteri kitlesine hitap eden ve çeşitliliği ile farklı tarzlara uygunluk gösteren tablo, aynı zamanda özel içerik materyalleri ile dayanıklılık gösterir. Lora Stil tasarımı, müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarır ve olumlu yönde geri dönütler alır. Üstün kalitesiyle ilk günkü estetik duruşunu yıllarca muhafaza etmeyi başaran ürünü keyifle kullanabilirsiniz. Modern detayları ile evinizi ya da iş yerinizi güzelleştiren bu ürünlere sahip olabilir veya bunları sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

  • Modern görünüm
  • Kaliteli materyal
  • Estetik form

Lora Kanvas Tablo ile Kusursuz Dekorasyon

Lora Kanvas Tablo ile Kusursuz Dekorasyon

Lora Stil ürünü, eşsiz tasarımı ile bulunduğu ortama farklı bir hava katar. Estetik dizaynı ve kaliteli materyalleri ile yüksek düzeyde sağlamlık oluşturduğu için birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Geniş kullanım alanı bulunan Lora Stil kanvas tablo 120x60 cm modeli, ideal boyutu ve ağırlığı ile kolay kullanım olanağı sunar. Taşınabilir özelliği ile pratiklik sağlayan ürün çeşidi, bulunduğu konumun rahatlıkla değiştirilmesine imkan tanır. Buna ek olarak şık ve modern formunu yansıtarak bulunduğu mekanda özel bir duruş sergiler. Kanvas tablo ürünü; ev, ofis gibi alanlarda kullanıma uyumlu bir yapı sunar. Dikkat çekici görünümü ile göz kamaştırır. Modern ve çağdaş çizgilerle bezenen Lora Stil 120x60 cm kanvas tablo ürünü, satışa sunulmadan önce pek çok farklı testten geçirilir ve alerjen malzemelerden ayrıştırılır.

Estetik Formu ile Beğeni Toplayan Seçenekler

Estetik Formu ile Beğeni Toplayan Seçenekler

Kaliteli ve sağlıklı bir yapıda sunulan tablo, kullanım sırasında bireyler açısından güvenli bir alan oluşturur. Aynı zamanda pek çok farklı desen ve renk tonu ile dikkat çeken ürün, yaratıcı ve özgün tasarımlarla hazırlanarak üretilir. Benzersiz modellerle karşınıza çıkan ve konforlu alanlar oluşturan Lora Stil 120x60 cm kanvas tablo yorumları ise olumlu yöndedir. Diğer müşteriler tarafından yapılan ürün değerlendirmelerine göz atarak alışverişinizi çok daha pratik hale getirebilirsiniz. Ürün, ilgi çekici tasarımı ile geniş bir ilgi odağı oluşturur. Estetik formu ile bulunduğu alanı güzelleştirir ve kaliteli materyali ile uzun ömürlü kullanım imkanı oluşturur. Bu sayede ürüne sahip olan kişiler, keyifli bir deneyim elde etme olanağı bulur. İdeal boyutlarda beğeninize sunulan ürün, kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Pratik kullanım imkanı sunduğu için müşterilerinin hayatını kolaylaştırır.

Bütçe Dostu Lora Kanvas Tablo Fiyatları

Bütçe Dostu Lora Kanvas Tablo Fiyatları

Profesyonel kişiler tarafından büyük bir hassasiyet gösterilerek hazırlanan bu ürünler, kaliteli ve kullanışlı olmalarına rağmen bütçe dostu fiyat aralıklarıyla beğeninize sunulur. Aynı zamanda kampanyalı fiyatlar üzerinden satışa çıkarılan tablolar, oldukça ekonomik bir fiyat üzerinden geniş bir kitleye ulaşım sağlar. Lora Stil 120x60 cm kanvas tablo fiyatı, bütçe dostu olması nedeniyle memnuniyet yaratır. Modern dizaynı ve ilgi çekici detayları ile popüler olmayı başaran ürün, pratik kullanımı ve şık duruşu ile fazlasıyla rağbet görür. Müşterilerin beklentilerine yönelik şekillendirilen tasarım, çivi yardımıyla kolay bir şekilde duvara yerleştirilir. Bu ürüne sahip olarak istediğiniz yerde rahatlıkla kullanım gerçekleştirebilir ve mekanlara bambaşka bir atmosfer kazandırabilirsiniz. Trendyol üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz ürünü saniyeler içerisinde online olarak satın alabilirsiniz.