Lopus Yayınları Heyet Milli Kitaplık Seti 30 Kitap Set

3.750 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lopus Yayınları Heyet Milli Kitaplık Seti 30 Kitap Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nehir Kitap Satıcı Ünvanı: ANILCAN GÜLDEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4160533457
    Bu ürün Nehir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2023 - Uyuyan Hücreler Ercan Faraş Milli Kitaplık Yayınları 2023 Büyük Plan Şah Mat Ercan Faraş Çınaraltı Yayınları Abdulhamid'in Akıl Oyunları Ömer Faruk İspir Lopus Yayınları Börü Çağlayan Yılmaz Panama Yayıncılık Börü 2 - Kurt İmparatorluğu Çağlayan Yılmaz Panama Yayıncılık Börü 3 Çağlayan Yılmaz Panama Yayıncılık Börü 4 Çağlayan Yılmaz Panama Yayıncılık Coğrafi ve Zihinsel İşgalin Arka Planı : Kuşatma Mustafa Güldağı Lopus Yayınları Çeri - 1 Gökhan Çayırlı Lopus Yayınları Çeri - 2 Gökhan Çayırlı Lopus Yayınları Çeri - 3 Gökhan Çayırlı Lopus Yayınları Devletin Derin Aklı Ramazan İzol Lopus Yayınları Devletin Gizli Sırları Heyet - 2 Halil Yaşar Kollu Lopus Yayınları Gizli Dosya: Sınırsızlar Ercan Faraş Çınaraltı Yayınları Heyet 3 - Devletin Anlaşılmamış Devri Halil Yaşar Kollu Lopus Yayınları Heyet 4 - Türklerin Kutsal Hikayesi Halil Yaşar Kollu Lopus Yayınları Heyet: Devletin Gizli Sahipleri Halil Yaşar Kollu Lopus Yayınları İllegal Düzenin İmparatorluğu Baronlar Ahmet Han Lopus Yayınları İllüminati Deşifresi Hakan Yılmaz Çebi Çınaraltı Yayınları İst1hbarat Ahmet Enes Sarıçiçek Çınaraltı Yayınları İşgal Mustafa Güldağı Lopus Yayınları Kaos Mustafa Güldağı Lopus Yayınları Komplo Ahmet Han Lopus Yayınları Kumpas - Yeraltı Dünyasının Sırları Ramazan İzol Lopus Yayınları Operasyon Selman Kayabaşı Yakın Plan Yayınları Ortadoğu'nun Şifresi Kubata Ömer Çelikaslan Lopus Yayınları Öteki Vatikan Ahmet Han Lopus Yayınları Payidar: Şahı Mat Etmek Şevki Karabekiroğlu Lopus Yayınları Siyasette Kurt Kapanı Şevki Karabekiroğlu Çınaraltı Yayınları Sultan Mehmet'in Casusları Halil Yaşar Kollu Lopus Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Tarihi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Lopus Yayınları KCXXR5SA85 Heyet Milli Kitaplık 30 Kitap Set

Lopus Yayınları 30’lu Heyet Millî Kitaplık seti, ulusal ideolojilerle şekillendirilmiş eserler bütünüdür. Ürünün içerisinde yer alan her bir eserde farklı konuya değinilmekle birlikte genel çerçeveye bakıldığında ise yazıların tamamında tarihî konuların yer aldığı görülür. Lopus Yayınları 30’lu Heyet Millî Kitaplık seti fiyat etiketinin uygunluğuyla birlikte mümkün olduğunca fazla insana ulaşmayı amaçlar. Oldukça değerli yazarların imza attığı kitaplar sayesinde pek çok yeni bilgiyle karşılaşabilirsiniz. Lopus Yayınları 30’lu Heyet Millî Kitaplık setindeki yapıtlarda tarihî akışın içerisinde siyasi, politik ve dinî noktalara da bolca değinilir. Karmaşık düşüncelere ışık tutan ve olaylara farklı bir açıdan bakmanızı sağlayan eserlerle düşünce yapınızı şekillendirebilirsiniz.

  • Türkçe dilindedir.
  • 30 adet kitap içerir.
  • Toplamda 8500 sayfadan oluşur.

Lopus Yayınları Heyet Milli Kitaplık Setinin İçeriği Nedir?

Lopus Yayınları Heyet Milli Kitaplık Setinin İçeriği Nedir?

Lopus Yayınları Heyet Millî Kitaplık seti, 30 adet eserden oluşur. Ürünün içerisinde Öteki Vatikan, Kumpas, Kubata, İşgal, Baronlar, Sınırsızlar, Payidar, Kaos, Komplo ve Kuşatma gibi ünlü yapıtlar mevcuttur. Seri hâlinde yazılan Heyet, Çeri ve Börü kitaplarına yer veren set ile ender bilgilere ulaşabilir, milliyetçiliğin tarihini öğrenebilirsiniz. Ürünün barındırdığı Abdülhamid’in Akıl Oyunları ve Sultan Mehmet’in Casusları eserleriyle geçmişte yaşanmış başkalaşımları detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Milletin siyasal değişimler içerisindeki yerini konu edinen 2023 Uyuyan Hücreler ve Siyasette Kurt Kapanı kitapları, vatan sevgisi aşılayan noktalarıyla ön plandadır. Politik kurgu türündeki ve çeşitli gözlemlere dayanan İllimünati Deşifresi, İst1hbarat, Devletin Derin Aklı yapıtlarının barındırdığı detaylarla bilgi yelpazenizi genişletebilirsiniz. Ayrıca yazar milliyetçiliğinin yer aldığı eserlerin her birinde ulusal kimliğin önemiyle ilgili ayrıntılara ulaşmanız da mümkündür.

Lopus Yayınları Heyet Milli Kitaplık 30 Kitap Seti Kimlere Hitap Eder?

Lopus Yayınları 30’lu Heyet Millî Kitaplık seti yorumları incelendiğinde okuyucuların yüksek memnuniyet oranı dikkat çeker. Genel kültürü artıran bilgilere sahip eserler, milliyetçi karakterini geliştirmek isteyen herkes için uygun niteliğe sahiptir. Lopus Yayınları 30’lu Heyet Millî Kitaplık seti, siyasal ve dinî gözlemlere dayalı, son derece akıcı yapıtlar barındırır. Toplumun hayatında önemli boyutta yer kaplayan “milliyet” kavramını tüm detaylarıyla değerlendiren kitaplar sayesinde objektif bakış açısı kazanabilirsiniz. Özellikle tarihî ve politik eserlere yakınlık besleyen okuyucuların gönül rahatlığıyla tercih edebileceği setin içerisinde sosyolojik konular da mevcuttur. Bunun yanı sıra birçok kitapta Türkiye’de ulusçuluğu kapsamlı bir şekilde ve geniş bilgi birikimiyle kaleme alan yazarların yaklaşımlarına da ulaşabilirsiniz. Yeni bakış açılarıyla renklendirilen eserler, tartışmaya açık konulara ilgi duyan okuyucular için de son derece uygun niteliktedir.

Lopus Yayınları Heyet Milli Kitaplık 30 Kitap Seti Kaliteli midir?

Lopus Yayınları 30’lu Heyet Millî Kitaplık seti, baskı kalitesiyle ve özgün içerikleriyle ön plana çıkar. Oldukça değerli görüşlerin yer aldığı her bir yapıt, Türk ulusçuluğu esasları çerçevesindeki konulara değinir. Tarihin derinliklerinde kaybolacağınız kitaplarda kıymetli yazarların görüşleri de mevcuttur. Geleceğe yönelik tavsiye içerikli cümlelerin yanı sıra geçmişe dayalı dersler de barındıran eserlerle düşünce yapınızı yönlendirebilirsiniz. Lopus Yayınları 30’lu Heyet Millî Kitaplık setindeki yapıtlar, sürükleyici anlatıma ve akıcı dile sahiptir. Yazarların her okuyucuyu düşünerek temelden kaleme aldığı eserlerini baş ucu kitabı olarak tercih edebilirsiniz. Eserlerdeki çeşitli zihniyetlerin birleşimiyle farklı bir milliyetçilik bakışına sahip olabilir, duymadığınız bilgilere rastlayabilirsiniz. Ayrıca kaliteli sayfalara sahip tüm kitapları çantanızda taşıyarak dilediğiniz yerde okumanız da mümkündür. Lopus Yayınları 30’lu Heyet Millî Kitaplık setini yalnızca birkaç tıklamayla Trendyol üzerinden son derece kolay şekilde satın alabilirsiniz.