London Coffee Doğal Hindistan Cevizi Yağlı Türk Kahvesi 250 gr x 2'li Avantaj Paket

758 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

London Coffee Doğal Hindistan Cevizi Yağlı Türk Kahvesi 250 gr x 2'li Avantaj Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: London Coffee Satıcı Ünvanı: YAKIŞIR MEDYA GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Mersis Numarası: 0160070241600001 Vergi Kimlik Numarası: 1600702416
    Bu ürün London Coffee tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hindistan cevizi yağlı türk kahvesi doğal Başlangıç notu: Kahvemiz, hindistan cevizi yağı ile yapılmaktadır. Kahvenin ve yağın doğal hallerini koruması adına, hindistan cevizi aroması veya alternatif tatlandırıcı kesinlikle kullanılmamaktadır. Bu nedenle, hindistan cevizi tadı, yağının kahvede bıraktığı notalar ile sınırlıdır. Vücut yağ yakımını arttırır, metabolizmayı hızlandırır, tokluk hissi sağlar, kilo vermenize yardımcı olur Içindekiler Doğal hindistan cevizi yağı, %100 arabica çekirdeklerden orta kavrulmuş ve ince öğütülmüş premium segment türk kahvesi Faydaları Amerika’da yapılan araştırmalar sonucunda günlük 2 fincan hindistan cevizi yağı eklenmiş kahve tüketerek günlük 200 kalori yakıldığı kanıtlanmıştır. Hindistan cevizi yağı, içinde yer alan orta zincirli yağ asitleri sayesinde metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlamaktadır. Bununla birlikte yoğun bir tokluk hissi kazandırır ve daha uzun süre acıkmadan gününüzü geçirmenizi sağlar. Bu sayede, kilo vermeniz hızlanır. Sporcular için faydaları Enerji yakımınızı %5 oranında arttırarak performansınıza direkt etkide bulunabilirsiniz. Metabolizmanızı daha hızlı çalıştırarak kalori yakımınız hızlanır. Konsantrasyon gerektiren durumlarda ve sporlarda odaklanma sürenizi arttırırsınız. Uzun süre tok kalarak, performans sonrası aşırı kalori alımını engelleyebilirsiniz. Hazırlanışı Her hindistan cevizi yağlı türk kahvesi fincanı için bir tatlı kaşığı (7gr.) öğütülmüş kahveden cezve içerisine konur. Hazırlanacak fincan ile üzerine soğuk su ilavesi yapılır. Cezvedeki kahve karıştırılır ve köpürünceye kadar kısık ateşte kaynatılır. Köpükleri fincana dökülür. Tekrar kaynatılmaz. Şeker ilave edilmez. Saklama koşulları ve tett Tavsiye edilen tüketim tarihi parti no ambalaj üzerindedir. Üretici firma Gıda tarım ve hayvancılık bakanlığının tr-35-K-071090 sayılı işletme kayıt no’su ile üretilmiştir. Türk gıda kodeksi kahve ve kahve ekstraları tebliğine uygun olarak üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 - 500 gr
Geri Bildirim Ver