Esse Bahçe Minikler 5 Sürpriz

114,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Esse Bahçe Minikler 5 Sürpriz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çocukeğitimdünyası Satıcı Ünvanı: İZZETTİN GÖNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 4070084171
    Bu ürün çocukeğitimdünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Giochi Preziosi L.O.L Minikler 5 Sürpriz UrunBarkodu : 8056379069676 Urun Marka : Giochi Preziosi
Geri Bildirim Ver

Lol Minikler 5 Sürpriz Serisi

Oyuncaklar, çocukların mental sağlığı ve kişisel gelişimi için oldukça etkili araçlardan biridir. Hayal dünyalarının geliştirilmesiyle beraber yaratıcılıklarının artırılmasında büyük rol oynarlar. Ayrıca el-göz koordinasyonu gelişimine katkı sağlar. Lol bebek Minikler 5 Sürpriz Serisi ile çocuklarınıza büyülü bir hayal dünyasının kapılarını açabilirsiniz. Böylece gelişimlerine de katkı sağlayabilirsiniz. L.o.l minikler 5 sürpriz, ergonomik açıdan küçük çocuklar için uygundur. Kavranabilirlik özelliğine sahiptirler, yutulamazlar. Hijyeniktir, oyuncakların boyaları çocukların sağlığı açısından risk taşımaz, bu yüzden gönül rahatlığıyla Lol minikler sürpriz bebekleri oynayabilirsiniz. Lol minikler 5 sürpriz serisinin özellikleri de temel olarak aşağıdaki gibidir:

  • Göz alıcı renkler
  • 5 adet sürpriz paket
  • 35 çeşit koleksiyon

Giochi Preziosi Lol Minikler 5 Sürpriz Serisi

Giochi Preziosi Lol Minikler 5 Sürpriz Serisi

Paketlerde Lol bebek 5 sürpriz oyuncak bulunur. Her bir paket içerisinde sürpriz Giochi Preziosi Lol bebek ya da pets karakteri olabileceği gibi birbirinden farklı tasarımda değişik ve ilgi çekici aksesuarlar da yer alır. Simli lens, fotoğrafını çekeceğiniz mekanın fotoğrafta ışıl ışıl görünmesini sağlar. Son zamanlarda figürlerin yeni tasarımlarının ortaya çıkmasıyla beraber bebeklerde ve petlerde yeni karakterler de üretilir. Toplamda 35 karakteri olan bu oyuncak serisinde çeşit çeşit koleksiyon yapılabilir. Lol minikler 5 sürpriz makeover serisi ergonomik ve çocukların kavrayabileceği şekilde üretilir. Ayrıca bebekler ve petler renk değiştirebilme özelliğine sahiptir. 5 Sürpriz serisinde birbirinden farklı bebek ve pet olmasıyla beraber tamamen sürpriz şekilde hazırlanır. Paket içeriği dışarıdan görünmediği için çocukların dikkatini çeker. Siz de ilgilenen çocuklar için bu sürpriz ürünlerden birini alabilirsiniz.

Lol Minikler 5 Sürpriz Serisi’nin Çocuklara Katkısı

Lol Minikler 5 Sürpriz Serisi’nin Çocuklara Katkısı

Lol minikler 5 serisi çocukların el-göz koordinasyonunun gelişmesinde, hayal güçlerinin gelişmesine büyük katkı sağlar. Ayrıca Lol 5 sürpriz yapıda olduğu için müşterilerde merak uyandırır, yeni heyecan arayışlarını bir nebze de olsa bu oyuncaklarda giderirler. Bebekler ve petslerin yanında minyatür elbiseler ve eşyalar da çocuğun bakış açısına yeni boyut katar, yaratıcılığını artırır. Çocuğunuz minikler 5 sürpriz verilen minyatür kıyafetlerle beraber dilediği gibi bebeği tasarlayabilir. Ergonomik ve rahat tasarımıyla rahatlıkla kavranabilir bir yapıya sahiptir. Oyuncak parçaları, kolaylıkla toplanabilecek bir yapıya sahiptir. Bebekler ve petler boyut olarak küçüktür ve yeterince sevimli bir ifadeye sahiptir. Oyuncaklar çocuğun psikolojisine olumlu etki edecek, yaratıcılığını artırabileceği şekilde dizayn edilmiştir. Güzel bir sürprizin ardından Giochi preziosi Lol bebeğin, estetik ve tatlı görünümüyle çocuğunuzun en iyi oyun arkadaşı olacağından emin olabilirsiniz.

Giochi Preziosi Lol Bebekler Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Giochi Preziosi Lol Bebekler Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Trendyol’da neredeyse her kategoriden her ürüne kolayca ulaşabileceğiniz gibi Lol minikler serisine de uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Giochi Preziosi Lol bebekler, seri halinde Trendyol model bebek kategorisinde listelenmiştir. Lol surprise minikler 5 sürpriz bebekler aynı türde oldukları için aynı fiyatlandırma yapısına sahiptirler. Dilerseniz müşterilerin incelemelerine ve yorumlarına göre tercihlerinizi netleştirebilir, çocuğunuz için en uygun oyuncağı alabilirsiniz. Hatta Lol bebek ve petslerin koleksiyonunu yapabilirsiniz. Bununla beraber özel günlerde Lol surprise türkiye ürünlerine özel kampanyalar yapılır. Kampanyaları değerlendirdiğiniz sürece çocuğunuz ve sevdikleriniz için uygun alışveriş yapabilme fırsatına sahip olabilirsiniz. Heyecan ve coşku amacıyla sevdiklerinize de bu sürpriz hediyeden alıp onları şaşırtabilirsiniz. Sürpriz sevenler için oldukça heyecan dolu bir hediye olabilir. Her bir siparişte bir tane Lol bebek kutuda gelir, dilerseniz birden fazla alabilirsiniz. Yorumlarınızı ve önerilerinizi Trendyol üzerinden ifade edebilir, dilediğiniz gibi puanlama yapabilirsiniz.