logitech Z906 5 1 980-000468 Hoparlör

15.699 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
9.6
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.389 TL
9.3
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.384 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech Z906 5 1 980-000468 Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TGAR Teknoloji ve Elektronik Satıcı Ünvanı: TGAR BİLGİSAYAR ELEKTRONİK İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843028739900014 Vergi Kimlik Numarası: 8430287399
    Bu ürün TGAR Teknoloji ve Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutusu Açılmış ve hasar görmüş ürünlerde iade alınmayacaktır
  • İade Aşamasında Ürün Analiz Sürecine Dahil Edilerek Tüm Parça ve Orijinallik Kontrolleri Sonrasında Ücret İadesi Yapılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Logitech Z906 500 Watt 5.1 Surround Ses Hoparlör - Siyah

Televizyonunuzda güzel bir film izlerken ses kalitesinin üst seviyede olmasını istersiniz. Evinizde bir sinema ortamı oluşturmanızı sağlayan Logitech Z906 500 Watt 5.1 surround ses hoparlör - siyah renkli olan bu ürün, sizi harekete geçiren harika bir ses kalitesine sahiptir. Üstün standartlara göre ayarlanan bu cihaz seti, size birinci sınıf kalitede ses deneyimi sunar. Donanımında 5.1 çevresel ses düzeni bulunan bu cihaz seti sayesinde evinizde eğlenceli partiler verebilirsiniz. Siyah bir dış yüzeye ve mükemmel ses kalitesine sahip olan bu cihaz setini televizyonunuzun yanına kurduğunuzda oturma odanız muhteşem görünür. THX sertifikalı bu ürün ile müzik dinleme keyfinizi farklı bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Üründe bulunan 5.1 teknolojisi sayesinde her bir detayı rahatlıkla duyabilirsiniz.

  • THX sertifikalı
  • 5.1 ses düzeni
  • Mükemmel ses kalitesi

Logitech Z906 500 Watt 5.1 Surround Ses Hoparlör Özellikleri

Logitech Z906 500 Watt 5.1 Surround Ses Hoparlör Özellikleri

Video oyunları oynarken, film izlerken veya müzik dinlerken iyi ses kalitesi, aldığınız keyfi büyük ölçüde artırır. THX sertifikasına sahip olan Logitech hoparlör seti DTS ve Dolby Digital kodlu ses çözerek size üstün kalitede müzik dinleme deneyimi sunar. Maksimum 1000 Watt güç sunabilen bu cihaz seti TV sisteminize 500 Watt değerinde RMS sunar. Z906 model olan bu hoparlör setini 3,5 mm genişliğindeki RCA, altı kanallı doğrudan, dijital koaksiyel veya optik dahil olmak üzere farklı girişler üzerinden altı adede kadar uygun alete bağlayabilirsiniz. Cihaz setinin donanımında uzaktan kumanda bulunur. Bu kumanda aracılığıyla cihazın ses yüksekliği ve kanallarını ayarlayabilirsiniz. Bu cihaz setinin donanımında toplam altı adet hoparlör bulunur. Bu setin içerisinde uydu hoparlörleri ve bir adet subwoofer bulunur.

Logitech Z906 500 Watt 5.1 Surround Ses Hoparlör Kullanımı

Logitech Z906 500 Watt 5.1 Surround Ses Hoparlör Kullanımı

Sahip olduğu yüksek teknoloji sayesinde bu cihaz setinden oldukça yüksek desibelde ses ve bas alınabilir. Bu hoparlör seti sayesinde korku oyunları oynarken adrenalin seviyenizin yükseldiğini hissedersiniz. Buna ek olarak bir grup arkadaşınızla aksiyon filmleri izlerken bu hoparlör sistemi sayesinde kendinizi adeta sinema salonunda hissedersiniz. Logitech Z906 model olan bu cihaz seti sayesinde bütün müzik türlerini olması gerektiği kalitede dinlersiniz. Logitech Z906 5.1 çevresel ses düzenine ek olarak 2.1, 3B veya 4.1 surround seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Bu cihaz setinin son teknoloji donanımı sayesinde sevdiğiniz şarkıları dinlerken adeta kendinizden geçersiniz. Ses sistemiyle entegre olarak çalışan uzaktan kumanda sayesinde parti sırasında çalan şarkıyı kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda uzaktan kumanda aracılığıyla hoparlörlerin bas düzeyini de ayarlayabilirsiniz.

Logitech Z906 500 Watt 5.1 Surround Ses Hoparlör Fiyatları

Logitech Z906 500 Watt 5.1 Surround Ses Hoparlör Fiyatları

Evinizin oturma odasını sinema salonuna ya da gece kulübüne çevirmenizi sağlayan bu cihaz setinin zengin donanımına rağmen oldukça uygun fiyatlı olduğu sonucuna varılabilir. Logitech Z906 500 Watt 5.1 surround ses hoparlör - siyah yorumları incelendiğinde bu cihaz setinin sahip olduğu yüksek ses kalitesi ve donanımının müşterileri oldukça mutlu ettiği görülür. Logitech Z906 500 Watt 5.1 surround ses hoparlör - siyah fiyatı cihaz setinin sahip olduğu kaliteye ve müşteri memnuniyetine göre belirlenir. Sahip olduğu olumlu özellikleri anlatmakla bitmeyen bu hoparlör seti sayesinde bambaşka bir kalitede televizyon izlemenin keyfine varırsınız. Oldukça kaliteli olan bu ürün setinin kullanımı basittir. Üstün teknoloji donanımıyla evinizde konser dinleme hissi yaşamanızı sağlayan bu hoparlör setini makul fiyat ve indirim imkanlarıyla Trendyol'dan temin edebilirsiniz.