logitech Z120 1 1 Usb Speaker 980000513

746,16 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech Z120 1 1 Usb Speaker 980000513

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: incehesap Satıcı Ünvanı: İNCEHESAP SANAL MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0477020547500001 Vergi Kimlik Numarası: 4770205475
    Bu ürün incehesap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç için bir USB bağlantı noktasına bağlayın, ses içinse 3,5 mm’lik girişe bağlayın. Bu kompakt tasarım kolayca kurulabilir ve taşınabilir. Hoparlörlerin arkasındaki kablo yönetimi çözümü ile kabloların uzunluğunu ayarlayın. Sağ hoparlörde bulunan tek bir düğmeyle güç ve ses düzeyi kontrollerine kolayca erişin. 1 adet 3,5 mm girişi ve 1 adet güç için USB kablosu bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech Z-120 2.0 Usb Speaker

Speaker veya bir diğer adlandırmayla hoparlör, dinlenilen müziğin sesini yükseltmek için kullanılmaktadır. Logitech Z-120 2.0 usb speaker, özellikleriyle ön plana çıkan bir ürün olmaktadır. Son derece basit bir şekilde kurulabilen bu ürün usb desteklidir. Usb destekli bir hoparlör arayışında olan kişiler için ideal bir üründür. İdeal boyutu sayesinde rahat bir şekilde taşınabilen ürün, bu sayede kolay taşınabilen bir hoparlör arayışında olan kişilerin tercihi olmaktadır. Ayrıca bu ürünün tıpkı kurulumu gibi kullanımı da son derece basit olmaktadır. Ürünün üzerindeki tuşlar sayesinde kontroller rahat bir şekilde yapılabilmektedir. Güç tuşu ve ses ayarlamak için kullanılan tuşlar bu kontrol tuşlarını oluşturmaktadır. Piyasaya kaliteli ürünler sunan Logitech markasının Logitech Z-120 model bu ürünü hem kolay taşınabilir olması hem de kalitesiyle hoparlör kategorisinde ön plana çıkmaktadır.

  • Usb Destekli
  • Yüksek Ses Kalitesi
  • Kolay Taşınabilirlik

Logitech Z-120 2.0 Usb Speaker Özellikleri

Logitech Z-120 2.0 Usb Speaker Özellikleri

Logitech Z-120 2.0 model olan USB destekli hoparlör, özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. USB destekli olan bu ürün, son derece rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. Kurulumu da son derece basit olmaktadır. Ayrıca, bu hoparlörün taşınabilirliği de oldukça kolaydır. İkili olan bu ürün; laptop, masaüstü bilgisayar gibi cihazlara USB ile bağlanarak enerji almaktadır. Bu şekilde çalışan hoparlör, yüksek ses kalitesi sayesinde medyaların oldukça iyi bir ses kalitesinde oynanmasını sağlamaktadır. Üründeki ses için olan kulaklık jakı 3.5 mm olmaktadır. Ayrıca ürünün arka tarafında bulunan kablo sarma yeri sayesinde kablonun yönetimi de yapılmaktadır. Bu kısmı kullanarak takılacak yer ve ürün arasındaki mesafeye göre kablonun boyu ayarlanmaktadır. Ürünün kullanımı da sağ hoparlörün üzerinde bulunan tek tuş ile yapılmaktadır. Bu tuşu kullanarak ses açıp kapamak ve cihazı açıp kapamak mümkün olmaktadır. Tüm bu kontrollerin tek bir tuş ile sağlanması cihazın son derece pratik bir kullanıma sahip olmasına neden olmaktadır.

Logitech Z-120 2.0 Usb Speaker ile Yüksek Ses Kalitesi

Logitech Z-120 2.0 Usb Speaker ile Yüksek Ses Kalitesi

Logitech Z-120 2.0 usb speaker yüksek ses kalitesi ile ön plana çıkmaktadır. Film izlerken veya şarkı dinlerken yüksek ses kalitesi ile hizmet vermektedir. Kolay kullanımı ve boyutunun rahat taşınabilir olmaya elverişli olması sayesinde kategorisinde ön plana çıkmaktadır. Yalnızca laptoplar veya masaüstü bilgisayarlarda kullanılmamaktadır. Bunların yanı sıra akıllı telefon, televizyon gibi cihazlarda da kullanılmaktadır. Yani kullanım alanı da oldukça geniş bir yelpazeye sahip olmaktadır. Stereo özelliği bulunan bu üründe, sağ ve sol hoparlöre farklı sesler iletilmektedir. Bu sayede, dinlenilen müziğin veya izlenilen bir medyanın sesi daha da kaliteli çıkmaktadır. Stereo özelliği oldukça iyi bir özellik olduğundan Logitech markalı bu hoparlörün daha da kaliteli olmasına sebep olmaktadır. Ayrıca ürün 1.2 W gücünde olduğundan seslerdeki pürüzlerin önüne geçmektedir. Seslerin net bir şekilde dinlenmesini sağlamaktadır.

Logitech Z-120 2.0 Usb Speaker İstediğiniz An Yanınızda

Logitech Z-120 2.0 Usb Speaker İstediğiniz An Yanınızda

Hoparlör arayışında dikkat edilen önemli bir unsur hoparlörün boyutu olmaktadır. Genellikle, kolay taşınabilir olan hoparlörler daha mantıklı gelmektedir. Logitech Z 120 özellikleri sayesinde taşınabilirliği son derece kolay olan bir hoparlör olmaktadır. Dayanıklı bir malzemeden üretilen bu ürün, mini bir hoparlör olduğundan dolayı kolayca taşınabilmektedir. Ayrıca dayanıklı malzemeden üretilmesi de ürünün kolayca hasar almasının önüne geçmektedir. Ürünün arkasındaki kablo sarma kısmı ise kablo uzunluğunu kolayca ayarlanmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede hoş olmayan bir kablo görüntüsünün önüne geçilmektedir. Taşınabilirlik açısından bu özelliğe sahip olması da son derece olumlu olmaktadır. Şık bir görünüme sahip olan Logitech Z-120 2.0 usb speaker, kolay taşınabilen ve kaliteli ses çıkaran bir hoparlördür.