logitech H110 Kablolu Stereo Kulaklık - Gri

448 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
609,12 TL600,72 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech H110 Kablolu Stereo Kulaklık - Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muyubi Satıcı Ünvanı: BİLYUM BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175087522100001 Vergi Kimlik Numarası: 1750875221
    Bu ürün Muyubi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Mini Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Metalik
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech H110 Stereo Kulaküstü Gri Kulaklık

Kulaklıklardan beklenen performansın ideal seviyede olabilmesi için kendi sesinizi de iyi bir şekilde duyabilmeniz gerekir. Bu özelliği kendisinde bulunduran Logitech H110 stereo kulaküstü gri kulaklık, eşsiz tasarımlarıyla öne çıkar. Dengeli ses çıkışı sayesinde kulak sağlığında bir problem yaşamadan kullanım sağlayabilirsiniz. H110 stereo kulaküstü gri kulaklık 1,8 metre kablo özelliğine sahiptir. Ergonomik tasarımıyla kulağınızı tamamen sarar ve konforlu deneyim sunar. Yüzünüze tam uyum sağladığı için görüşmeler esnasında ve oyun oynadığınız anlarda rahat edersiniz. Sünger dokusu ile kulak üzerinde ağrı veya acı hissi uyandırmaz. Oyunlara ayırdığınız süre boyunca Logitech H110 stereo mikrofonlu kulaklık sünger avantajından dolayı terletme yapmaz. Hafif malzemesi ile kafanızı rahat bir şekilde çevirebilme imkanı sunar. Logitech H110 ürününün kulaklık ve mikrofon hassasiyeti ise oldukça başarılıdır.

  • Ayarlanabilir kafa bandı
  • Dönebilen mikrofon
  • Kablolu bağlantı

İlgi Çekici Logitech H110 Stereo Kulaklık Özellikleri

İlgi Çekici Logitech H110 Stereo Kulaklık Özellikleri

Kulağı tamamen saran Logitech H110 mikrofonlu kulaklık; online eğitimler, iş toplantıları ve video oyunlar için sıklıkla kullanılır. Kulaküstü özelliği kulak deliğinin kapanmadan hava almasına imkan tanır. Bu sayede işitme kaybı gibi problemlerle karşılaşılmadan rahat bir kullanım elde edilir. Kulak sağlığının korunabilmesi için Logitech H110 mikrofonlu gri kulak üstü kulaklık oldukça idealdir. Tasarım ve renk bakımından pek çok bireyin zevkine uyum sağlar. H110 Logitech kablolu bir şekilde kullanılabilme özelliğine sahiptir. Ses düzeyinin yüksek olması görüşmeler esnasında karşı tarafla iyi iletişim kurabilmesine yardımcı olur. Logitech H110 stereo kulaklık istediğiniz ortamda müzik dinleme keyfini sizlere yaşatır. Kafa bandında istediğiniz seviyede ayarlama yaparak kullanabilirsiniz. Bilgisayar oyunlarında Logitech H110 stereo kulaklık sayesinde rakiplerinizle ve takım arkadaşlarınızla iyi iletişim kurarak oyunun heyecanını yaşayabilirsiniz.

Logitech H110 Stereo Kulaküstü Gri Kulaklık Avantajları

Logitech H110 Stereo Kulaküstü Gri Kulaklık Avantajları

Hafif yapılı olan Logitech H110 mikrofonlu kulaklık, baş üzerinde ağırlık oluşturmaz. Uzun süren oyunlarda ve canlı yayın görüşmelerinde baş ağrısı problemi ile karşılaşmadan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayarlanabilir baş kısımlarından kafa ölçünüze göre Logitech H110 kulaklık seviyesini belirleyebilir, rahat edeceğiniz noktada kalmasını sağlayabilirsiniz. Müzik dinlediğiniz esnada yüksek ses kalitesinden yararlanabilirsiniz. Logitech H110 stereo headset, canlı yayınlarda ve eğitimlerde arkadan gelen sesleri örter. Berrak ve canlı bir ses iletimi görüşmelerin sağlıklı bir şekilde geçmesine etki eder. Logitech H110 kablolu kulaklık 1,8 metre kablo uzunluğuna sahiptir. Ağırlığı olmamasından dolayı istediğiniz her yere hızlı bir şekilde hareket edebilir, kablo uzunluğunun avantajından yararlanabilirsiniz. Logitech H110 stereo mikrofonlu kulaklık 35mm Jack gri renkli model, hem kadınlar hem de erkekler için oldukça idealdir.

Bütçe Dostu Logitech H110 Stereo Kulaklık Fiyatları

Bütçe Dostu Logitech H110 Stereo Kulaklık Fiyatları

Teknoloji ürünlerinin çeşitli aparatları ve birtakım özellikleri fiyatların farklı olmasını gerektirir. Logitech H110 fiyat bakımından özellikleri ile paraleldir. Mikrofonun 180 derece dönebilir olması istediğiniz pozisyondan görüşmelerinize devam edebilmenize imkan tanır. Logitech H110 stereo kulaküstü gri kulaklık müzik dinlerken sesleri net bir şekilde algılamanızı sağlar. Oyun esnasında da seslerin parazitsiz olmasına imkan tanır. Sesin kesilmemesi ve parazitlerin duyulmaması oyuna olan ilginizi artırır. Logitech H110 özellikleri arasında ayarlanabilen başlığı ve dönebilen mikrofon avantajı öne çıkar. İş toplantılarında kısa süre içerisinde birçok sunumun gerçekleşebilmesi önemlidir. Konferans görüşmelerinde parazitsiz iletişim sağlanması karşı tarafı rahatsız etmemesi açısından da önemli bir detaydır. Logitech H110 kulaklık görüşmeler esnasında gürültüyü yok etme özelliğine sahip olmasından dolayı karşı tarafa sesin parlak bir şekilde gönderilmesini sağlar. Bu benzersiz ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.