logitech Mk120 Set Q Mm Tr Siyah 920-002560

549 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,37 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech Mk120 Set Q Mm Tr Siyah 920-002560

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UMUT İNTERNET Satıcı Ünvanı: UMUT İNTERNET HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892031825200011 Vergi Kimlik Numarası: 8920318252
    Bu ürün UMUT İNTERNET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dili ve Dizilimi : Türkçe Q, Bağlantı Tipi : Kablolu, Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 3 Tuş, Algılama : Optik, DPI : 1000 DPI, Multimedya Özellik : Var, Renk : Siyah, Gaming : Hayır, Kablo Uzunluğu : N|A, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili,

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Kablo
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Siyah
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Yok
  • Touchpad Yok
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech 920-002560 Mk120 Q Usb Standart Kablolu Klavye Mouse Set

Günden güne gelişen pek çok çeşitli alanda sıklıkla tercih edilen belirli ürünler bulunur. Bunlardan bir tanesi olan Logitech Mk120 Q standart kablolu klavye mouse set, teknolojinin ilerlemesiyle birlikte sürekli olarak bir gelişim gösterir. 920-002560 mouse ve klavye seti, eşsiz tasarımı ve rahat kullanımı sayesinde müşteriye konforulu alanlar için zemin hazırlar. Modern tasarımı sayesinde geniş bir kitleye hitap eden bu ürün, estetik formu aracılığı ile rahat bir el tutuşu oluşturur. Logitech Mk120 kablolu klavye mouse set, siyah rengi ve sade tasarımı ile üst düzey bir kalite ortaya koyar. Q klavye özelliği ile kolaylık sağlayan bu ürün modeli, konforu açısından dikkat çeker. Müşteriler için sektöre sunulan bu set geniş bir kitleye ulaşır. Özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Üstün kalite
  • Konforlu kullanım
  • Modern tasarım

Logitech Q USB Standart Kablolu Klavye Mouse Set Özellikleri

Logitech Q USB Standart Kablolu Klavye Mouse Set Özellikleri

Logitech Mk120 klavye mouse set ergonomik ve kullanışlı tasarımı ile birçok farklı tarza hitap eder. Logitech Mk120 kablolu klavye mouse set, birbirinden çeşitli özellikleri ile birlikte sektörde yerini alır. Üreti̇ci̇leri̇ tarafindan büyük hassasi̇yet gösteri̇lerek sunulan bu ürün, esteti̇k formu ve etki̇leyi̇ci̇ tasarımı i̇le yüksek hi̇zmet sunar. Logitech Mk120 Türkçe Q klavye mouse set, günden güne değişen teknoloji eşliğinde modern bir tasarım yansıtırken bununla birlikte oluşturduğu performans ile üstün bir etki ortaya koyar. Birbirinden farklı özellikleri ile birlikte bu set, pek çok farklı kullanım alanına uyumlu bir yapı sunarken kolayca bağlama özelliği ile kullanım alanlarını genişletir. Özel yapısı ile bu set ürünü göz kamaştırıcı bir özellik sergiler. Her bilgisayara uyum sağlayan özellikleri ile kullanımı da oldukça kolaydır.

Logitech Q USB Standart Kablolu Klavye Mouse Set Avantajları

Logitech Q USB Standart Kablolu Klavye Mouse Set Avantajları

Logitech Mk120 Q klavye mouse set siyah, rahat tasarımı ve yüksek dayanıklılığı ile birlikte geliştirilmiş formunu yansıtarak geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Mouse ve klavye set modeli, tanımlı optik tarzı ile basit bir kullanım imkanı sunar. Hem kullanışlı hem de sessiz çalışması sayesinde her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Özel formu sayesinde Logitech Mk120 türkçe Q USB klavye mouse set, özel tuş takımının yapısı ve dayanıklılığı ile hem göz hem de el için uyumlu bir modeldir. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde sıvı dökülmelerine karşı koruma sağlar. Hemen temizlenmesi ile uzun ömürlü kullanım oluştururken Logitech Mk120 USB standart kablolu klavye mouse set, dökülen sıvıyı üzerindeki kanallar ile dışarı atarak kendini korumaya alır. İhtiyacınız olan bütün ürünlere tek bir set ile kolayca sahip olabilirsiniz.

Logitech Q USB Standart Kablolu Klavye Mouse Set Fiyatları

Logitech Q USB Standart Kablolu Klavye Mouse Set Fiyatları

Logitech 920-002560 Mk120 Q USB standart kablolu klavye mouse set, çeşitli fiyat politikası ile müşterilerin beğenisine sunulur. Bu set, estetik formu ve birbirinden eşsiz niteliklerinin yanı sıra yüksek tanımlı optik izleme özelliklerine de sahiptir. Müşterilerin bütçeleri düşünülerek özel olarak tasarlanan Logitech Mk120 fiyatı ürünlerin fiyat performans özellikleri ile uyumlu bir şekilde satışa sunulur. İnce profile sahip olan set, estetik tarzı ile dikkat çekerek üst düzey kalite sergiler. Her yaşa uyumlu bir yapıya sahip olan bu seti ister kendiniz isterseniz de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Logitech Mk120 Q USB standart kablolu klavye mouse set yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir siz de kendinize mouse ve klavye setini bütçenize uygun, indirimli fiyatları ile satın alabilirsiniz.