logitech M185 Gri Kablosuz Mouse

384 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
390 TL380 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
439 TL399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech M185 Gri Kablosuz Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EE BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: EMRE ERCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3400313082
    Bu ürün EE BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı Tipi : Kablosuz , Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 3 Tuş, Algılama : Optik, Renk : Gri, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili, Gaming : Hayır, Çözünürlük : 800 DPI,

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 100 - 1000 Dpi
  • Mouse Tipi Optik
  • Bağlantılar USB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
  • Buton Sayısı 3
Geri Bildirim Ver

Logitech M185 USB Alıcılı Kompakt Kablosuz Mouse - Gri

Logitech M185 USB alıcılı kompakt kablosuz mouse - gri, kullanıcılarına kablosuz bir deneyim sunan kompakt bir mouse çeşididir. Çok fonksiyonlu olmasından dolayı kullanıcılarına pek çok özellik sunan mouse, özellikle kablosuz bağlantı ve optik izleme özellikleri sayesinde tercih edilir. Uzun pil ömrüne sahip olan mouse, çok daha uzun süre aktif bir kullanım sunar.

  • Uzun pil ömrü

  • Kompakt tasarım

  • Optik izleme

Logitech M185 Kompakt Kablosuz Mouse - Gri Özellikleri

Logitech M185 Kompakt Kablosuz Mouse - Gri ÖzellikleriLogitech M185 USB alıcılı kompakt kablosuz mouse - gri özellikleri arasında kablosuz bağlantı özelliğinin bulunması, optik izleme, tasarım ve şık görünüm, el ergonomisine uyumlu olması gibi pek çok özellik ön plana çıkar. Logitech M185, USB alıcısı aracılığıyla kablosuz olarak bilgisayara bağlanır. Kablosu olmasının sağladığı avantaj ile daha geniş bir kullanım alanı sunan mouse, kablo karmaşası olmadan görsel bir bütünlük de sağlar. Logitech mouse’un özelliklerin biri olan optik izleme teknolojisi, hassas ve doğru bir işaretçi hareketi sağlar. Farklı yüzeylerde bile sorunsuz çalışır. Tek AA pil ile uzun süreli kullanım sağlayan mouse, pil değişimini azaltır ve kullanıcıya pratiklik sunar. M185, taşınabilir ve hafif bir tasarıma sahiptir. Kullanıcıların kolayca yanlarında taşıyabilmesini sağlar. İki ana tuş ve bir kaydırma tekerleği bulunur. Birçok temel işlevi yerine getirme özelliği bulunan bu mouse, kullanıcıların rahat bir deneyim yaşamasını sağlar.

Logitech M185 Kompakt Kablosuz Mouse Kullanımı

Logitech M185 Kompakt Kablosuz Mouse KullanımıKullanıcı deneyimi sunan Logitech mouse, özellikle bilgisayar kullanıcıları, dizüstü bilgisayar sahipleri ve masaüstü bilgisayar sahipleri tarafından tercih edilir. İş ve kişisel kullanım için uygundur. El ergonomisi için uygun tasarıma sahip olan mouse, avuç içine tam oturan yapısı ile parmak hareketinin kolay ve işlevsel bir şekilde devam etmesine olanak tanır. Kablosuz mouse, özgür bağlantı özelliği sayesinde kolay kullanıma sahiptir. USB bağlantı noktasına sahip olan mouse, bilgisayar ya da diğer cihazlarda USB girişine takılarak aktif hale getirilir. Mouse’un altı kısmında bulunan güç düğmesini aktif bir hale getirerek kullanıma başlayabilirsiniz. Mouse’un altında bulunan pil haznesinde bulunan pili değiştirerek hiç zaman kaybı olmadan aktif kullanım sunulur. İzleme hareketi, bilgisayarınızda işaretçiyi hareket ettirir. Bu sayede mouse çalışır konuma gelerek aktif ve pratik kullanım sunar.

Logitech M185 USB Kablosuz Mouse - Gri Fiyatı ve Yorumları

Logitech M185 USB Kablosuz Mouse - Gri Fiyatı ve YorumlarıLogitech M185 USB alıcılı kablosuz mouse hem şık tasarımı hem de uyumlu gri rengiyle göz alıcıdır. Mouse, kullanıcıların kablosuz bir şekilde bilgisayarlarını kontrol etmelerine olanak tanır. 1000 DPI çözünürlüğe sahip olan mouse, kullanıcılara daha hassas bir şekilde kontrol edebilme olasılığı tanırlar. Kullanımı kadar bakımı da oldukça önemli olan mouse’un altındaki sensörü temizlemek için bir bez veya pamuklu çubuk kullanabilirsiniz. Toz ve kir gibi kalıntılardan temizlemek için mikrofiber bez kullanmaya özen gösterebilirsiniz. Böylece ürünü çok daha uzun aktif bir performans ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Hem iş hem de eğlence amacıyla kullanıma müsait olan bu mouse, bilgisayar deneyiminizi daha rahat hale getirebilir. Logitech M185 USB alıcılı kompakt kablosuz mouse - gri yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri incelendiğinde ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olunabilir. Dilerseniz, Logitech M185 USB alıcılı kompakt kablosuz mouse - gri fiyat bilgisi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.