7
Klavye kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

logitech Mk220 Q Tr Siyah Kablosuz Klavye Mouse Seti 920-003163

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech Mk220 Q Tr Siyah Kablosuz Klavye Mouse Seti 920-003163

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofmat Teknoloji Satıcı Ünvanı: OFMAT TEKNOLOJİ VE BİLGİSAYAR HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634002604300019 Vergi Kimlik Numarası: 6340026043
    Bu ürün Ofmat Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dili ve Dizilimi : Türkçe Q, Bağlantı Tipi : Kablosuz , Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 3 Tuş, Algılama : Optik, DPI : 1600 DPI, Multimedya Özellik : Var, Renk : Siyah, Gaming : Hayır, Kablo Uzunluğu : N|A, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili,

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech MK220 Kablosuz Klavye Mouse Set Siyah 920-003163 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bilgisayarınızı verimli ve rahat kullanabilmek için klavye mouse setleri oldukça önemlidir. Alışkanlıklarınıza uygun olan ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilen kaliteli mouse ve klavye setlerini tercih etmeniz size rahat bir kullanım imkanı sunar. Logitech MK220 kablosuz klavye-mouse set ürünü hesaplamalar, veri girişleri ve gezintiler için uygun bir tuş takımına sahiptir. Her iki elle rahat bir şekilde kullanıma uygundur. Kompakt tasarıma sahip set akıcı izleme ile kolay gezinti özelliği sağlar. Klavyelerde karşılaşılan sorunlardan biri fazla küçük ya da fazla büyük boyutta olmasıdır. Logitech MK220 kablosuz klavye mouse tam boyutlu klavyeden küçük olsa da sayısal tuş takımı dahil olmak üzere tüm tuşlara sahiptir. Dar çalışma alanı gibi özellikle de küçük alanlar için ideal bir seçim olabilen modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Taşınabilir yapı
  • Kablosuz kullanım
  • Ayarlanabilir ve katlanabilir tasarım

Logitech MK220 Kablosuz Klavye ve Mouse Seti Özellikleri

Logitech MK220 Kablosuz Klavye ve Mouse Seti Özellikleri

Çalışacağınız her yere kolayca götürebileceğiniz kompakt klavye setini yazılıma ihtiyaç olmadan kullanabilirsiniz. Alıcıyı USB bağlantı noktasına taktığınız anda çalışmaya başlar. Logitech MK220 güvenilir ve güçlü kablosuz ağı sayesinde 10 metre bağlantı mesafesi sunarak kullanım kolaylığı sağlar. Yaklaşık 60 ml kadar sıvı dökülmelerine karşı dayanıklıdır. Verimli güç kullanımına sahiptir. Logitech MK220 kablosuz Türkçe klavye mouse seti - siyah rengi ile her ortama uygun şık ve kibar bir tasarımdır. İki elle de rahat kullanılan mouse, akıcı izleme ve kaydırma özelliği sunar. Optik özellikli farenin satır satır kaydırma ve yüksek DPI hassasiyeti vardır. Dizaynı sayesinde hem sağ elini hem de sol elini kullananlar için rahat bir kullanım vadeder. Uzun süreli kullanımlar için uygun olan Logitech MK220 set ürününü hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz.

Basit Kullanım Sunan Logitech MK220 Klavye Mouse Seti

Basit Kullanım Sunan Logitech MK220 Klavye Mouse Seti

Mouse ve klavye, bilgisayarın mühim donanımlarıdır. Verimli ve rahat bir kullanım için aldığınız mouse ile klavyenin kalitesi büyük önem taşır. Özellikle ihtiyaçlarınıza uygun setler birçok fırsattan yararlanmanızı sağlar. Logitech MK220 kablosuz klavye mouse set yorum değerlendirmeleri sizlere uygun olan ürünü bulmanız açısından kolaylık sunar. Birbirine uyumsuz olarak aldığınız ürünler bazı sorunlar yaratabilir. Bu yüzden klavye ve fareyi set olarak almak sizi büyük bir dertten kurtarabilir. Logitech MK220 kablosuz Türkçe klavye mouse seti siyah sayesinde kurulum gibi bir sorun ile karşılaşma ihtimaliniz yoktur. Özel bir kurulum gerektirmediği için basit bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir meslek uzmanlığı ya da ileri oyun deneyiminde olduğu kadar günlük kullanımda da kolaylık sağlayan Logitech MK220 kablosuz klavye & mouse seti siyah renkli takımı ofis için tercih edebilirsiniz.

Farklı Deneyimler Sunan Logitech Klavye Seti Fiyatları

Farklı Deneyimler Sunan Logitech Klavye Seti Fiyatları

Klavye ve mouse setleri farklı özelliklere sahip olması nedeni ile farklı fiyat seçeneklerine sahiptir. Logitech MK220 kablosuz klavye mouse set fiyat açısından kablolu klavye ve mouse çeşitlerine göre farklı şekilde fiyatlandırılır. Kablosuz özelliğe sahip klavye ve mouse setleri tercih etmeniz bütçe dostu avantajlar sunabilir. Kullanım amaçlarınıza göre beklentilerinizi karşılamayı vadeden seti tercih edebilirsiniz. Ele tam oturan fareler, taşınabilen ve dar alanlar için de kullanıma uygun olan klavyeler standart ürünlere göre farklı fiyat seçeneklerine sahiptir. İhtiyaçlarınıza uygun olan seti seçmek büyük önem taşır. Müşteriler tarafından yapılan Logitech MK220 yorumları ve değerlendirmeleri sizlere uygun seti seçmeniz açısından yardımcı olur. Trendyol üzerinden Logitech MK220 Türkçe kablosuz siyah Q klavye+mouse set modellerine ulaşabilir, dilerseniz güvenli ödeme yöntemlerinden faydalanarak kolayca sipariş verebilirsiniz.