logitech G102 Lightsync White 910-005824 8000dpı 6 Tuş Optik Rgb Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse

695 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
771,47 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G102 Lightsync White 910-005824 8000dpı 6 Tuş Optik Rgb Beyaz Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Algılama : Optik, Renk : Beyaz, Kablo Uzunluğu : 2.10 m, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili, Gaming : Evet, Çözünürlük : 8000 DPI, Bağlantı Tipi : Kablolu, Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 6 Tuş,

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 5000 - 10000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 6
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Batarya Tipi Şarjlı
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Logitech G102 Lightsync Beyaz Optik Oyuncu Mouse 910-005824 Fiyatı, Yorumları

Teknolojik yenilikleriyle özellikle oyun severlerin beğenisini kazanan Logitech G102 Lightsync beyaz optik oyuncu mouse 910-005824 çeşitli özellikleriyle ön plana çıkar. Optik olarak tasarlanan Logitech G102 Lightsync led ışığı ve ışıklı işaretleme sensörüyle çalışır.

  • 8000 DPI hareket çözünürlüğü
  • 6 adet programlanabilir buton
  • 1ms yenilenme süresi

Logitech G102 Lightsync Beyaz Optik Oyuncu Mouse Özellikleri

Logitech Beyaz Optik Oyuncu Mouse Özellikleri

Logitech G102 Lightsync beyaz optik oyuncu mouse modelini öne çıkaran birçok özelliği vardır. Bu özellikler sayesinde oyunlarda üst düzey deneyim yaşayabilirsiniz. Logitech G102 Lightsync incelemeleri sonucu klasik bir mouse yardımıyla oynanan oyuna oranla fazladan verim alındığı görülür.

Logitech G102 Lightsync RGB gaming mouse saniyede 1.000 bildirim hızına sahiptir. Bu da gecikme süresinin standart oranına göre 8 kat azdır. O nedenle özellikle hız gerektiren oyunlarda oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu özellik rakibinize karşı fark yaratmanıza olanak sağlar. Logitech G102 gaming mouse klasik tasarımına ek olarak bir önceki modelin yeni versiyonudur. Dünya çapında oyuncular tarafından tercih edilmekle birlikte olağanüstü bir hassasiyete sahiptir. Logitech G102 Lightsync gaming mouse 8.000 DPI hareket çözünürlüğüne sahip olduğundan izleme ve işaretleme hızıyla üst düzey bir performans oraya koyar. Logitech G102 Lightsync optik kablolu oyuncu mouse mekanik tuş gerginliğine sahip olan bir modeldir. Yaylar sayesinde tuşlar her an tıklanmaya hazırdır.

Logitech G102 Lightsync Oyuncu Mouse ile Eşsiz Bir Deneyim

Logitech G102 Lightsync Oyuncu Mouse ile Eşsiz Bir Deneyim

Oyun oynamaktan keyif alan ve özellikle bu alanda profesyonelleşmek isteyenler kalitesi ve öne çıkan özellikleri nedeniyle bu ürüne yönelir. Logitech G102 beyaz rengiyle minimalist ve şık bir tasarıma sahip olmakla birlikte donanımıyla da müşterilerin beğenisini kazanır. Ürünün eşsiz deneyim imkanı sunan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

Logitech G102 Lightsync 8000 DPİ’ye sahiptir. 8000 DPI inç başına düşen nokta değeri ifade eder. Klasik mouselarda ortalama DPI değeri 1000’e yakınken bu modelde 8000’dir. Bu da ürünün ne derece hassas ve hızlı olduğunu ortaya koyar. Tuşların altında yer alan yaylar sayesinde tıklama hızı normalden üst seviyede olur. Yaylar tuşları her an tıklamaya hazı bir halde tutar. Bu sayede oyun esnasında hamlenizi minimum sürede gerçekleştirebilirsiniz. Logitech G102 Lightsync RGB 6 button gaming mouse üzerinde ayarlanabilir 6 adet tuş bulunur. Bu tuşları oyun içindeki eylemlerinize göre dilediğiniz gibi yapılandırarak hızınızı artırabilirsiniz. Oyun sırasında DPI ayarı yaparak ürünün hızını kendinize uygun bir şekilde ayarlayabilirsiniz.

Logitech Beyaz Optik Oyuncu Mouse Trendyol’da

Logitech Beyaz Optik Oyuncu Mouse Trendyol’da

Logitech g102 inceleme detayları sonucunda özellikle oyunlarında hız arayan oyun tutkunları için uygun donanımlara sahip olduğu görülebilir. Markanın bu ürünü özellikle tıklama hızıyla klasik mouselara nazaran üst düzey bir performans göstererek farkını ortaya koyar. Yapılan hamlelerde verilen komutun bilgisayara hızlı bir şekilde ulaşması için her adım önem taşır. Bunun için özellikle tuşlarda tasarlanan mekanik sistem oyun severleri hayli cezbeder. Mekanik sistemde yer alan yaylar sayesinde mouse her an hazır bir durumda bekler. Bu da komutu verme sürenizi artırdığından rakibe karşı yapacağınız hamlenin hızını da aynı doğrultuda artırır. Donanımının yanı sıra Logitech G102 Lightsync beyaz rengiyle de müşterileri cezbeder. Minimal ve şık tasarımı hemen her tarza sahip insanın beğenebileceği bir görünüme sahiptir. Bu sayede özelliklerini beğendiniz mouse bilgisayarınız ve diğer eşyalarınızla kusursuz bir uyum gösterir. Yaklaşık 16 milyondan oluşan renk yelpazesiyle zevkinize uygun bir şekilde özelleştirebilirsiniz. Logitech G102 Lightsync fiyat her bütçeye uygun aralıklardadır. Bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.