logitech G Pro Hero Wireless Sensör Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah Lightspeed

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.209 TL3.108 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL

Ürün Bilgileri

logitech G Pro Hero Wireless Sensör Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah Lightspeed

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknobiyotik Satıcı Ünvanı: AKORTEK BİLİŞİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0033041902300016 Vergi Kimlik Numarası: 0330419023
    Bu ürün Teknobiyotik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz oyuncu mouse modelinin yerleşik şarj edilebilir pil seçeneği bulunur. Chrome OS, Mac ve Windows işletim sistemleri ile desteklenir.
  • Logitech G Pro Hero kullanım tipi oyun-e spordur. RGB Mouse aydınlatma tipinde dizayn edilen modelin, farklı renklerde aydınlatma seçenekleri mevcuttur.
  • Logitech G Pro Hero Wireless sistemiyle kablosuz kullanım seçeneği sunar. Optik mouse algılayıcı tipine sahiptir.
  • 2.4 GHz Logitech G Pro Hero gaming mouse USB seçeneğini de kullanılabilir. Aynı zamanda mouse makro desteği içerir.
  • Logitech G Pro Hero 25.600 DPİ kablosuz oyuncu mouse azami hassasiyetle tasarlanır. 50 milyon tıklama ömrüne sahip olmasının yanı sıra sağ ve sol el ile kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Logitech G Pro Hero Sensör Wireless Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah 910-005273 Fiyatı

Logitech G Pro HERO mouse, oyun oynayanlar için tasarlanan bir üründür. Mouse, tüm dünyada e-spor Profesyonellerinin kullanımına yöneliktir. Spor oyunlarına yönelik üstün bir performans gösteren gelişmiş teknoloji ürünüdür. Siyah renkli oyun faresi, kablosuz özelliği sayesinde oyunculara yüksek ve 1 ms rapor hızı ile bağlantı sunar. Lightspeed teknolojisine sahip kablosuz mouse, gecikme ve verimlilik sorunlarının önüne geçer. Bu kablosuz model, yeni nesil optik sensörü HERO'ya sahiptir. Lightspeed kablosuz ve HERO 16K algılayıcı, oyunculara rakipleri karşısında avantaj sağlar. Logitech G Pro HERO, verimli ve yüksek performanslı sensörü sayesinde hızlı bir deneyimi sunar. Model, kablosuz oyun oynamak için uzun pil ömrüne de sahiptir. Ürünün ağırlığı ise 80 gr'dır.

  • 6 adet programlanabilir tuş
  • Mekanik düğme gerginliği ayarlama sistemi
  • Yerleşik bellek özelliği

Logitech G Pro HERO Mouse Özellikleri

Logitech G Pro HERO Mouse Özellikleri

Logitech G Pro HERO 25K, kablosuz ve standart bir oyun ve e-spor ürünüdür. Farenin algılayıcı tipi HERO 25K optik sensördür. Kablosuz modelin 7 adet tuşu ve USB bağlantı noktası bulunur. Modelin azami hassasiyeti 25.000 DPI’dır. Ürünün ayrıca ayarlanabilir DPI özelliği bulunur. 910-005273 hem sağ hem de sol elle kullanıma uygundur. Ürünün yerleşik şarj edilebilir pili bulunur. Logitech G Pro, Chrome OS, Mac ve Windows sistemleri tarafından desteklenen bir modeldir. Logitech G Pro HERO 25K sensör 25.000 DPI kablosuz siyah oyun mouse modelinin aydınlatma özelliği vardır. Ürünün aydınlatma tipi RGB'dir. Programlanabilir tuş özelliği sayesinde farenin tuşlarını tercihinize göre özelleştirebilirsiniz. Oyun içi komutlarınızı bu sayede değiştirebilirsiniz. LGS uygulamasını yükleyerek turnuva ve oyunlardaki tuş atamalarını farenin belleğine kaydedebilirsiniz.

Logitech G Pro HERO Mouse Avantajları

Logitech G Pro HERO Mouse Avantajları

Logitech G Pro Wireless HERO 25K, optik sensör özelliğiyle oyunlarda ve e-spor etkinliklerinde müşterilere benzersiz bir deneyim sunar. Kablosuz mouse, antrenman ve turnuva sırasında profesyonel e-spor oyuncuları için ideal hale gelir. Tıklamak için gereken kuvvetin azaltılması sayesinde müşteriler için büyük kolaylık sağlar. Logitech G Pro HERO 25K sensör 25.000 DPI kablosuz oyun mouse - siyah, dahili hafızaya sahiptir ve oyunların kaydedilmesi için idealdir. Ayrıca sol ve sağ tuşların çıkarılabilir olması, her iki elini kullanan oyuncular için ürünün tercih edilme sebebidir. Logitech G Pro oldukça hafif bir üründür. Logitech G Pro HERO 25K sensör 25.000 DPI kablosuz siyah oyun mouse kullananlar, dayanıklı performansı sayesinde fare ile uzun süre antrenman yapabilirler. Bir hafta boyunca tam zamanlı antrenman yaptığınızda bile pil ömrü sayesinde ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Logitech G Pro HERO Mouse Fiyatları ve Yorumları

Logitech G Pro HERO Mouse Fiyatları ve Yorumları

Logitech G Pro HERO 25K sensör 25.000 DPI kablosuz oyun mouse - siyah fiyatı ürünün gelişmiş son teknoloji özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Modelin fiyatı ve yüksek performansı birbiriyle uyumludur. Ürün, oyun dünyasında kendini geliştirmek isteyenler için iyi bir tercihtir. Gelişmiş teknik özellikleri ve kullanım kolaylığı sayesinde oyunlar ve turnuvalar için ideal bir ürün olur. Aynı zamanda profesyonel e-spor oyuncuları için iyi bir antrenman ürünüdür. Modelin kişiselleştirme özelliği, her oyuncu için kullanım kolaylığı sağlar. Profesyonel oyun oynamak isteyenler kablosuz ürünü rahatlıkla tercih edebilir. Logitech G Pro HERO 25K sensör 25.000 DPI kablosuz siyah oyun mouse yorumlarına bakarak ürünün özelliklerini inceleyebilirsiniz. Siz de kullanım kolaylığına ve yüksek performansa sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.