4
Webcam kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

logitech C310 Webcam Hd Siyah (960-001065)

1.449 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech C310 Webcam Hd Siyah (960-001065)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GELECEK EVİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390103763600001 Vergi Kimlik Numarası: 3901037636
    Bu ürün Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LOGİTECH C310 WEBCAM HD SİYAH (960-001065) Tip NOTEBOOK KAMERASI Sensör CMOS Video Çözünürlüğü 1280X720 Fotoğraf Çekme Özelliği VAR Arabirim USB Canlı kayıt VAR Dahili Mikrofon VAR Satış Garanti Süresi (ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech C310 HD 720p Siyah Web Kamerası

Logitech C310 Hd 720P siyah web kamerası yüksek çözünürlük kalitesiyle kullanıcıların beklentilerini karşılar. Sabit odak özelliğiyle görüntünüzü net bir şekilde karşıya aktarırken mono mikrofonuyla sesinizin de rahat bir şekilde duyulmasına yardımcı olur. Gürültü engelleyen mikrofonu sayesinde çevrenizdeki dış seslerin karşı tarafa ulaşmasını önler. Görüntülü görüşmelerinizin kalitesini büyük ölçüde artıran Logitech C310 Hd 720P siyah webcam bulunduğunuz ortamın ışığını otomatik olarak ayarlar. Bu işlevsel ürünü klipsi sayesinde monitörlerinize rahatlıkla takabilir ya da katlayarak raflarınıza yerleştirebilirsiniz. Her açıdan avantaj sağlayan kameranın ideal bir boyuta ve ağırlığa sahip olması sayesinde dilediğiniz yere taşınması da mümkündür.

  • Renk: Siyah
  • Çözünürlük: 720P/30 fps
  • Yerleşik Mikrofon: Mono

Logitech C310 Hd 720p Siyah Web Kamerası Teknik Özellikleri

Logitech C310 Hd 720p Siyah Web Kamerası Teknik Özellikleri Nelerdir?

Logitech C310 Hd 720P siyah web kamerası, sahip olduğu üst düzey kaliteli özellikleriyle adından söz ettirmeyi başarır. 720P çözünürlük ve 30 fps kare hızıyla oldukça net bir görüntü akışı sağlar. Sabit odak özellikli webcam, hareket halinde olsanız dahi görüntüde bozulma yaşatmaz. Üstün kaliteli plastikten üretilen merceği sağlamlığı sayesinde uzun bir kullanım ömrü sunar. 60 derece diyagonal görüş alanı sayesinde geniş bir görüntü elde edebilirsiniz. Üstün performans sağlayan mikrofonu dışarıdan gelen gürültüleri önleyerek görüşmelerinizde sesinizin karşı tarafa net bir şekilde ulaşmasını sağlar. Böylece yüksek çözünürlüğü ve net ses aktarımı sayesinde daha sağlıklı bir iletişim olanağı sunar. Logitech C310 Hd 720P siyah webcam RightLight 2 özelliği sayesinde konferans görüşmelerinizi daha kontrastlı ve aydınlık bir görüntüyle gerçekleştirebilirsiniz.

Logitech C310 Hd 720p Siyah Web Kamerası Görüntü Kalitesi

Logitech C310 Hd 720p Siyah Web Kamerası Görüntü Kalitesi Nasıldır?

Logitech C310, yüksek görüntü kalitesiyle akıllardaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırır. Kamera megapikseli 1.2 olarak belirlenmiştir. 720P çözünürlük kalitesiyle birlikte görüntünüzün bilgisayarınıza canlı ve net bir şekilde aktarır. Özellikle sıkça konferans görüşmesi yapmak durumunda olan kullanıcıların bütün beklentilerini tek ürünle karşılayan siyah web kamerası, iletişimlerinizi daha kaliteli bir seviyeye taşır. Görüşme yaparken karşınızda bulunan kişilerin sizi hem net bir şekilde görmesini hem de pürüzsüz bir şekilde duyabilmesini mümkün hale getirir. Bu sayede daha anlaşılır bir görüşme ortamı yaratarak işlerinizi kolaylaştırır. Otomatik ışık düzeltme özelliği, bulunduğunuz ortam karanlıksa uygun bir ayar yaparak daha aydınlık görünmenize yardımcı olur. Logitech C310 Hd 720P/30 fps siyah web kamerası, geniş görüş açısıyla görüntünüzü ekrana net bir şekilde yansıtmayı başarır.

Logitech C310 Hd 720p Web Kamerası Hangi Bilgisayarlarla Uyumlu?

Logitech C310 Hd 720p Web Kamerası Hangi Bilgisayarlarla Uyumludur?

Logitech C310 Hd 720P siyah web kamerası, Windows 7 veya üzeri tüm sürümlere uyumluluk gösterir. MacOS 10.10 veya üzeri sürümler, Chrome ve popüler arama platformları ile birlikte kusursuz bir şekilde çalışır. 71,15 mm yüksekliğe sahip web kamerası 1,5 m kablo uzunluğuna sahiptir. Bu sayede kolayca hareket ettirebilir, yerini değiştirebilirsiniz. Kameranın ağırlığı ise 71,2 g olması sebebiyle taşıma açısından büyük bir rahatlık sağlar. Evrensel montaj klipsi sayesinde dizüstü bilgisayarlara, LCD televizyonlara ve monitörlere kolayca yerleştirilebilir. Klipsini kullanmak istemediğiniz zamanlarda katlayarak kameranızı rafa yerleştirerek de kullanabilirsiniz. Logitech C310 Hd 720P siyah web kamerası fiyatının uygunluğuyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Siz de işlevsel ve bütçe dostu olan bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise Logitech C310 Hd 720P siyah web kamerası yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.