2
Webcam kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

logitech C270 HD 720p Mikrofonlu Web Kamerası - Siyah

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL

Ürün Bilgileri

logitech C270 HD 720p Mikrofonlu Web Kamerası - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GELECEK EVİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390103763600001 Vergi Kimlik Numarası: 3901037636
    Bu ürün Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 55° diyagonal görüş alanı ve otomatik ışık düzeltme ile keskin HD 720p/30 FPS görüntülü aramalar yapabilirsiniz. Ayarlanabilir evrensel klips, kameranızı ekranınıza veya dizüstü bilgisayarınıza takmanıza veya klipsini katlayarak web kamerasını rafa yerleştirmenize olanak tanır. RightLight 2 özelliği aydınlatma koşullarına uyum sağlayarak konferans görüşmelerinde daha iyi görünmeniz için daha aydınlık ve kontrastlı bir görüntü sağlar. Dahili gürültü önleyici mikrofon, kalabalık ortamlarda bile sesinizin 1,5 metreye kadar net şekilde duyulmasını sağlar. Windows 7 veya üzeri, macOS 10.10 veya üzeri, Chrome OS, USB-A bağlantı noktası, Skype ve Zoom dahil olmak üzere popüler platformlarla uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kamera Çözünürlük 720P
  • Kare Hızı 30 fps
Geri Bildirim Ver

Logitech C270 HD Webcam - Siyah

Hayatınızı ileri derecede kolaylaştıran teknolojik araçlardan biri Logitech C270 HD webcam-siyahtır. Bu web kamerası anlık çekimlerde, video konferanslarda, canlı video yayınlarında, internet üzerinden yapacağınız görüşmelerde kullanıma uygundur. Çok amaçlı kullanımı ve hafif tasarımıyla webcam Logitech C270 işlevini yerine getirerek işlerinize kolaylık sağlar. Bilim ve teknolojinin gelişmesiyle iletişim araçları hayatın her alanında büyük rol oynar. Logitech webcam ile kaliteli bir iletişim mümkün hale gelir. İletişimin yanı sıra güvenlik amaçlı kullanarak ev veya iş yerini izleme avantajı sunar. 72 saat sürekli çalışmayla uzun zamanlı kullanım olanağı sağlar. Hafif tasarımı sayesinde yolculuklarınızda yanınızda taşıyabilirsiniz. Tak-çalıştır özelliği zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Logitech webcam kullananların faydalanabileceği ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Otomatik ışık düzeltme
  • Ayarlanabilir evrensel klips
  • HD görüntü kalitesi

Logitech C270 HD Webcam Teknik Özellikleri

Logitech C270 HD Webcam Teknik Özellikleri

Mikrofonlu webcamlarda önemli özelliklerden biri sesin karşıya pürüzsüz iletilmesidir. Logitech C270 HD webcam black gürültü önleyici mikrofonu sayesinde kalabalık ortamlarda bile gürültüsüz bir şekilde konuşabilme rahatlığı sağlar. Görüşmelerde ses dışında bir diğer önemli özellik de görüntüdür. HD Ready 1280x720 çözünürlüğü sayesinde net bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. Ayarlanabilir evrensel klipsi ve uzun kablosuyla Logitech C270 HD webcam-siyah kullananlar için rahat konuşma olanakları sunar. Right Light 2 özelliği ortamın ışık koşullarına uyum sağlayarak görüntülü sohbetlerde ve video konferanslarda aydınlık bir görünüm kazandırır, otomatik parlaklıkla görüşmeleriniz için uygun olan ortamı hazırlar. USB-A bağlantı noktası bulunan bu ürün tak-çalıştır şeklinde kullanıma hazırdır. Bilgisayarınızın işlem gücünden ödün vermeden saniyede 30 kareye kadar görüntü aktarımı sağlar. Canlı videoda pürüzsüzlük ve gerçekliği artırarak profesyonel bir izlenim bırakır.

Logitech C270 Webcam ile Kaliteli Görüşmeler

Logitech C270 Webcam ile Kaliteli Görüşmeler

Kamerası bulunmayan masaüstü bilgisayarların yanında, kamerası bulunan bilgisayarlarda da kullanılmak üzere webcamlar tasarlanır. Görüntü kalitesinin yetersiz kaldığı yerlerde USB bağlantısı ile bağlanan harici türden olan Logitech webcam, bilgisayara takarak veya zemine sabitlenerek kullanılır. Logitech C270 HD webcam-siyah incelemesi yaparak ürünün sağladığı tüm avantajları öğrenebilirsiniz. 55° olan görüş açısıyla net ve uygun görünüm oluşturarak yüksek performans gösterir. Online olarak katıldığınız eğitimlerde, kaliteli yayınlar ya da iş sunumları yapmak için cihazı güvenle kullanabilirsiniz. Hem görüntü hem de sesi kaliteli bir şekilde karşıya ileten ürün iletişimi kolaylaştırır. Dahili mikrofona sahip olması sayesinde ekstra bir mikrofon edinmenize gerek kalmaz. Uzun kablosu rahat kullanım olanağı sunarak sabit ve net bir görüntü elde etmenizi sağlar. HD görüntü avantajıyla Logitech web kamerasını güvenle ve uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Logitech C270 Webcam Avantajlı Fiyatı ve Yorumları

Logitech C270 Webcam Avantajlı Fiyatı ve Yorumları

Logitech webcam fiyatları belirlenirken ürünün tüm teknik özellikleri ve sunduğu kalite baz alınır. Dikkat çeken görüntüsü ve kullanım kolaylığıyla avantaj yaratan Logitech C270 HD webcam siyah fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle görüşürken özel anların tadını çıkarabilmek için tercih edilen webcam önem taşır. Logitech webcam kullanıma başlandığı anda görüntü kalitesi, şık ve hafif tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Tek parça halinde bulunan ürün kullanıma hazır halde gelir. USB bağlantısına sahip olan cihazı anında takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli görüntü ve net bir ses iletimi yapması dolayısıyla avantaj sağlayan bir cihazdır. Kullanışlı ve fonksiyonel Logitech C270 HD webcam-siyah yorumları ve önerilerine göz atarak ürün hakkında detaylı inceleme yapabilirsiniz. Bu yorumlar ürünü satın alıp kullanan kişilerin değerlendirmeleri olduğundan ürünle ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Trendyol üzerinden cihaza uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.