logitech C930e 960-000972 USB HD Webcam

4.597,86 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech C930e 960-000972 USB HD Webcam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vizyon Bilgisayar Satıcı Ünvanı: MUHSİN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1850315252200015 Vergi Kimlik Numarası: 4140478819
    Bu ürün Vizyon Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işık Yok
  • Video Çözünürlüğü 1920 x 1080
  • Yüz Tanıma Yok
  • Diğer
  • Garanti Süresi (Ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech C930e 960-000972 Usb HD Webcam

Logitech C930E 960-000972 USB HD webcam bilgisayara USB ile bağlanarak görüntü kaydedilmesini ve iletilmesini sağlayan bir üründür. Yüksek hassasiyetli merceği sayesinde net görüntülü toplantılar yapmanıza destek olur. 1080p/30 FPS HD kalitesi sunan bir sensör ile tasarlanır. Ürün, görüntüyü yakınlaştırma durumunda dahi bulanıklıktan ve piksellenmeden korur. Logitech C930E 90° görüş alanı sunar. Otomatik odaklanma, eğme, kaydırma gibi özelliklere sahiptir. 4 kat HD yakınlaştırması yaparak sizi ve çalışma alanınızı çerçeve içine alır. Ürün, akıllı tahtadaki ayrıntıları yakalayabilme ve fiziksel nesneleri görüntüleyebilme imkanı da sunar. Bozulmayan geniş görüş alanı ile çok yönlü dijital yakınlaştırma yapabilirsiniz. Ürün, birden fazla katılımcıyı görüntüye dahil etmenize de yardımcı olur. Bu sayede toplantılarınızda kolaylık sağlar. Zengin ve yüksek çözünürlüklü görüntü için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Geniş görüş alanı
  • Olağanüstü netlik
  • Düşük bant genişliği

Net Görüntü İçin Logitech C930E Webcam

Net Görüntü İçin Logitech C930E Webcam

Logitech C930E webcam ürünün çeşitli fonksiyonları vardır. 90° görüş alanına sahiptir. Yüksek HD kalitesi ile 4 kata kadar yakınlaştırma yaparak sizlere hizmet verir. Otomatik odaklanma, eğme, kaydırma gibi özelliklere sahiptir. Ürün birden fazla katılımcıyı görüntüye dahil etme konusunda son derece başarılıdır. Logitech USB kamera 1 metreye kadar sesleri uzaktan yakalayabilen çift entegre çok yönlü mikrofon barındırır. Bu sayede görüşmelerinizin doğal, net ve anlaşılır olmasına destek verir. Logitech USB HD webcam ölçeklenebilir görüntü kodlama sistemine de sahiptir. Böylelikle net videolar oluşturmak için bilgisayar ve ağ kaynaklarına bağımlılığı en aza indirir. 1080p/30 FPS HD kalitesine sahip olması sayesinde bulanıklaşma ve pikselleşme durumlarının önüne geçer. Ürün, Skype for Business ve Microsoft Teams sertifikalarına sahiptir. Bu sayede kullandığınız birçok uygulama ile uyum gösterir.

Kullanışlı Özellikleri ile Logitech C930E Webcam

Kullanışlı Özellikleri ile Logitech C930E Webcam

Logitech C930E 960-000972 USB HD webcam kullananlar ürünün bulanıklık ve piksellenme olmadan görüntü aktarımını son derece başarılı bulur. Ürün, yüksek HD kalitesi ile 4 kat yakınlaştırma yapılsa dahi net görüntü imkanı sağlar. Bilgisayar ve ağ kaynaklarına bağımlılığı en aza indirir. Logitech C930E 960-000972 USB HD webcam yorumları arasında ürünün birden fazla katılımcıyı görüntüye dahil edebilmesi oldukça dikkat çeker. Ürün, toplantıların fazla katılımcıyla ve net görüntülerle bulanıklaşmadan yapılabilmesine imkan verir. Hem karşıdan gelen görüntüyü hem sizin görüntünüzü net biçimde gösterir. Bu sayede verimli toplantılar yapabilirsiniz. Sesinizi de aynı düzeyde aktaran ürün, geniş görüş açısı ile bozulmadan çok yönlü dijital yakınlaştırma yapmanıza yardımcı olur. Az ışık alan ya da arkadan fazla aydınlatılan ortamlarda dahi net görüntüler elde etmenizi sağlar.

Bütçenize Uygun Logitech C930E Webcam Fiyatı

Bütçenize Uygun Logitech C930E Webcam Fiyatı

Kullandığınız pek çok programla uyumlu olan Logitech USB HD kamera birçok sertifikaya sahiptir. Yüksek HD kalitesine sahip olan ürün, yakınlaştırma durumlarında görüntüde bulanıklık ve piksel yaratmaz. Net şekilde görüntü aktarımını sağlar. Sahip olduğu özellikler Logitech C930E 960-000972 USB HD webcam fiyatlarının belirlenmesine yardımcı olur. Ürün, sizlerin çalışırken maksimum verim almanızı destekler. Bu aygıt sesinizi de net şekilde çift entegre olabilen çok yönlü mikrofon sistemi ile kusursuz bir biçimde aktarır. Ürünün ölçeklenebilir görüntü kodlama sistemine sahip olması da önemli bir avantajdır. Dolayısıyla bilgisayar veya ağ kaynaklarına bağımlılık düzeyi düşük olur. Cihazın birden fazla katılımcıyı görüntüye dahil etmesi de oldukça önemlidir. Aygıtın otomatik olarak odaklanma, eğme ve kaydırma özellikleri çok fonksiyonlu olmasını sağlar. Geniş merceği ile avantaj yaratan bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.