LİZAGOLD Taraklı Kaş Ve Bıyık Makası

48,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
48,60 TL
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
48,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LİZAGOLD Taraklı Kaş Ve Bıyık Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FDHEDİYELİK Satıcı Ünvanı: FD HEDİYELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385178901100001 Vergi Kimlik Numarası: 3851789011
    Bu ürün FDHEDİYELİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lizagold taraklı kaş ve bıyık makası ile basit ve ptatik bir şekilde kaş ve bıyık kıllarından kurtulun
Geri Bildirim Ver

LİZAGOLD Taraklı Kaş ve Bıyık Makası

Li̇zagold taraklı kaş ve bıyık makası, evde kuaför deneyimi yaşamak isteyenler için özel olarak tasarlanır. Kaş ve bıyık gibi dar alanlardaki kılları kısaltmanızı sağlar. Ucuna takılabilen ince ve küçük tarağıyla bu işlemi gerçekleştirmek son derece kolaydır. Kıllarınızı tarayarak birbirinden ayıran makas, sizi yanlış bir hamleden kurtarır. Kısaltmak istediğiniz kılları dişlerinin arasına sıkıştırarak düz çizgide ilerlemenizi sağlayan bu tarak yardımıyla verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Güvenli tasarımıyla bu ürünü kullanırken hiçbir endişe duymazsınız. Makas, bir elinizle ayna tutarken diğeriyle kaş ve bıyığınızı kesmenizi sağlar. Deneyim ve beceri fark etmeksizin hemen herkesin kullanımına son derece uygundur.

  • Kaş ve bıyık bölgesinde kullanıma uygun
  • Tarak aparatlı
  • Tek elle şekillendirici

Lizagold Taraklı Kaş ve Bıyık Makası Özellikleri

Lizagold Taraklı Kaş ve Bıyık Makası Özellikleri

Li̇zagold taraklı kaş ve bıyık makası, yüz bölgesindeki kılları kısaltmanıza yardımcı olur. Kaş ve bıyıkları şekillendirmek için özel olarak üretilir. Makas, tamamen küçük alanlar ve nispeten kısa kıllar için tasarlanır. Bu nedenle makasın ucu açılıdır. Düz ilerledikten sonra yataylaşan makas ucu, bileğinizi dik tutarak işlem yapmanızı sağlar. Böylece hem konforlu bir şekillendirme deneyimi yaşarsınız hem de başarılı sonuçlar elde edersiniz. Makasın bu özel tasarımı, güvenliğinizi de korur. Yukarı doğru uzanan makas ucunun gözünüze girme veya dudağınızı kesme riski yoktur. Kontrollü bir kullanım sunan bu ürün, kısaltmak istediğiniz alanın dışına çıkmanızı önler. Kaş veya bıyıklarınızı gereğinden fazla kısaltmanızı engeller. Ürünün içinde makasın ucuna takıp çıkarılabilen bir tarak mevcuttur. Bu sayede bir elinizde makas, diğerinde tarakla çalışmak zorunda kalmazsınız.

Lizagold Taraklı Kaş ve Bıyık Makası Nasıl Kullanılır?

Lizagold taraklı makasın kullanımı, son derece kolaydır. Entegre tarağı sayesinde tek elle şekillendirme olanağı sunar. Evinizin konforunda zahmetsiz ve hızlı bir kuaför deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Makası kullanmadan önce iyi ışık alan bir alana geçmeniz tavsiye edilir. Güvenli ve başarılı sonuçlar için ayna kullanmanız önerilir. Taraklı makasın tek elle kullanılabilmesi, bu anlamda büyük avantaj sağlar. Bu sayede sabit bir aynanın olmadığı ortamlarda bile kaş ve bıyıklarınızı şekillendirmeniz mümkün olur. Ürünü kullanmak için tarak aparatını dişleri aşağı bakacak şekilde makasın ucuna geçirin. Bu kızaklı aparatı takmak ve çıkarmak son derece kolaydır. Ancak tarağın kullanım sırasında kendiliğinden çıkma riski yoktur. Kaşınızı veya bıyığınızı tarayın ve dışarıda kalan kılları kesin. Dilediğiniz görünüme ulaşana kadar bu işlemi tekrar edin. İşlem bittikten sonra yüzünüzü temizleyin.

Lizagold Taraklı Kaş ve Bıyık Makası Kaliteli midir?

Li̇zagold taraklı kaş ve bıyık makası, kaliteli malzemeden imal edilir. Makasın kesici uçları, metal materyale sahiptir. Ciltle temasında herhangi bir sağlık sorununa yol açmayan metal malzeme, herkesin kullanımına uygundur. Hassas cilde sahip bireylerin bile rahatlıkla kullanabileceği bu ürün; deride kaşıntı, kızarıklık veya tahriş gibi olumsuz sonuçlara yol açmaz. Aynı zamanda metalin keskinliğinden faydalanan ürün, kıllarınızı çiğnemez ve küstürmez. Makasın sap kısımları ise plastik malzemeden üretilir. Yumuşak bir yapı ve konforlu kullanım sunan saplar, yuvarlak formuyla rahat bir kavrayış sağlar. Saplardaki yuvarlak boşluklardan büyük olan baş parmağınız için tasarlanır. Daha ince olan işaret parmağınız için ise küçük bir boşluk oluşturulur. Böylece makas, elinize mükemmel uyum sağlar. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Li̇zagold taraklı kaş ve bıyık makası yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu makası Trendyol'dan satın alarak kaş veya bıyığınızı dilediğiniz zaman istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.