Liveup Ls3257 Köpük Pilates Matı-minderi Pembe

652,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Liveup Ls3257 Köpük Pilates Matı-minderi Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER Malzeme: Nitril kauçuk (NBR) Boyut: 175 cm x 60 cm x 1.2 cm Renk: Fuşya Spor minderlerinin üretiminde en pratik ve popüler malzemelerden biri nitril kauçuktur (NBR). Liveup LS3257 matı diğer NBR matlardan daha kalın ve daha uzundur. NBR yapılı bu ürün oldukça yoğun ve aynı zamanda kalındır, bu da sert bir yüzeyde bile egzersiz yapmanıza ve herhangi bir rahatsızlık hissetmemenizi sağlar. Evde, fitness merkezlerinde, açık alanlarda rahatlıkla kullanılabilen bu mat çocukların antrenmanlarında bile işlevsellik sunar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Pilates
  • Renk Pembe
  • Ölçü 180 x 60
Geri Bildirim Ver

Ls3257 Köpük Pilates Matı ile Günlük Egzersizler

Pilates, vücudun neredeyse tüm bölgelerini harekete geçirmeyi hedefleyen egzersiz türlerindendir. Bu egzersizleri, yapılan hareketlerin amacına uygun olarak tasarlanmış olan ekipmanları kullanarak hareketlerden alacağınız verimi artırabilirsiniz. Pilates ya da yoga esnasında kullanılan başlıca ekipmanlar yoga matı, pilates topu, yoga bloğu gibi ekipmanlar sayılabilir. Bu ekipmanların en önemlisi yoga matıdır. Yaptığınız egzersizleri destekler, herhangi bir olası kaza durumunda alacağınız hasarı en aza indirir ve size egzersiz yapmanız için uygun zemini hazırlar. Yoga ya da pilates matlarının piyasada üzerinde birçok farklı çeşitleri bulunur. Kalın-ince, desenli-desensiz, renkli ya da baskılı çeşitleri birçok marka tarafından kullanıcılara sunulmuştur. Liveup yoga matı sunulan ürünlerden biridir. Yoga ya da pilates matlarında dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri matın üretim malzemesidir. Liveup Ls3257 nitril kauçuk kullanılmıştır. Böylelikle matınız uzun süre yıpranmadan egzersizlerinize eşlik edecektir.

  • Çeşitli Zeminlere Uygun
  • Canlı Renkler
  • Uygun Malzeme

Kolayca Aşınmayan Liveup Yoga Matı

Kolayca Aşınmayan Liveup Yoga Matı

Yoga veya pilates, vücut sağlığınızı geliştirip daha esnek bir vücuda kavuşmanızı sağlamanın yanı sıra ruhunuzu da dinlendirir. Bu sebeple egzersiz yapılan saatleri verimli geçirmek önemlidir. Egzersiz saatlerini verimli geçirmek de ekipmanlarınızı iyi seçmekten geçecektir. Özellikle sert bir zeminde egzersizinizi yapıyorsanız Liveup mat tercih ederek egzersiz uygun bir zemin oluşturabilirsiniz. Liveup yoga matı, NBR olarak da bilinen nitril kauçuk maddesinden yapılmıştır. Bu madde aşınmaya karşı oldukça dayanıklı bir maddedir. Liveup yoga matı farklı zeminlere uyum sağlayacaktır. Matı dilediğiniz gibi katlayıp spor salonu, ev, bahçe gibi alanlara taşıyabilir ve Liveup yoga matı ile egzersiz saatlerinizi verimli şekilde geçirebilirsiniz.

Sert Zeminler Liveup Ls3257 ile Yumuşacık Yogalar

Sert Zeminler Liveup Ls3257 ile Yumuşacık Yogalar

Egzersiz esnasında kullanılan ekipmanlardan biri olan yoga veya pilates matının bulunduğunuz zemine uygun olması mühimdir. Buna uygun olarak tasarlanmış olan Liveup Ls3257 yoga matı çeşitli zeminlere uyum sağlar. Liveup Ls 3257 yoga matının kalınlığı 15 mm’dir. Böylelikle egzersizinizi bulunduğunuz ortamdaki sert zemin sebebiyle ertelemek durumunda kalmazsınız. Liveup Ls3257 yoga matının yapısında bulunan materyal sayesinde hareketlerinizi yaparken matınız bulunduğunuz zemine tutunur. Böylece matınız zeminden kaymaz, siz de egzersizinize rahatlıkla odaklanabilirsiniz. Liveup Ls3257 yoga matının bir başka özelliği ise farklı renk seçeneklerine sahip olmasıdır. Ls3257 köpük pilates matı-minderi pembe renk seçeneğini tercih ederek egzersiz yaptığınız ortamları renklendirebilir, verimli bir egzersiz deneyimi yaşarken estetik bir görüntü de sağlayabilirsiniz. Eğer siz de egzersizlerinize Liveup Ls3257’nin eşlik etmesini isterseniz Ls3257 köpük pilates matı-minderi pembe yorum ve değerlendirmeleri kısmına gidebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz.

Renkli Liveup Mat Fiyatları

Renkli Liveup Mat Fiyatları

Egzersiz yapılan alanlar, hareketlerinize daha iyi odaklanabilmek bakımından önem taşır. Kendinizi konforlu hissettiğiniz alanlarla egzersiz yapmak yaptığınız egzersizden aldığınız verimi yükseltir. Liveup yoga matı, egzersizlerinize daha rahat odaklanabilmenizi sağlar. 15 mm kalınlığındaki Liveup Ls3257 ile sert zeminlerde de egzersizlerinize devam edebilirsiniz. Farklı renk seçenekleri de mevcut olan Liveup Ls3257 köpük pilates matı-minderi pembe rengini tercih ederek seçtiğiniz egzersiz alanlarını renklendirebilirsiniz. Etrafınıza matınızla uyumlu renklerde dekoratif eşyalar ekleyerek egzersizleriniz sırasında motive olabilirsiniz. Uyandığınızda veya gece yatmadan önce favori mumlarınızı ya da tütsülerinizi yakıp matınızın üzerinde meditasyon yaparak kendinize vakit ayırabilirsiniz. Yüksek tempolu antrenmanlarınızdan sonra matınız üzerinde esneyebilir ve vücudunuzu rahatlatabilirsiniz. Ls3257 köpük pilates matı-minderi pembe fiyatı ve yorumları hakkında bilgi edinmek isterseniz bu ürüne göz atabilirsiniz. Ls3257 köpük pilates matı-minderi pembe indirim fırsatından yararlanmak isterseniz fiyatları takip edebilirsiniz. Eğer siz de egzersizlerinizden yüksek verim almak istiyorsanız Trendyol’da hâlâ mevcut olan bu matı tercih edebilir, Ls3257 köpük pilates matı-minderi pembe satın al seçeneğinden anında bir sipariş oluşturabilirsiniz.