Liveup LS2002 2x2 Kg Neopren Dambıl

899,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Liveup LS2002 2x2 Kg Neopren Dambıl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER Ağırlık: 2x2 kg Malzeme: polivinil klorür (PVC), demir Renk: Yeşil Ürün çift olarak satılmaktadır. Neopren dambıl, egzersiz programı için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Ek bir ağırlık oluşturarak egzersizi zorlaştırabilir, böylece fiziksel zindeliğinizin, kas direncinizin seviyesini artırabilirsiniz. Liveup LS2002nin çeşitli dambıl ağırlıkları en uygun olanı seçmenize olanak sağlar. Dokusu hoş neopren kaplama, dambılların elden kaymasını engeller. Neopren dambılların parlak renkleri günlük antrenmanınıza renk ve pozitif enerji katacaktır.
  • Ürün parça adedinin fazla olması sebebiyle, siparişiniz birden fazla paket olarak farklı zamanlarda teslim edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 2 x 2 Kg
  • Materyal Neopren
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Liveup LS2002 2x2 kg Neopren Dambıl

Sporun sağlıkla olan ilişkisi sayesinde ilgi duyan kişi sayısı her geçen gün artar. Vücut için hareket ederken aktiviteyi artırma amacıyla yardımcı spor aletleri kullanılır. Bunlardan biri de Liveup neopren dambıl seçeneğidir. Ürün iki adet olarak satışa sunulur. Polivinil klorür (PVC) ve demir malzemeler ile üretilir. Ürünün rengi yeşildir. Egzersizleriniz için tamamlayıcı bir spor aletidir. Vücuduza ek bir ağırlık oluşturarak aktivitenizi daha yoğunlaştırır. Böylece fiziksel olarak zinde kalarak kas direncinizin seviyesini artırır. Neopren kaplama dokusu ile dambılların elinizden kaymasını engeller. Farklı ağırlıklarla tüm vücut tiplerine uygun şekilde üretilir. Parlak görünüm veren renk seçenekleriyle çift dambıllar, antrenmanınızda daha enerjik ve pozitif hissetmenizi sağlar. Böylece yaptığınız egzersizden yüksek verim alırsınız.

  • Neopren kaplama ile kaymaz yapı
  • Parlak renk seçenekleri
  • Dengeli ağırlık sistemi

Günlük Antrenmanlarda Liveup Neopren Dambıl

Günlük Antrenmanlarda Liveup Neopren Dambıl

Dış kısmı plastikle kaplı olan dambıl, vinyl ya da neopren olarak adlandırılır. Bu tip dayanıklı kumaş türü sayesinde dambılların elinizden kayması önlenir. Ellerde oluşan terleme sonucu oluşan ürünün kayıp düşmesine de engel olur. Bu ürün özellikle spor salonuna gitmeye gerek kalmadan evde aktif bir şekilde spor yapmanıza olanak sağlar. Genellikle kol egzersizi yapmak için kullanılan Liveup LS2002 dambıllar, tekli veya çiftli şekilde kullanılabilir. Özellikle dambıl ile spor yaparken hangi hareketleri yaptığınız çok önemlidir. Genellikle kol için uygun olan Liveup LS2002 2 kg x 2 adet neopren dambıl, kol kaslarınızı geliştirmek ve kol bölgesindeki sarkmaları önlemek için kullanılan bir üründür. Eğer amacınız kilo vermek ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Dambıllar sayesinde hareket ederken vücudunuzdaki yağ kütlelerini yakarak kas kütlesi oluşumuna yardımcı olabilirsiniz.

Liveup Neopren Dambıl Kullanım Önerileri

Liveup Neopren Dambıl Kullanım Önerileri

Bir çeşit serbest ağırlık aleti olan dambıl, ağırlık çalışmasında kullanılan yardımcı bir ekipmandır. Tek ve çift şekilde kullanıma uygundur. Evde spor yapmaya olan ilgi sayesinde dambıllar sık sık tercih edilir. Ağırlık antrenmanları vücudun zinde ve formda olmasına katkı sağlar. Dambıllar yalnızca kollara değil vücudun pek çok kas grubuna son derece yardımcıdır. Tam teşekküllü bir antrenman için Liveup 2 x 2 neopren dambıl eksiksiz bir deneyim sunar. Bu ürün sayesinde evde veya spor yapmak istediğiniz uygun yerlerde rahatlıkla egzersiz yapabilirsiniz. Eğer ilk defa kullanacaksanız önce iki kol ile tek dambıl çalışmanız önerilir. Zamanla kaslarınız güçlendikçe ağırlık ve set sayısını artırabilirsiniz. Sahip olduğu canlı yeşil renk ile sporunuzu yaparken daha pozitif ve enerjik hissedebilirsiniz. Ürün ergonomik yapısı sayesinde evde kolaylıkla muhafaza edilebilir.

Kaliteli Yapısı ve Uygun Fiyatları ile Liveup Neopren Dambıl

Kaliteli Yapısı ve Uygun Fiyatları ile Liveup Neopren Dambıl

Dambıl alırken dikkat edilmesi gereken ilk unsur ürünün malzemesidir. Spor yaparken kullanacağınız bu ürün, kalitesiz bir malzemeden üretilirse olası sakatlanmara zemin hazırlayabilir. Sağlıklı ve sorunsuz bir deneyim için kaliteli ürünleri tercih etmelisiniz. Ürünün hangi malzemeden yapıldığı kullanım süresini etkileyebilir. Bir diğer önemli unsur dambılın kullanım amacınıza hitap etmesidir. Eğer kas kütlenizi artırıp kilo vermek istiyorsanız bu ürün size göredir. Kadınların bu tip ürünleri alırken malzeme yapısına dikkat etmesi gerekir. Ürünün neopren kaplaması sayesinde elde iyi kavranması olası egzersiz kazalarının önüne geçer. Elleri terletmeyen bu ürün ara vermeden aktif bir şekilde spor yapmayı sağlar. Liveup 2 x 2 neopren dambıl fiyatları bütçenize ve günlük kullanıma uygun standartlar ile size sunulur. Daha detaylı bilgi almak isterseniz müşteri yorumlarını inceleyebilir, Liveup neopren seçeneğini satın alabilirsiniz.