LIVEPRO Lp8006-20 2x20 Kg. Ayarlanabilir Dambıl-sehpa

24.828,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LIVEPRO Lp8006-20 2x20 Kg. Ayarlanabilir Dambıl-sehpa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maksimumda 20 kilograma kadar ulaşabilen, sehpasıyla birlikte bir çift ayarlı dambıl seti. ÖZELLİKLER Ağırlık: 20 kg Adet: 2 Ağırlık ayarı: 2-4-8-12-16-20 kg Tutma yeri uzunluğu: 10 cm Tüm ağırlıklar takılıyken dambıl uzunluğu: 35 cm Plaka çapı: 18 cm Tutamaç Çapı: 3,5 cm Sehpa ölçüleri: 71 cm genişlik
  • 55 cm derinlik
  • 68 cm yükseklik.Montaj gerektirir. Materyal: Çelik döküm ve plastik aksamlar, çelik profil Serbest ağırlık çalışması akıllıcadır. Doğal ve fonksiyonel egzersizler yaparken aynı anda güç ve denge uygularsınız. Ancak sıradan dambılları ev ortamında kullanmak akıllıca bir çözüm değildir. Evinizde ya 20 kgde sabit ağırlıktan oluşan bir duvar örersiniz ya da ağırlıkları değiştirirken zaman kazandıran ve zihinsel enerjinizi artıran bir çift ayarlanabilir dambıl satın alırsınız. Sadece tutacak kısmını çevirerek istediğiniz ağırlıkları kısa sürede seçmenizi sağlayan 1 çift ayarlanabilir dambıl. Tutacağı döndürün, kaldırın ve hissedin. Hepsi bir saniyede. FONKSİYONLAR Dayanıklı malzemelerden imal edilmiştir. Sağlam ve kompakt yapıya sahiptir.2 ila 20 kg arasında geniş ağırlık ayarı vardır. Kolay ağırlık değişimi ve ağırlıkların kolay saklanması için özel formda sehpası vardır. Konforlu ve güvenli tutuş, sap üzerindeki özel tırtıklı tutamaç, kaymaları azaltmak ve dolayısıyla yaralanmaları önlemek için mükemmel bir tutuş sağlar. Dayanıklı malzemeler, uzun yıllar boyunca kullanım için idealdir. Dambılların üstünde yer alan kilogram göstergesinde hangi kilogramda ayarladığınız net bir biçimde görülür. Ayarlanabilir dambıl, ağırlıkları değiştirmeyi çok kolay hale getiren ve egzersiz esnasında hızlıca kg değiştirmeyi sağlarken kilogram göstergesinde hangi kilogramda ayarladığınız da net bir biçimde görünmektedir. 2 kg, 4 kg, 8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg arasından seçim yapabileceğiniz toplamda 6 farklı varyantta ağırlığa sahipsiniz. KULLANIM Ürün kısmen kurulu halde ve sağlam bir köpük ambalaj ile gönderilir. Fakat sehpası kurulum gerektirir. 5 ana parçadan oluşan sehpa 8 adet alyan başlı vida, pulları ve alyanı ile birlikte gelir, 2 adet alyan başlı vida ise montajlı olarak gelmesine rağmen sökülüp 2 adet kıvrımlı sacı monte etmek için kullanılır. Kullanmadan önce tüm kilolarda mekanizmanın düzgün çalıştığından emin olmalı, bir aksilik durumunda ürünü iade etmelisiniz. Dambıl daima kendi standı üstünde kullanılmalıdır. Kutu içinde kullanma talimatı mevcuttur. Çocuklardan uzak tutunuz. Ticari amaçlı kullanıma uygun değildir. BAKIM-KORUMA Dambılınızın çok fazla parçadan oluştuğunu düşünmeli ve yere düşürmemelisiniz. Metal ağırlıkları her ne kadar boya ile kaplanmış olsa da içindeki mekanizmaların paslanmaması için nemli olmayan ortamda muhafaza etmeniz önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 2 x 20 Kg
  • Materyal Döküm
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver