Listerine Lısterıne Advanced Whıte Hafif Tat 500 ml

177,95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Listerine Lısterıne Advanced Whıte Hafif Tat 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Listerine, daha iyi bir ağız sağlığının bir sonraki adımını temsil eder. Bu güçlü sıvı, dişleriniz, diliniz ve diş etleriniz de dahil, ağzınızın tamamındaki bakterilerle savaşır. Bir haftada daha beyaz dişler sağladığı klinik olarak kanıtlanmış Listerine Advanced White Ağız Bakım Ürünü, benzersiz çok yönlü bir formüle ve zengin bir florür içeriğine sahiptir. Aşındırmayan beyazlatma teknolojisi, diş üzerindeki lekeleri gidermeye yardımcı olurken, aynı zamanda daha fazla lekelenmeyi önlemek için koruyucu bir kalkan oluşturur. Listerine Advanced White Ağız Bakım Ürünü, alkol içermez ve hafif tadı, ağız kokusuna karşı koruma sağlar. Nane aroması ile ağızda temiz ve ferah bir his yaratırken, aynı zamanda diş minesini çürümeye karşı güçlendirmeye yardımcı olur. Ağız bakım rutininizi, günde iki kez Listerine Advanced White kullanarak dönüştürün!Listerine olarak biz, sadece ağız sağlığınızı korumanıza yardımcı olmakla kalmıyoruz, aynı zamanda gezegenimizi de korumaya kararlıyız. Listerine olarak, hep daha sorumluluk sahibi şekilde davranmaya ve daha sağlıklı bir gezegen yaratmaya katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. %100 geri dönüştürülebilir şişe ve kapaklar kullanıyoruz. Yeni şişelerimiz, %50 oranında tüketici kullanımından sonra geri dönüştürülmüş plastik içeriyor.tesis bulunan durumlarda
  • güvenlik kilidi hariçtir.
Geri Bildirim Ver