LİSAN Clamp Tıkalı Lavabo Ve Gider Boruları Açma Aparatı Kıskaçlı 60 Cm

29,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LİSAN Clamp Tıkalı Lavabo Ve Gider Boruları Açma Aparatı Kıskaçlı 60 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evoloji Satıcı Ünvanı: MEHMET FATİH YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Vergi Kimlik Numarası: 9720542595
    Bu ürün evoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clamp tıkalı lavabo ve gider boruları açma aparatı kıskaçlı clamp tıkalı lavabo ve gider boruları açma aparatı kıskaçlıboyu ile kanalizasyon ve atık borularında ulaşılmayacak yerlere clamp sayesinde ulaşıp tıkanan yerleri açmanıza yardımcı olur dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlüdür.Paslanmaz çelikten imal edilmiştir kullanma talimatı : Tıkalı ve dolu her çeşit sıvı , katı atık giderinin temizlenmesi için dizayn edilmiş ergonomik saplı , kıskaçlı ve kullanım kolaylığı sağlayan bir üründür lavabo tıkanıklığı neyle açılır diye düşünüyorsanız yepyeni ve kaliteli bir çözüm sunan lavabo tıkanıklığı giderici hayatınızı kolaylaştırmaya hazır bu sağlam ve esnek aracı tek elle bile rahatça kullanabilirsiniz saçları, çöpleri ve tıkanmış bir tahliyeye neden olan diğer engelleri takan ve çeken lavabo açıcı drenaj temizleme çapaklarına sahiptir. Basitçe tahliye giderici çapakları gider yerine takın ve tıkanıklık bölgesine doğru ilerletin pençe tipi alet manyetik ve manyetik olmayan parçaları ile en iyi lavabo açıcı sadece basit iki parmak hareketi ile toplayacaktır. Pençeleri ortaya çıkarmak ve açmak için kolu çekin, parçayı tutmak için kolu serbest bırakın dört güçlü pençe ile lavabo tıkanıklığına evde çözüm. Mutfak, banyo lavabosu ve küvet için idealdir
Geri Bildirim Ver