Liquid Keratin Yıpranmış Saçlara Bakım Onarıcı Full Set (kremli)

1.594 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.594 TL

Ürün Bilgileri

Liquid Keratin Yıpranmış Saçlara Bakım Onarıcı Full Set (kremli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LIQUID KERATİN Satıcı Ünvanı: İNCOSMO TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478097842600001 Vergi Kimlik Numarası: 4780978426
    Bu ürün LIQUID KERATİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yıpranmış Saçlara Bakım - Acil Onarıcı Full Set NOT: Bu setimizin Evde Keratin Bakım Seti Süper Set (Şampuanlı) setten tek farkı Keratin Şampuanı yerine Saç Bakım Kremi tercih eden müşterilerimize özel sunulmuştur. Yıpranmış Saçlara Bakım - Acil Onarıcı Full Set, saçlara uygulanan her türlü işlemlerden
  • özellikle renk açma, saç boyama, balyaj, ombre, gölge, platin saç, röfle veya saç düzleştirme, fön, pres, perma gibi uygulamalardan sonra saçlarda oluşan yanma, yıpranma, kuruma, mat, sert, kırık, incelmiş, aşınmış, deforme olmuş saçlarda köklü bir onarımın en önemli üç ana ürününü teşkil eder. Yıpranmış Saçlara Bakım - Acil Onarıcı Full Setinde, saf keratin içeren keratin serumu saça sürülerek ve sabaha kadar bekletilerek saf keratin proteinlerinin yıpranmış saça işleyerek kaynaması sağlanmaktadır. Keratin yüklenen saçınızı sabah durulayınız ve Liquid Keratin Maskesi ile on dakika saçınıza uygulama yaparak, saf ve katkısız keratinlerin iyice yerleşmesi ve saça adapte olması sağlanır. Ürünümüzün İçerisinde TUZ, ALKOL, SÜLFAT, SİLİKON, PARABEN FORMALDEHİT İÇERMEZ. Yıpranmış Saçlara Bakım - Acil Onarıcı Full Set kaliteli, kesin sonuç verir ve garantili bir settir. Sadece çok uzun ya da aşırı yıpranmış ve yanmış saçlarda daha fazla keratin yüklemesi gerekmektedir. Her yüklemede saçlar adım adım toparlar. YIPRANMIŞ SAÇLARA BAKIM - ACİL ONARICI FULL SET KULLANIMI Yıpranmış Saçlara Bakım - Acil Onarıcı Full Set kullanırken önce saçınızı Liquid Keratin Şampuanla iki üç defa iyice yıkayın sonra saçınızı durulayın ve havluyla tamamen kurutun. Liquid Keratin Serumu saç dipleri hariç tüm saçınıza boya yapar gibi sürün ve kuruyuncaya kadar beş dakikada bir tarakla tarayın. Saçınızın düz bir şekilde kurumasına yardımcı olun. Bu esnada saçınızı toplamayın ve sarmayın ıslakken üzerine asla yatmayın. Saçınızı Ilık suyla durulayın ve nemli saça 10 dakika Keratin Maskesi uygulayın. Tekrar Ilık suyla durulayın, nemli saçınıza saçta kalan Liquid Keratin Saç Bakım Kremi uygulayın. Keratin kremi saçta kalma özelliğine sahiptir ve saça ağırlık hissi vermez. Uygulama yapıldıktan sonra durulama işlemi gerektirmez fakat yıkadığımız takdirde saçtaki kalıntıları kolaylık arınır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver