Liqui Moly Lıquı Moly Special Tec Dx1 Gen2 5w30 Motor Yağı 4 L (20968) Üt 03/2022

1.200 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL

Ürün Bilgileri

Liqui Moly Lıquı Moly Special Tec Dx1 Gen2 5w30 Motor Yağı 4 L (20968) Üt 03/2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garage Yedek Parça Satıcı Ünvanı: GARAGE YEDEK PARÇA OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389169919900001 Vergi Kimlik Numarası: 3891699199
    Bu ürün Garage Yedek Parça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Liqui Moly Special Tec DX1 Gen 2 5W30 Motor Yağı 4 Litre Sentetik teknolojiye dayanan yüksek teknolojili düşük sürtünmeli motor yağı. Yakıt tüketimini optimize eder. Aşınmaya karşı optimum koruma ve olağanüstü motor temizliği sağlar. Yenilikçi katkı teknolojisi, düşük hızlı ön ateşleme (LSPI) oranını en aza indirgemekte ve böylece daha uzun bir motor ömrü sağlamaktadır. Uzun yağ değişim aralıkları ve motor üzerindeki yüksek talepler için idealdir. Kullanım Özellikleri ve Faydaları Benzinli GM ve Opel araçları için özel olarak geliştirilmiştir. Chrysler, Ford, Kia, Honda, Hyundai, Mazda, Nissan, Toyota vb. gibi diğer araç üreticileri bazı modeller için bu spesifikasyona sahip yağlayıcı önerir. Special Tec DX1 5W-30, Avrupa ve Asya'nın yanı sıra Pasifik ve Hindistan'da da kullanılabilir. Performans Seviyeleri ve Araç Üreticisi Onayları GM OPEL dexos1™ Gen 2 Liqui Moly aşağıdaki özelliklere sahip motorlar için bu ürünü tavsiye ediyor: API SN/RC Chrysler Ford WSS-M2C 946-A Honda Hyundai ILSAC GF-5 Kia Mazda Nissan Toyota Oto Vitamin 2017 Yılında Liqui Moly Yetkili Bayisi Olmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 5W-30
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver