Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr X 3 Adet

287,90 TL
(95,97 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRN GROSS Satıcı Ünvanı: MUHAMMED TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680824849
    Bu ürün TRN GROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Extra Dem 1000GR x 3
Geri Bildirim Ver

Lipton Extra Dem Dökme Çay ile Kesintisiz Çay Lezzeti

Çay severlerin en sık tercih ettiği seçeneklerden biri siyah çaydır. Lipton extra dem dökme çay 1000 gr rengi aroması ve kalitesi ile tiryakilerin tercihleri arasında yer alıyor. Yoğun demli tadı ve ateş kırmızısı rengi ile göz ve damağa aynı anda hitap eden çay, en kaliteli yapraklardan toplanıyor. Ekstra dem normal çaylardan daha koyu bir renktedir. 1 kilogramlık ambalajı ile uzun süre kullanım avantajı sağlayan extra dem dökme çay günün her saati tüketime uygun şekilde üretilmiştir. Kolay yapımı ve yoğun lezzeti günün eşlikçisi olacaktır. Doğu Karadeniz’in çay tarlalarında yetişen yapraklar Lipton kalitesi ile doğallığı korunarak güçlü demleri olan farklı dünya çaylarının harmanlanması ile elde edilir. Sürdürülebilir tarım yöntemleri ile elde edilen çay, doğaya ve doğal yaşama da destekte bulunuyor.

  • Yoğun Dem
  • Ateş Kırmızısı Rengi
  • 3’lü Paket

Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr x 3 Adet İçeriği

Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr x 3 Adet İçeriği

Lipton extra dem dökme çay 1000 gr x 3 adet içeriği üç paket 1 kilogramlık ekstra dem çay paketlerinden oluşur. 1000 gr paketler halinde satışa sunulan çay kalabalık misafirler ve çay severler için oldukça avantajlıdır. Korumalı ambalajlarında satılan çaylar son tüketim tarihine kadar tazeliğini korurlar. Paketleme çayların hava almayacak ve ışık geçirmeyecek şekilde yapılır. Bu şekilde her gün ilk günkü kadar taze çay tüketimine olanak sağlar. Günün her anında tüketime uygun çay sofraların ve muhabbetlerin vazgeçilmezi halindedir. Extra dem dökme çay, iri yapraklar halinde kurutulan Karadeniz çayları ile en yoğun dem ve kırmızı renkte çay için farklı çayların harmanlanması ile üretilir. Yoğun aromalı çaya rengini veren doğal çay yapraklarıdır. Sıcak su ile bir araya geldiğinde çay yaprakları suya rengini ve tadını verecektir.

Lipton Extra Dem Dökme Çay Kullanımı

Lipton Extra Dem Dökme Çay Kullanımı

Lipton extra dem dökme çay 1000 gr x 3 adet kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Dökme çay demlemek için demlik gerekir. Demliğin içerisine her bir bardak çay için 1 tatlı kaşığı Lipton extra dem koymanız önerilir. 1 kaşık fazladan dem ekleyerek lezzeti artırabilirsiniz. Üzerine kaynamış su ekleyerek 15 ila 20 dakika demlenerek çay yapraklarının özünü suya bırakmasını beklemeniz gerekir. Ardından çay servise hazırdır. Yoğun demli bir aromaya sahip olduğu için bu çayın demlendikten sonraki yarım saat içerisinde tüketilmesi önerilir. Çayın en lezzetli olduğu süredir. Lipton extra dem dökme çay 1000 gr x 3 adet kullananlar çayın daha lezzetli olması için porselen ve cam demlik kullanılmasını önermiştir. Ateş kırmızısı rengi ve yoğun çay lezzeti ile kahvaltı sofralarında sıklıkla tercih edilir.

Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr x 3 Adet Fiyat

Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr x 3 Adet Fiyat

Yoğun lezzeti ve göz alıcı rengi ile siyah çay severlerin tercihi olan Lipton extra dem dökme çay 1000 gr x 3 adet fiyatı avantajlı seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. 3 adet 1 kilogram çay paketinin bir arada bulunduğu bu seti satın alarak uzun ömürlü kullanım için tercih edebilirsiniz. 1 bardak için 1 kaşık çay kullanılır. Bir paket ile yüzlerce bardak çay demleme imkanı bulunur. Çayın tazeliğini koruması için paketler açıldıktan sonra serin, kuru ve direkt güneş ışığı almayan bir yerde muhafaza edilmesi önerilir. Çay yapraklarının nemlenmesi lezzetinde değişikliğe sebep olabilir. Ürünü satın almadan Lipton extra dem dökme çay 1000 gr x 3 adet yorumları bölümüne göz atabilirsiniz. Ürünü kullanan ve deneyimlerini paylaşan kişilerin çay hakkında ve paketleme hakkında görüşlerini yorumlar ile öğrenmeniz mümkündür. Trendyol'da yer alan bu ürünü set.uni.622 ürün kodu ile sipariş verebilirsiniz.