Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr X 2 Adet

456 TL
(228 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRN GROSS Satıcı Ünvanı: MUHAMMED TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680824849
    Bu ürün TRN GROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr x 2 Paket
Geri Bildirim Ver

Lipton Extra Dem Dökme Çay 1000 gr x 2 Adet

Sıcak içecekler arasında sıklıkla tüketilenlerden bir tanesi çaydır. Sıcak su ile demlenerek hazırlanan bu ürün, her an her yerde içilebilir. Çay bitkisinin yapraklarının kurutulması ile siyah çay elde edilir. Lipton Extra Dem dökme çay 1000 gr x 2 adet ile çayın eşsiz tadına erişebilirsiniz. Kahvaltıların vazgeçilmezi olan bu lezzetli içecek toplamda 2000 grama denk gelen bir miktara sahiptir. Her bir paket 1000 gram olacak şekilde paketlenen bu üründen 2 adet birlikte satışa sunulur. Ekstra dem özelliği ile kıpkırmızı tavşan kanı çay demleyebilirsiniz. İçerisinde kafein bulunan bu ürünü kahve ile kafein almak istemediğiniz zamanlarda tercih edebilirsiniz. Soğuk olarak tüketimi de mevcut olan bu ürün, sıcak günlerde ferahlamanıza yardımcı olur.

  • 1000 gramlık 2 adet paket
  • Ekstra dem özelliği
  • Özel seri dökme çay

Avantajlı Lipton Dökme Çay Fiyatları

Avantajlı Lipton Dökme Çay Fiyatları

Çayın anavatanı Asya kıtası olarak düşünülür. İlk kez Çin’de medikal bitki olarak kullanılan bu ürünün zamanla su ile temas ettiği zaman suya tadını verildiği keşfedilir. Çeşit çeşit demleme yöntemleri ve kullanım şekilleri vardır. Her ülkenin kendine has çay demleme yöntemi olduğu gibi Türkiye’nin de demleme yöntemi bulunur. İki katlı çaydanlık içerisinde demlenir. Alt kattaki büyük çaydanlık suyun kaynadığı yerdir. Üst kısımda da çay yer alır. Su kaynadıktan sonra çayın üzerine dökülür ve demlemesi beklenir. Kişinin isteğine göre demleme süresi değişebilir. Lipton Extra Dem dökme çay 1000 gr x 2 adet fiyatı uygun ve avantajlı seçeneklere sahiptir. Cebinizi zorlamayan bu ürün, alışveriş listenizde ilk sıralarda yer alır. Ailenizle veya dostlarınızla paylaştığınız keyifli anlarınıza eşlik edebilecek sıcak bir lezzettir.

Ekstra Dem İle Lipton Dökme Çay Yorumları

Ekstra Dem İle Lipton Dökme Çay Yorumları

Üzerine eklenen suya rengini ve tadını verme işleme çayın demlenmesi denir. Süresi kişinin damak tadına bağlı olarak değişir. Birçok kişinin damak zevki çayın demli olması yönündedir. Ekstra dem özelliğine sahip olan bu üründe suyun renk değiştirmesi için fazla beklemenize gerekmez. Su ekledikten kısa bir süre sonra demleme işlemi gerçekleşir ve suyun rengi göz alıcı kırmızıya döner. İçeceğini demli sevenlerin sıklıkla tercih edeceği bir üründür. Lipton Extra Dem dökme çay 1000 gr x 2 adet yorumları bu ürünü denemiş olan ve deneyimlerini paylaşmak isteyen müşteriler tarafından yazılır. Bu ürünü ilk kez alacak müşteriler yorumlar sayesinde ürün hakkında bilgi sahibi olur. Hemen hemen her evde mutlaka bulunan ve günün her saati tüketilebilen bu ürün uzun bir raf ömrüne sahiptir.

Özel Seri Lipton Dökme Çay

Özel Seri Lipton Dökme Çay

Lipton Extra Dem dökme çay 1000 gr kaliteli yaprakları ve lezzetiyle beğeni toplar. Paketi açtığınızda direkt olarak çay yaprakları ile karşılaşırsınız. Çaydanlığın içerisine istediğiniz kadar döküp demleyebilirsiniz. Ürün içerisinde herhangi bir hayvansal madde yer almaz. Bu nedenle vegan ve vejeteryan beslenmeye uygundur. Kuru ve serin yerlerde saklanması önerilir. İsterseniz geldiği paketin içerisinde ağzı kapalı biçimde isterseniz evinizde bulunan saklama kaplarında saklayabilirsiniz. Lipton Extra Dem dökme çay soğuk olarak da içime uygundur. Ürünü demleyip soğuduktan sonra sürahi içine buzlarla birlikte boşaltabilirsiniz. İçerisine tat katması için taze limon ya da şeftali ekleyebilirsiniz. Böylece yaz günlerinde tüketebileceğiniz eşsiz lezzete sahip soğuk çay elde edersiniz. Damak tadınıza göre ister soğuk ister sıcak tüketebileceğiniz bu lezzetli ürüne online alışverişin adresi Trendyol’dan sahip olabilirsiniz. Güvenli, keyifli alışverişi deneyimini yaşayabilirsiniz.