Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 250 li

319,95 TL
(1,28 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
386,85 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 250 li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton earl grey demlik poşet çay 250'li Lipton earl grey demlik poşet çay
  • lezzetli, ekşi ve bergamotlu aromasıyla her yudumuzunuzda sizi ferahlatabilecek bir çaydır. Lipton earl grey demlik poşet çayı’nın özellikleri Lipton çayları arasında en asili olan earl grey çayı
  • bergamotun özel tadı ve limonun ferahlığı ile buluşturuldu.
  • Demlik poşet çay halinde olan earl grey lezzetini dilediğiniz her an kolaylıkla hazırlayıp yudumlayabilirsiniz.
  • Lipton demlik çay çeşitleri arasına lipton earl grey çay da yer almaktadır.
  • En özel ve önemli anlarınızda yudumlamaktan vazgeçmeyeceğiniz lipton earl grey en asil ve bir o kadar da sofistike olan tek çaydır.
  • Poşet çay, kullanımı ve demlenmesi kolay olan çaylardan biri olup earl grey tadıyla birleştirilmiştir.
  • Lipton earl grey demlik poşet çay nasıl demlenmelidir? Öncelikle kireçsiz içme suyunu iyice kaynatın.
  • Kaynayan suyu demliğe dökün.
  • Her bir demlik poşet çaydan yaklaşık 3 bardak çay çıkmaktadır.
  • Bu formüle göre ihtiyacınız olan kadar lipton earl grey demlik poşet çay’ı demliğe koyduktan sonra üzerine kaynamış suyu ekleyin.
  • Yaklaşık 15-20 dakika boyunca demlenen çayınızı afiyetle içebilirsiniz.
  • Ürünlerimiz %100 orijinaldir.Ambalajı açılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver

Lipton Earl Grey 250'li Demlik Poşet Çay

Sevdiklerinizle hoş bir sohbet eşliğinde çay yudumladığınız saatler, günün en keyifli anları arasındadır. Ofis, iş yeri ve okul gibi alanlarda sohbetleri taçlandırmak için poşet çaylara başvurulur. Kısa sürede hazırlanan poşet çaylarla sohbetin en tatlı anını yarım bırakmanıza gerek kalmaz. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 250’li paket, küçük molaları tatlandırmak üzere geliştirilmiştir. Lipton Earl Grey serisi, ekşi limon ve bergamotun dengeli karışımından oluşur. Bardağın ilk yudumundan son yudumuna dek ferah bir lezzete ulaşabilirsiniz. Eşsiz lezzet ve kolay demleme özelliğiyle poşet çay, her ana değer katmayı başarır. Lipton Earl Grey paketinin içerisinde 250 adet poşet çay bulunur. Her bir poşet çay paketini kısa sürede demleyebilirsiniz.

  • Miktar: 250’li
  • Aroma: Bergamot, Limon
  • Tür: Poşet Çay

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çayın İçeriği Nasıldır?

Kastamonu Plastik Kirli Çamaşır Sepetinin Özellikleri Neler?

Lipton Earl Grey demlik poşet 250’li paket; her yudumda benzersiz bir lezzet sunmak üzere geliştirilmiştir. Earl Grey çayının aromasında bergamot ve limonun özel harmanı bulunur. Özel poşet çay, oldukça yumuşak bir kıvama sahiptir. Bardağa koyduğunuz ilk andan itibaren eşsiz bergamot ve limon kokuları ile büyülenebilirsiniz. Bergamotun yumuşak ve sakin aroması çayın lezzetine lezzet katar. Özel limon katkısıyla zenginleştirilen çay, her yudumda ferahlığa davet eder. Lipton Earl Grey demlik paketinin içerisinde 250 adet poşet çay bulunur. Kaynamış suyun içerisine eklediğiniz poşet çaylarla büyüleyici bir lezzete ulaşabilirsiniz. Pratik bir lezzet sunan poşet çaylar kısa sürede demlenir. Poşet çayların her biri, özel ve dengeli aromasını suyla birleştirir. Lipton Earl Grey çay vakitleriniz için benzersiz bir lezzet sunarken size de anın tadını çıkarmak kalır.

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay Lezzetli midir?

Lipton Earl Grey demlik poşet çay yorumlarıyla kullanıcılar tarafından lezzetini kanıtlamış bir üründür. En keyifli anlar için hazırlanan Earl Grey serisi, doğanın değerli özleriyle harmanlanır. Earl Grey Demlik poşet çay; bergamotun özel tadı ve limonun ferahlığı ile zenginleştirilmiştir. Doğanın özel armağanlarından harmanlanan çay, her yudumda ferah bir lezzet oluşturur. Bergamot ve limonun dengeli karışımından ekşi bir lezzet doğar. Earl Grey çayın tadı ile her yudumda ruhunuzu ferahlatabilirsiniz. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 250’li paket; bergamot ve limonun birlikteliği ile büyüleyici bir kokuya sahiptir. Paketi açtığınız ilk andan itibaren çayın kokusu tüm odayı sarar. Lezzetiyle âdeta büyüleyen poşet çayların her yudumuyla kendinizi şımartabilirsiniz. Bergamotun çiçeksi kokusu bir bahar havasına davet ederken, limonun ferahlığı ile ruhunuzu yenileyebilirsiniz.

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çayın İçim Önerileri Nelerdir?

Lipton Earl Grey demlik poşet çay 250’li paketin kullanımı ve demlenmesi oldukça kolaydır. Öncelikle kireçsiz içme suyunu kaynatın. Kaynayan suyu çayınızı hazırlayacağınız demliğin içine dökün. Paketin içerisinde bulunan her bir demlik poşet çay, 3 bardağa denktir. Kişi sayısına göre poşet çayları demliğin içerisine koyun. Kaynamış suyu poşet çayların üzerine ekledikten sonra 15-20 dakika demlenmesi için bekleyin. Benzersiz aromalarıyla suya nüfuz eden çayınızı afiyetle içebilirsiniz. Lipton Earl Grey demlik poşet çayı demledikten sonra isteğinize göre şeker ilavesi yapabilirsiniz. Bergamotun kıvamlı lezzetiyle şeker ilavesi olmadığında da tatlı bir aromaya ulaşabilirsiniz. Limonun Earl Grey çayına verdiği ekşimsi aroma ile limon takviyesine gerek kalmaz. Böylece Earl Grey çayı her içim keyfine uyum sağlamayı başarır. Lipton garantisiyle üretilen Earl Grey demlik poşet çay serisi, Trendyol’da 250’li paket hâlinde satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz biçimde teslim edilir.