Lipton Earl Grey Dökme Çay 1000 gr

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
198,99 TL
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Earl Grey Dökme Çay 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Earl Grey Dökme Çay 1000 gr En güzel sohbetlerin keyfini, damak tadınıza en uygun çaylar ile çıkarın Çay saati tarifleri ile günün en keyifli öğününü dostlarınız ile paylaşın Lipton Earl Grey harika kokusu ve lezzeti ile elinizden düşmesin Çay çeşitlerinden damak tadınıza en uygun olanlarını seçerek çay keyfinizi özelleştirin Damak tadınıza göre değişik çay tarifleri deneyin Çay saati ile günlük rutininize sıcacık bir mola verin Lipton'un eşsiz tecrübesiyle hazırlanan Lipton Earl Grey Dökme Çay, içeriğindeki bergamot otunun nefis aromasıyla çay zevkinizi her yudumda baştan aşağıya yenilerken, hızlıca kullanıma uygun haliyle çayınızı kolay bir şekilde hazır hale getirmenizi sağlayacak. Her an taze çay sunmanın avantajını yaşatır. Doğu Karadeniz’de sürdürülebilir tarımla üretilen çaylarla harmanlanmıştır. Yağmur ormanları sertifikasına sahip tek Türk çayı. Kaliteli harmanı ve ince kesilmiş çay yaprakları sayesinde hızlıca demlenir.
Geri Bildirim Ver

Lipton Earl Grey Dökme Çay Bergamot Aromalı 1000 gr

Çay uzun yıllardır en çok tüketilen içeceklerin başında gelir. Kahvaltılardan, akşam yemeği sonrasına kadar günün her saatinde insana keyif veren çay; lezzeti, kokusu, rengi gibi pek çok nedenin bir aradaki uyumu ile kalitesini ortaya koyar. Lipton Earl Grey Dökme Çay Bergamot Aromalı 1000 gr ile günün her saatinde keyifle size eşlik edecek bir çay deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Bergomat aromalı harman
  • Aromatik siyah çay
  • Lipton özel seri güçlü aroma

Bergamotlu Çaylar

Bergamotlu Çaylar

Günün pek çok anında çay vazgeçilemeyen içecekler arasında yer alır. Yeni bir güne başlangıç için yada günün yorgunluğunun atılmak istenildiği anlarda çay ilk akla gelenler arasında yer alır. Çayda önemli faktörler, lezzeti ve kaliteyi ortaya koyar. Lipton Earl Grey dökme çay, bergamot aromasının lezzetini harmanı içerisinde yer vererek yüksek kalitede bir çay ortaya çıkarır. Bu ürün hem koku hem de tat olarak yüksek bir profil sunar. Doğu Karadeniz’in özel ikliminde ve özel toplama şekillerinde elde edilen bergamot aromalı siyah çay, tat, koku ve renk olarak çay lezzeti yükseltilir. Bergamot aromasını hazırladığı 1000 gramlık paketin içeriğinde siyah çay ile harmanlayan Lipton, ekstra hazırlanma aşamasında yeni bir harmana gerek duymadan kolay ve pratik şekilde demleme imkanını ortaya çıkarır.

Lipton 1 KG Dökme Çay

Lipton 1 KG Dökme Çay

Kahvaltıda, yemeklerin ardından sıklıkla tüketilen çay damakta bıraktığı lezzeti, kokusu ve görüntüsünün berraklığı ile bütün bir ürün görünümü sunar. Lipton Earl Grey çayında da özel harman çay yaprakları, bergamot aroması ile birleştirilerek 1 kilogramlık paketlenmiş şekilde çay severlere ulaştırılır. Günün farklı anlarında kendi başınıza keyif yapmak, sevdiklerinizle birlikte koyu sohbetler gerçekleştirmek, misafirlerinize özenli sunumlar yapmak adına Lipton 1 kg dökme çay lezzeti ve kokusu ile size seslenmektedir. Karadeniz’in özel arazilerinde, özel hava şartlarında yetiştirilerek hazırlanan incelikli işlenmiş çay yapraklarının tadı ve kokusu, farklı anlara eşlik etmek üzere harmanlanır. Hazırlanmış harmanı ile tekrar başka bir işlem gerektirmeden hemen demlemeye hazır yapıda bulunan Lipton 1 kg dökme çay, earl grey lezzetini demlenme anında ortaya çıkarır.

Lipton Dökme Çay Earl Grey 1000 GR

Lipton Dökme Çay Earl Grey 1000 GR

Lipton 1000 gramlık paketi ile uzun süreli çay demleme süreçlerine eşlik eden paketini satışa sunar. Lipton dökme çay earl grey 1000 gr bergamot aromalı siyah çay, özel seride harmanlanmış çay yapraklarıyla rengin, kokunun ve tadın ön plana çıktığı kaliteli bir tat profili yaratır. Doğu Karadeniz’in bereketli tarlalarında büyümüş ve özel olarak toplanmış özel seri bergamot harmanlı siyah çay ile Lipton demlenmeye hazır eşsiz bir çay keyfi yaratır. Günlük hayatın normal bir anında, sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz dakikalarda, kendinizle vakit geçirmek istediğinizde; kahvaltılarda, yemeklerden sonra, bir akşamüzeri sakinliği yaşamak istediğinizde farklı pek çok an ve durum için güçlü koku ve tat sunan Lipton dökme çay earl grey 1000 gr özenle paketlenmiş olarak kullanıcılarına ulaştırılır.