Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100lü

124,95 TL
(1,25 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
184,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100lü Çay üretimi ve kullanımı, yüzyıllardır süregelen bir gelenektir. Tarihi M.Ö. 2737'lere dayanan çay, çay bitkisinin tesadüfen suya düşmesiyle bulunmuştur. Sabah kahvaltısından gecenin geç saatlerine kadar hayatımızın içinde bulunan çay, zaman ile değişik kültürel değerlerin de ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Gün içinde tükettiğimiz içecekler bize hem keyif hem de enerji vermektedir. Ofise gelir gelmez hemen çayımızı yudumlamaya başlarız. Gün içinde, çalışma esnasında, toplantılarda veya molalarda çay içmeyi sürdürürüz. Sıcak aile sohbetlerimizin, misafir ikramlarımızın, arkadaş buluşmalarımızın ve ofis ortamlarının olmazsa olmazı çay, farklı aroma çeşitleri ile çay tiryakilerinin beğenisine sunulmuştur. Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100lü her gün severek tükettiğimiz çay, damağımızda bıraktığı tadı ile unutulmaz bir aromaya sahip. Çayın, günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olmasının nedeni, hem sıvı ihtiyacı gibi bedensel gereksinimden hem de sağladığı keyiften kaynaklanır. Çay, kahvaltılarda olduğu gibi Türk mutfağının geleneksel içeceğidir. Çay yapraklarının sürgün verdiği mevsimde, ilk filizleri ile toplanarak harmanlanan çay, filiz olarak bilinir. İçimi, taze yaprakların harmanlanmasından ötürü oldukça yumuşaktır. Demlenerek tüketilen çayın gerçek tadını alabilmek için kireçsiz su kullanılması tavsiye edilir. Kaynamış su üzerine her bir bardak için iki çay kaşığı kadar toz çay eklenerek 10 - 12 dakikalık sürede kısık ateşte demlenir. Demlediğiniz çayı, aromasını kaybetmeden yarım saat içinde tüketmelisiniz. Kutu İçi Adet 100 Adet
Geri Bildirim Ver

Lipton Earl Grey Demlik Poşet Çay 100'lü

Soğuk havalarda içinizi ısıtan, sıcak havalarda ise harareti alan çay, hemen hemen her evde kendine yer bulan bir malzemedir. Çok yağış alan bölgelerde yetişen bu bitki, oldukça emek isteyen ve zaman gerektiren bir üretim sürecine sahiptir. Ürünün kalitesi ise yetiştirildiği yere, hasat sürecine ve üretim şekline göre değişiklik gösterir. Taze ve mistik bir kokuya sahip bir ürün için kaliteli seçeneklere yönelmek gerekir. Bu noktada Lipton markası üstün kalitesiyle ön plana çıkar. Sadece toz değil, poşet halinde de üretimler yapan marka, bütçe dostu fiyatlarıyla da müşterilerinin beğenisini kazanır. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100’lü ürünlerden alarak uzun süreli kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Kırmızı rengi ve yoğun kokusu ile beğeni toplayan ürün, size benzersiz bir deneyim sunar.

  • Yumuşak içim
  • Kısa demlenme süresi
  • Avantajlı paket

Gerçek Çay Keyfini Kısa Sürede Yaşama İmkanı

Gerçek Çay Keyfini Kısa Sürede Yaşama İmkanı

Bu tarzların en büyük özelliği, kısa sürede hazırlanabilmesidir. Markanın demlik poşeti ürünleri sayesinde zamandan kazanarak nefis bir lezzete ulaşabilirsiniz. Kısa sürede mükemmel şekilde demlenen ürünün lezzetini vermesi için beklemenize gerek kalmaz. Lipton Earl Grey 100’lük demlik poşet çay ile dakikalar içerisinde içeceğinizi yudumlama imkanı bulabilirsiniz. Bunların sade seçenekleri olduğu gibi bergamot aromalı modelleri de bulunur. Aroması sayesinde yeniden harmanlama yapmaya gerek kalmadan tek demlemede aynı yoğun aromayı elde edebilirsiniz. Bergamotun yoğun tadını her bardakta alabilirsiniz. Yoğun aromalı ürün, sterilize şekilde küçük demlik poşetlerine doldurulur ve 100 farklı demlik poşetiyle paketlenerek beğeninize sunulur. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100’lü fiyatları da oldukça uygundur. Birim fiyatı bakımından tasarruf etmenizi sağlayan bu lezzetli içecek sayesinde sevdiklerinizle birlikte keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Aromatik Lezzetlerle Sohbetler Çok Daha Keyifli

Aromatik Lezzetlerle Sohbetler Çok Daha Keyifli

Kahvaltının olmazsa olmazı olan bu ürün, aynı zamanda en güzel sohbetlere de eşlik eder. Earl Grey demlik poşet çay 100’lü ile yoğun aromalı lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. Günün yorgunluğunu bergamot aromalı çeşidiyle atabilirsiniz. Lipton Earl Grey demlik poşet çay ile tek demlikten fazla miktarda çay elde edebilirsiniz. Avantajlı paket olan Lipton demlik poşet çay Earl Grey 100’lü 320 gramlık ürün, bütçe dostu yapısıyla sıklıkla tercih edilir. Bu ürün ile siz de dolu dolu çay keyfi yapabilir, ailenizle birlikte eşsiz lezzetin tadını çıkarabilirsiniz. Günlük rutinlerinize sağlıklı Earl Grey demlik poşet çay içmeyi ekleyerek daha zinde bir gün geçirebilirsiniz. Kan şekeri seviyesini düşüren ve kalp sağlığı için faydalı olan ürün, çok sevilir. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100’lü paketten alarak ve düzenli tüketim gerçekleştirerek sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Pratik Demleme Olanağı Sunan Earl Grey Poşet Çay

Pratik Demleme Olanağı Sunan Earl Grey Poşet Çay

İhtiyaç duyduğunuz enerjiyi ve konsantrasyonu Lipton markasının bergamot aromalı ürünleri ile sağlayabilirsiniz. Bu leziz ürün; odaklanmayı artırır ve stresi azaltır. Özellikle uzun yolculuklarda araba kullanırken yorulduğunuzda, ders çalışırken bunaldığınızda ya da iş yerinde yoğunluktan strese girdiğinizde mola vererek demlik poşet çay ile odaklanma konusundaki sıkıntınızı giderebilirsiniz. Lipton Earl Grey demlik poşet çay 100’lü lipton ile demleme işlemini pratik hale getirebilirsiniz. Bergamotlu seçenekler, kaygı ve depresyonu azaltmaya yardımcı olurken gribe karşı da koruma sağlar. Ayrıca soğuk kış günlerinde Lipton Earl Grey poşet çay tüketimi maksimum konfor ve rahatlık sunar. Siz de bu ürünü kullanarak kendinizi hastalıklara karşı koruyabilirsiniz. Aynı zamanda kolesterolünüzü düşürebilir ve kilo verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Lipton Earl Grey çay 100’lü demlik poşet 320 gr ürün özelliklerine ve fiyatına ise Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.