Lipton 6 Adet Çay Bardağı Ve 6 Adet Porselen Çay Tabağı

339 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Lipton 6 Adet Çay Bardağı Ve 6 Adet Porselen Çay Tabağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sanalgıda Satıcı Ünvanı: BÜNYAMİN ÖZGANİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6900084322
    Bu ürün sanalgıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lipton defne koz 6'lı çay bardağı ve bardak altlığı Toplamda 12 parçadan oluşmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Lipton Defne Koza 6 Adet Çay Bardağı ve 6 Adet Porselen Çay Tabağı

Lipton Defne Koz 6 çay bardağı 6 porselen çay tabağı, kaliteli materyaller kullanılarak üretilir. Set içerisinde altışar adet çay bardağı ve tabağı bulunur. Defne Koz’un imzasını taşıyan ürün, her ayrıntısında Lipton kalitesini net olarak yansıtır. Bu muhteşem set, klasik bardak tasarımının ötesinde şık çizgilere sahip olduğundan misafirlerinizin de beğenisini toplar. Ürün, özenli sunumlar ve alışılmışın dışında görsellik arayan bireyler için ideal bir çay bardağı setidir. Lipton Defne Koz çay bardağı seti, şeffaf cam materyalden ve beyaz porselen tabaklardan oluşur. Şıklığını her dönemde koruyabilecek renkler ve çizgiler, ürünü uzun süreli kullanıma uygun hâle getirir. Lipton Defne Koz 12 parça çay bardağı seti, korunaklı kutusuyla kullanıcısına gönderilir.

  • Bardak Sayısı: 6 Adet
  • Tabak Sayısı: 6 Adet
  • Tasarımcı: Defne Koz

Lipton 6 Adet Çay Bardağı ve Porselen Çay Tabağının Özellikleri

Lipton 6 Adet Çay Bardağı ve Porselen Çay Tabağının Özellikleri

Lipton Defne Koz 6’şar adet çay bardağı ve porselen tabak, estetik bir görünüme sahiptir. Kültürümüzde büyük bir yeri olan çayın şık bir şekilde sunulmasını sağlar. Ödüllü tasarımcılardan Defne Koz’un imzasını taşıyan ürün, sıcaklık farklarına karşı da dayanıklıdır. Ürünle kaynar çay ve benzeri içecekler rahatlıkla servis edilebilir. Lipton Defne Koz bardak 6'lı set içerisindeki tüm parçalar, birinci sınıf ham maddeler kullanılarak üretilir. Özel tasarım bardakların camı son derece; parlak, pürüzsüz ve şeffaftır. Bardakların ölçülerine göre dizayn edilen beyaz tabaklar ise seramik malzemeden üretilir. Hem sağlıklı hem de kullanışlı olan bu ürün, hesaplı fiyatıyla da dikkat çeker. Lipton kalitesiyle üretilen bu alışılmışın dışındaki bardak seti, çay tiryakilerinin damağına olduğu kadar gözüne de hitap eder.

Lipton Defne Koza Çay Bardağı ve Tabağı Şık mıdır?

Lipton Defne Koza Çay Bardağı ve Tabağı Şık mıdır?

Lipton Defne Koz 12 parça çay bardağı seti, şıklığıyla göz doldurur. Şeffaf camla beyaz seramik tabağın eşsiz uyumu, ürünü daha da tercih edilir kılar. Bu şık ve özel tasarım, çay saatlerinde büyük bir özenle hazırlanan her sofraya uyum sağlar. Beyaz porselen ve şeffaf cam, tüm dekorasyon unsurlarıyla saf ve zarif bir bütünlük oluşturur. Siyahtan pembeye yeşilden maviye kadar tüm sofra ürünleri, Lipton Defne Koz 12 parça çay bardağı setiyle tamamlanır. Bardaklar, alttan ağız kısmına doğru daralan gövde tasarımına sahiptir. Üst kısmındaki boğumlu yapıyla daha rahat tutuş imkânı verir. Geniş karın kısmıyla çok miktarda içecek sunmaya yardımcı olur. Lipton Defne Koz 6’lı bardak seti, ideal boyutlardadır. Çay tiryakilerinin beğenisini kazanan bu üründen birkaç paket alınarak kalabalık misafirler de rahatlıkla ağırlanabilir.

Lipton Defne Koza Çay Bardağı ve Tabağı Kaliteli midir?

Lipton Defne Koza Çay Bardağı ve Tabağı Kaliteli midir?

Lipton Defne Koz 6’lı bardak seti her ayrıntısıyla kalitesini ortaya koyar. Bulaşık makinesinde veya elde yıkamaya uygundur. Her ne kadar çay bardağı olarak tasarlansa da Lipton Defne Koz 6’lı bardak setiyle hem sıcak hem de soğuk içecek servisi yapılabilir. Parlak ve zarif oluşu da ürünü tercih edilir kılar. Lipton Defne Koz 6’şar adet çay bardağı ve porselen tabak, ani sıcaklık değişikliklerine son derece dayanıklıdır. Çatlamalara karşı dayanıklı olan Lipton Defne Koz 6’lı bardak seti uzun süre kullanılabilir. Ancak daha uzun ömürlü kullanım için ürünün sert darbelerden ve düşme gibi olumsuz durumlardan korunması gerekir. Porselen tabaklar, bardaklarla mükemmel uyumu sayesinde şık sunumlara izin verirken konforlu kullanım olanağı da sunar. Bardak gövdeleri, tabaklara dengeli bir şekilde oturur. Lipton Defne Koz 6 çay bardağı 6 porselen çay tabağı yorumları incelendiğinde setin topladığı beğeni görülür. Siz de sunumlarınıza şıklık katmak için bu işlevsel ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.